Gravidute prin FIV (30)

Raspunsuri - Pagina 18

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns dariaioanaxx spune:

Muffinuta - mersi de raspuns; azi mi au aparut iar petele bejulii, mi am luat medical de la servici si am stat mai mult in pat; maine sper sa ajung iar la eco sau macar la dr. la care mi doresc;
Fetelor- care ati fost la cabinetul particular unde mai lucreaza dr. Ion Ionut, de langa gara de Nord? eu as vrea sa merg maine dar n am programare si nu stiu daca o sa reusesc, chiar daca o sa stau dupa ultima programata, locurile sunt ocupate acolo pana la primavara;stiti pana la ce ora sta acolo dr. Ion ? eu stiam ca pana la ora 20.00 , asa o fi?

pupici tuturor

Asteptand a doua binecuvantare de la Tine !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns muffinuta spune:

Dariaioana,te pup.
Du-te la eco,e bine pt comfortul tau moral.Si eu la fel fac,saptamanal.
Nu am mai spus dar de cand am sangerat rau,de doua ori pana acum am avut tot timpul mai mult decat pete bej,deja m-am obisnuit.Nu intru in amanunte,dar e mai mult,dar nu ma mai stresez,cel putin asta incerc ca nu exista remediu,mi-au spus clar doctorii.Doar timpul.Medicatia o am.Dorm aproape toata ziua si noaptea si obosesc din mai nimica.Noroc ca nu lucrez.cand obosesc cad lata in pat.Si mi-e sete intr-una.
Te pup,Daria!Eu am sunat ca nebuna pana am dat de o clinica care ma primea la eco a doua zi..si am gasit inca un eco performant.

Muffinuta

Ai reusit?Continua!Ai esuat?Continua!

Mergi la inceput

Muffinuta- te pup si eu; da, eu sunt cam panicoasa din fire si e nasol ca nici n am posibilitatea unui eco imediat, nici in Bucuresti nu poti fara programare prealabila; cu Andrei am avut pete destule si maro dar poate eram mai tanara si mai optimista pe atunci; sete permanenta am si eu, inclusiv noaptea si inca de pana sa stiu rezultatul testului, se zice ca este din cauza fluxului sangvin care se mareste; deci bebeii nostrii sunt de o seama, azi avem 8, 1 sapt., desi al meu este mult mai mic ca dimensiune, la 7,3 sapt. avea 0.76 cm, dar am citit ca este in grafic; nu stiu la tine cum masoara dar pe aici nu se masoara lungimea efectiva, pt. ca el acum sta aproape in forma de semicerc si este masurata lungimea intr un fel cam pe diagonala; pupici si sa de ajute Dumnezeu sa ii tinem in brate sanatosi !

tuturor

Mergi la inceput

Dariaioana,nici eu nu-s intinerita din zemuri noi..asa ca pete si alte alea am la greu..dar ma simt bine,nu ma mai iau dupa sani dupa alte minuni ca oricum n-am semne..doar asa dorm de uit de mine,obosesc,sete excesiva beau ce apuc,nu mai imi plac dulciurile sa nu le vad!!nu suport mirosul de ceapa in special..azi am facut pizza acasa ca nu imi place blatul subtire..si dupa ce am scos-o din cuptor am luat toata mozarella ca mi se facuse un fel de greata..nu mai suport branza..apoi dc aste-s semne bune atunci am si eu..
Iti citez pe engleza ce scrie in raport:"with a crown-rump length of 12,6mm conforming to a gestational age of 7weeks and 3 days"eu aveam o zi mai putin..ma gandesc ca suntem amandoua in grafic..de abia astept sa merg iar la eco-desi nu stiu cat costa acolo aici un eco cam 40euro-ca ma cam sperie ce se intampla asa din senin cu multe fete..pana atunci hai amandoua sa ne odihnim la greu!pentru leuti!
Pupici tie si tuturor fetelor!

Muffinuta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns elenada spune:

Daria capul sus. Cu siguranta bebe e bine mersi. Nu lasa niste pete nenorocite sa te supere. E foarte important sa fii linistita. Stai cuminte in patut.
Si eu am mers o vreme la dr Ion Ionut. Mi-a placut tare mult de el. El a fost cel care a facut investigatii si a descoperit cauza pt care nu aparea bebe. Dar avand in vedere ca singura sansa de a avea bebe a fost fivul a trebuit sa ne indreptam atentia catre alti doctori. E un super om.

Pupici la burtici.

elena +11

***CAMPANIA NOASTRA *** www.petitieonline.ro/petitie-p28651051.html" target="_blank">PETITIA NOASTRA - semneaza si tu!!

Mergi la inceput

Muffinuta- da astea sunt greturi ce zici tu, si eu am inceput sa am , cam de doua sapt.; la prima sarcina n am stiut ce s alea greturi;la mine e invers, mananc dulciuri si in multe dimineti singurul lucru ce l as manca este branza telemea cu paine prajita, si asta mananc; si numnai bine !
Elenada- eu mi am pus in cap ca in seara asta sa merg la dr, Ionut, la cabinetul particular, n am programare caci sunt ocupate locurile pana n martie; stau si eu ultima si sper sa ma primeasca; m ar ajuta daca ai putea sa mi dai mai multe amanunte, aica daca ai fost vreodata la acest cabinet si daca aici are ecograf si poate face asa oricand ? mersi si mersi si pt. incurajari;

tuturor

Mergi la inceput

Buna dimineata,fetelor!

Am avut o noapte extrem de agitata,nu am putut dormi..am mai citit si ce se intampla cu alte fete,mi s-a facut asa un dor de duca..
Nu mai vorbesc ca mi-e un dor de casa de prieteni,de mama..nici nu mi-ar pasa de frig..

Dariaioana,stiu ca suna nebuneste dar parca asa din senin mi-a trecut totul..si eu cunosc starile astea,dar chiar nu avem ce face natura isi spune cuvantul si Dumnezeu daca vrea vrea dc nu,te poti pune in cap si tot degeaba..Mie imi este foarte greu sunt de cateva zile complet singura..noroc ca mai sun acasa,mai sunt in legatura cu voi ca mi-as pierde mintile..
Un eco Daria,stii si tu dureaza cateva minute,asa macar unul scurt de control eu sunt sigura ca doctorul respectiv iti va face..macar stai si tu linistita..iti tin pumnii,Daria sa vii cu vesti bune diseara!

Elena,Moni

Pup toate fetele si va doresc o zi plina de evenimente bune!!si sa fie mai cald acolo in RO!!

Muffinuta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bombonique spune:

Dragelor, vad ca e cam pauza azi pe aici.
Si eu am fost plecata toata ziua.
Am fost si la dr de fam si am tensiunea ridicata! Oi fi fost mai agitata iar nesomnul ma doboara. M-a trimis la analize (zice ea de trim 3) si sa-mi verific tensiunea de 2 ori pe zi!
Altceva nimic. Nici nu m-am ingrasat peste masura (decat asa in lim bunului simt cam 1 kg pe luna), dar nu am edeme nici pb de varice sau alte chestii.
Doar somnul..., a si ma mai si sufoc.
Mi-a zis ca nu are ce face ca asta e. Inca 3 luni, vor trece. De sapt viitoare mai am doar 33% de asteptat!
pupicei!
Voi pe unde mai umblati?

Bq 25+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns buluna spune:

Elenada, ai niste bebei tare harnici. S-au apucat de curatenie si arunca tot ce-i incurca . Ma bucur ca sunt bine si cresc...

Nu exista lucruri marete, doar lucruri mici cu o dragoste mare.
17+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Micky2007 spune:

buluna iti pun si tie un carucior ceva pe prima pagina? Ne zici si noua ce este? Nu cred ca mi-ai zis pana acum ce vei avea.

Micky 21+ +

Mergi la inceput