Gravidute prin FIV (30)
Raspunsuri - Pagina 15
![Mergi la inceput Mergi la inceput](icon_go_up.gif)
![](images/user_woman.png)
KLU1973 spune:
Buna fetelor,
va multumesc pentru primire si pentru urari.
miki-miki, doctorul mi-a recomandat 3 luni repaos dupa primul FIV ... dar am fost atat de daramata ... incat cand ma gandeam din nou la toata procedura ... pur si simplu nu m-am simtit in stare sa o iau de la capat ... am foat in concediu mi-am incarcat bateriile si m-am prezentat in Ungaria ...
Oricum trebuie sa recunosc ca la FIV 2 am fost mult mai nesimtita, ca sa zic asa ... si a fost cu noroc . pe toate !!!
Klu.9+
kineta spune:
RAMImultumesc pt raspuns,m-am lamurit,eram sigura ca nu-si facuse cerclaj,dar m-am inselat,stiu ca un cerclaj nu poate face minuni dar cand ne simtim amenintate ne legam de orice,acum Dumnezeu sper sa fie alaturi de noi pana la capat16+
elenada spune:
Fetelor multumesc pt sfaturi.
Sper sa treaca si urata asta de raceala. Cu greturile m-am obisnuit si imi sunt dragi dar cu raceala nu ma pot obisnui si nici nu vreau.
Maine ma duc la spital si o las acolo ca de acolo am luat-o.
Bun tare ceiutul dar daca il poti bea. Am incercat c mai multe tipuri de ceai dar pur si simplu nu vrea sa stea in mine imediat iese afara.
Buluna mie mi-a zis doctorul de algocalmin. El a zis ca e ok. Oricum nu voi face excese. Am luat unul dar ma simt mult mai bine acum. Mai doare putin capul dar e alta viata.
Am vazut-o si eu aseara pe Valeria. Doamne fereste de asa ceva. Bine ca e bine bebe si ca e un luptator.
Amzulica stiu cum e sa stai cu griji si sa ti se para ca nu mai trece timpul. Mi s-a parut ca a trecut repede la tine dar nu si la mine.
Mult a fost putin mai este si ai sa il tii pe bebe luca in brate.
Muffi
elena +11
***CAMPANIA NOASTRA *** www.petitieonline.ro/petitie-p28651051.html" target="_blank">PETITIA NOASTRA - semneaza si tu!!
Bianca B spune:
Elenada aici se recomanda doar paracetamol in primele 3 luni de sarcina, si la raceala si la dureri. Si eu stiu ca nu e recomandat agocalminul. Nu uita ca maine sa lasi raceala de unde ai luat-o
Muffi stiu cum e cu strainatatea, dar am noroc ca sotule e tot roman si e grijuliu, mai ales de cand cu sarcina (de vre-o 2 sapt spala si vasele zilnic, ceea ce nu s-a mai intamplat de vre-o 3 ani)
Nikisimona ne bucuram ptr voinicul tau, sa-ti traiasca! Sa-i pui ceva rosu ca sa nu se deoache, Doamne fereste. Cred ca fiecare mama isi doreste asa un ingeras De la cate sapt a inceput sa doarma pana la 6am?
Bianca 34+
AMR 6 sapt!!!
Daca vreodata nu primesti zambetul pe care il astepti, fii generos si daruieste persoanei respective un zambet. Deoarece nimeni nu are mai mare nevoie de un zambet decat persoana care nu stie sa zambeasca celorlalti
KLU1973 spune:
elenada, si eu am fost racita din a doua zi de Craciun si pana dupa Anul Nou, doctorul meu mi-a zis sa iau paracetamol fara nici o problema nu mai multe de doua/zi, vitamina C, sirop stodal si homeogene pastile de supt, daca temperatura crestea peste 39 grade mi-a zis sa iau algocalmin fiola doar... si ce mi-a pus mie capac e urmatorul amestec : la 750 ml apa, pui o lamaie bucati si miere cat iti place de dulce , le amesteci si le lasi sa fiarba pana dau in clocot... incerci sa-l bei cat de fierbinte poti.
Bafta si insanatosire grabnica !!!
Klu9+
raloucoutza spune:
elenadaeu m-am confruntat cu dureri de cap ingrozitoare cam tot timpul (acum nu au reaparut) si dr. mi-a zis ca pot lua 1 paracetamol ca nu e nicio problema. Stiu ca e bun si in situatii de raceala, deci poti lua.
despre algocalmin...nu prea cred ca e bun, dar , lasand la o parte toate raspunsurile noastre , eu zic sa ai incredere in medic si sa faci ce-ti recomanda el.
Fetelorn , voua de la cate saptamani v-a miscat bbul???? Ca bblina mea e tare agiata . Misca de pe la 17 sapt destul de des, mai ales cand stau in pat cu burta in sus si acum sunt sigura ca de fapt a miscat mult mai devreme si nu stiam daca acelea sunt miscarile pt ca erau mai slabe. Acum simt acelasi lucru dar cu o forta mai mare.
E oare bine sa miste asa tare??? Sau o fi ceva ce o deranjeaza??
poate nu are destul loc in burtica pentru ca nu am burta mare(abia se vede si slava domnului , am aproape 20 sapt)19+
Bianca B spune:
Roloucoutza la mine bebe a miscat exact la 15 sapt si 6 zile, ora 9.16 pm (am notat totul in jurnal). Cu cat creste bebe cu atat miscarile sunt mai puternice, uneori chiar dureroase. Dupa sapt 30, deoarece bebe creste intr-un ritm mai rapid iar spatiul devine din ce in ce mai mic, miscarile se reduc din intensitate si devin mult mai vizibile
Bianca 34+
AMR 6 sapt!!!
Daca vreodata nu primesti zambetul pe care il astepti, fii generos si daruieste persoanei respective un zambet. Deoarece nimeni nu are mai mare nevoie de un zambet decat persoana care nu stie sa zambeasca celorlalti