Gravidute prin FIV (30)
Raspunsuri - Pagina 16
![Mergi la inceput Mergi la inceput](icon_go_up.gif)
![](images/user_woman.png)
nikisimona spune:
BIANCA,bebitu meu a inceput sa doarma pana la 6 am dupa ce a facut 5 sap...el fiind in primele 3 sap sub oxigen la inceput m-am speriat cand am vazut ca nu se trezeste si staeam toata noaptea atenta sa vad daca respira.am intrebat HELTH VISITOR si mi-a zis ca daca mananca bine in timpul zilei si sta si treaz nu are de ce sa se trezeasca. mananca cam 750ml si ziua doarme in jur de 3 ore,in rest vorbim si ne jucam...E SUPERB!ma cucerit de tot uit sa si mananc,ma trzesc seara ca ma intreb daca am mancat ceva. am o familie perfecta acum.
![](pupic.gif)
![](baietel.gif)
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/bombonique/bombonique.jpg)
bombonique spune:
BB le meu a miscat la 17 sapt, adica in 17. nov. Dar cum ziceati si voi, sigur o fi miscat mai devreme dar nu am simtit eu. Nu am constientizat. Toata lumea ma stresa ca ar trebui sa-l simt si ma chiar gandeam ca sunt nesimtita rau!
Dar a recuperat el!
La inceput am simtit ca si cum ar "falfai" un pestisor in apa. De fapt , zicea dr simtim doar reverberatiile lichidului. Doar cand spatiul se restrange simti efectiv bebele.
Acum, facem tumbe, de imi sare burta, si seara si dimineata. Din cand in cand ma mai surprinde, si mai trag si eu cate un chiot/vaiet. Nu de durere. Ci asa de "surpriza".
Si dr mi-a zis ca e superactiv. Nici la poza nu a vrut sa stea. L-a tinut cu mana. Adica intr-o mana era cu "scula" si cu cealalta il tinea, ca intr-o menghina. Pe mine ma distra, si asta cred ca il amuza si pe bb!
De cateva zile am niste dureri abdominale. dar burtica nu e tare. Sper ca nu sunt contractii, ci doar ligamentele. Ieri am luat 3 no spa. Sper ca nu e mult. Maine ma duc la dr de fam, si mai vad ce zice si ea.
Zisa cama si eu am de vugravit o mica parte de baie, cum am fost inundati. Cam 1mp. Sper sa reusim pana in aprilie. Nu te invidiez de loc. Ai grija sa nu te obosesti. Ca se zice ca in ultimele 2 luni ne apuca harnicia. Sa ne manajam acum, pt ca apoi... asa pe sarite!
Pupici!
Ca m-am intins....
Bq 25+
bombonique spune:
Am uitat sa va zic, ca am vb cu dr despre nastere naturala. Mi-a zis ca mai mult in Ro se merge pe aceasta idee. FIV-implicit cezariana.
Daca va merge cred ca ma bag la o naturala cu epidurala. Sotul meu zice ca nu are rost sa sufar cu naturala. Mai vedem pana atunci.
Pupici!
Bq 25+
elenada spune:
Neata burtici. cred ca la ora asta nu e nimeni pe forum dar eu totusi va intreb.
Azi noapte pe la ora 1 m-am trezit plina de sange. Am eliminat un cheag de sange zic eu care era cam de marimea unui ou de prepelita.
Mie doctorul mi-a zis ca am doau hematoame mari.Am mai auzit ca uneori astea se elimina.
A mai fost vreuna din voi care a avut hematoame si le-a eliminat? Cum aratau. Ma gandesc ca nu avea cum sa fie vreun embrion. Ultima data cand i-am vazut aveau deja mugurasi la manute si picioruse si chestia aia era moale si nu semana a embrion in nici un caz.
In plus sarcina e prea mare ca sa mai fie eliminata asa. Nu am avut nici o durere.
Eu intreb eu imi dau raspunsuri. Incerc sa nu o iau razna.
Abia astept sa merg la doctor sa vad ca sunt bebeii ok.
Acum ma doare putin burtica dar ma gandesc ca o fi de la agitattie.
Ma scuzati ca va inebunesc dar nu am cu cine sa vorbesc.
elena +11
***CAMPANIA NOASTRA *** www.petitieonline.ro/petitie-p28651051.html" target="_blank">PETITIA NOASTRA - semneaza si tu!!
muffinuta spune:
Buna dimineata,fetelor!
Bq esti matinala
Elena,am intrat acum si am vazut ca esti in panica..nu stiu dc te ajuta cu ceva,eu aveam anul trecut mai mult cu o saptamana decat ai tu acum.A inceput cu maro,iar noaptea stii ceva de marimea unui mar mare,plus ca tb sa vezi tesut de culoare gri in caz de avort-asta e motiv de ingrijorare.Deci nu e cazul tau.Si eu am un hematom imens,m-a prevenit doctorita ca pot fi sangerari,nici nu v-am mai spus,n-avea sens, dar si eu am eliminat tot felul de chestii pana acum..
Stai cuminte in pat,picioarele sus asa m-au sfatuit,azi oricum mergeai la eco,sunt sigura ca esti bine.
Scuze fetelor pt explicatiile astea..
Te pup,Elena si mult noroc te pup de trei ori
Muffinuta
Ai reusit?Continua!Ai esuat?Continua!
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/Micky2007/Micky2007.jpg)
Micky2007 spune:
elenada eu zic sa mergi repede la docctor, nu sta asa, sau macar suna sa vezi ce sfat iti da doctorul. Eu zic ca este bine si ca a fost acel hematom.
Am si eu o intrebare pentru fetele care au facut cerclaj: eu cum mai bag utrogestan?
Micky 21+
+
muffinuta spune:
Elena,
citeam ce scria Miki,bineinteles sa te duci la doctor cat mai repede,te sfatuiam sa stai in pat pana la programare stiam ca esti azi deja programata la eco.Nu stiu cum e in RO astia aici dc ai probleme numai la urgente te primesc, restul cf programarilor..
Te pup.
Muffinuta
Ai reusit?Continua!Ai esuat?Continua!
bombonique spune:
Elena iti tin pumnii sa fie bine!
Sunt sigura ca bb-ii sunt la locul lor, cumintei.
Astept vesti de la tine cu nerabdare!
Da Muffi sunt matinala, deoarece stau rau la cap somn. Cu toate ca am dormit azi noapte relativ bine.
Bq 25+
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/Micky2007/Micky2007.jpg)
Micky2007 spune:
muffi eu cand am orice fel de problema cu sarcina, chiar si minora ma duc la spital la Polizu (spital de stat), in cazul in care dr. meu nu este available, indiferent cine este de garda. Dupa ce am obtinut asa greu sarcina, nu risc pentru nimic in lume.
Micky 21+
+