Gravidute prin FIV (30)

Raspunsuri - Pagina 17

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns muffinuta spune:

Micky,

te cred,eu sunt in aceeasi situatie..fug astia de mine-doctorii-asa ca imi fac eco saptamanal pana trec de pragul celor 3 luni la o alta clinica,aia de la FIV erau exasperati..mai ales cand am inceput si eu cu sangerarile..asa ca inteleg perfect..cred ca Elena a plecat deja la spital,asa ca e in maini bune..numai bine iti doresc,Micky!

Muffinuta

Ai reusit?Continua!Ai esuat?Continua!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns amzulica spune:

Micky2007 - referitor la utrogestan ... eu n-am cerclaj dar il inghit de la 6 sapt. de cand am avut petele maronii. In afara ametelilor care tin circa o ora n-am avut nimic ma simt ok pana acum. Si acum iau 4/zi.

Cami 32+ Luca
http://community.webshots.com/user/amzulica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Moniland spune:

Elena, eu cred ca te-ai scapat de un hematom. Daca era un embrion aveai dureri ingrozitoare. Te astept cu vesti bune.

cu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns elenada spune:

Multumesc de incurajari fetelor. Sunteti minunate.

Acum am venit de la doctor si bebeii mei sunt foarte ok. Sunt bine dezvoltati pt varsta lor cel putin asa a zis doctorul. Unul statea cumintel si dormea si unul se juca de zori dadea din manute si din picioruse.
Doamne prin ce emotii mai trecem.
A strambat putin din nas doctorul la colul meu si a zis ca trebuie neaparat cerclaj. Mai mult nu mi-a zis decat sa nu imi fac probleme.
Asa ca stam in pat ca nu avem incotro.
Luni ne prezentam la eco morfofetala.
Abia astept.

Pupici multi

elena +11

***CAMPANIA NOASTRA *** www.petitieonline.ro/petitie-p28651051.html" target="_blank">PETITIA NOASTRA - semneaza si tu!!

Mergi la inceput

Elena ,mama,incerc sa fiu scurta..cum nu mi-e stilu'mi-ai dat emotii cu carul de dimineata..

Te pup si pe cei mici,mi se inmoaie sufletul pt ei..auzi unul dormea..ce dragut..

Muffinuta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns KLU1973 spune:

elenada,ma bucur pentru tine si pentru puiutii tai... sa dea DD sa fie totul bine pana la capat !!!

Klu 9+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bombonique spune:

In sfarsit Elena pot si eu sa respir linistita!
pupici!

Bq 25+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns LucaLuca spune:

Elena, o sa fie bine! Doamne ajuta!

Girls, va rugam, avem nevoie de comentariile si voturile vostre aici: http://www.realitatea.net/blog-colectiv--ministerul-sanatatii-ne-intoarce-spatele_435591.html - aratati ca "investitia" merita, ca se obtin rezultate!

Realitatea.net e site-ul nr. 1 de stiri din Romania, este monitorizat de Ministerul Sanatatii, avem prilejul sa ne facem auzite!

---------------------------
New pics: http://villaprovence.wordpress.com/english/

Mergi la inceput

Dariaioana,acum ca Elena a trecut cu bine emotiile ,pot sa iti raspund..dc imi amintesc bine ai avut transfer cu blastocisti,parca erau cateva zile intre noi diferenta.
da,Daria am azi 8sapt si o zi.Am si eu tot felul de probleme,cred ca sarcina obtinuta prin FIV e atat de sensibila comparativ cu cele naturale..
Am scris rezultatele de la eco,cred ca ti-au scapat:saptamana trecuta parea mai mare cu o zi si iti citez din raport:12,6mm cf o sarcina de 7sapt si 3zile.
Te pup,Daria si mult,mult noroc..e un drum lung si atat de incitant!

Rami73da,merg la eco saptamana asta ,la final,dar nu am mai spus ca nu mai vreau sa dau emotii si altor fete care ca si mine traim de la un eco la altul..scriu cand am rezultatul..

Moniland,pupici si la cei mici,vad ca totul e ok la tien ceea ce e grozav.

Pup toate fetele si sa auzim numai vesti bune!

Muffinuta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Moniland spune:

si eu traiesc de la un eco la altul. Joi dupa masa am intalnirea cu puiutii. De abia astept sa-i vad sa stiu ca sunt bine.

cu

Mergi la inceput