Gravidute prin FIV (30)

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns elenada spune:

Muffi ai sa ajungi si tu in curand la 12 saptamani so pe urma la 40 de saptamanni si gata vine bebe si te bucuri de el toata viata.
In Romania e ger rau si e o viroza care circula peste tot.
Eu cred ca am racit cand ma fol la spital la control. In spital este foarte cald si cand ama iesit afara eram cam transpirata si e frig si cred ca ma luat imediat. Desi circul cu masina dureaza putin pana se incalzeset in masina si cm geaca ma strange la burtica in masina stau cu ea desfacuta. Asta e sper sa treaca. Maine ma duc la spital sper sa pot face si eu o eco sa vad ce mai fac piticii mei daca nu stam cumintei pana pe 19 ian cand mergem la morfologica. Multa sanatate va doresc la amandoi.

elena +11

***CAMPANIA NOASTRA *** www.petitieonline.ro/petitie-p28651051.html" target="_blank">PETITIA NOASTRA - semneaza si tu!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns muffinuta spune:

Multumesc,Elena pt urari..m-am mai calmat si eu sau consolat,oricum nu pot face nimic mai mult acum si dc ma stresez e mai rau pt leut..la mine emotiile sunt mari ca nu mai am atata vreme..sunt fete care incearca si de 10 ani..eu nu am timpul acesta.
Am vorbit azi cu mama zicea ca sunt niste friguri..eu de 3 ani nu stiu ce e aia iarna,asa mai mult toamna.16 grade..la pulovar sau geaca de piele..
Elena,mult mult noroc maine la eco..dar stiu ca esti bine..si puiutii tai..mi te imaginez cu geaca stramtace bucurie ,Elena,mai bine burtoasete pup sunt sigura ca vii cu vesti bune,la greturile tale..ha,ha..

Muffinuta

Ai reusit?Continua!Ai esuat?Continua!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns buluna spune:

Elenada, eu am fost racita exact in perioada in care esti si tu acum. Probabil ca rezistenta organismului este foarte scazuta... A inceput tot cu durere in gat si in fiecare zi era altfel. Am avut si zile in care m-a durut capul, dar m-am ferit de algocalmin pe cat posibil. Stiu ca nu esete bun. Chiar Zadori mi-a zis sa nu iau. Mi-am pus o batista cu spirt pe frunte si credeam eu ca era mai bine. In perioada aia mi-am luat concediu ca au fost si zile cu febra. A tinut cam 2 saptamani raceala...Eu am luat oscilococcin si pastilute "Gripa si raceala" care sunt din plante. Am mancat multe lamai si portocale si am baut ceaiuri caldute cu miere si lamaie.
Sper sa iti treaca raceala cat mai repede.

Nu exista lucruri marete, doar lucruri mici cu o dragoste mare.
17+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kineta spune:

AM o intrebare,pentru fetele care cunosc cazul: VALERIAnu a avut cerclaj? Urmaream ce a declarat ea,si spunea despre col ca s-a deschis la 17 sapt,si ca la 24 sapt.s-au rupt membranele,si oare la 17 sapt cand colul era deschis nu au mai putut sa-i faca cerclaj,nu stiu intreb si eu....

16+

Mergi la inceput

Elena,
Mi-am amintit ce imi punea mama cand eram racita si inca rau de tot.Comprese cu spirt la cap cum zicea Buluna,dar peste ma invelea cu un prosop sau fular ,pune si la ceafa,trage raceala si ametelile de nu ai vazut.Si la ambele picioare comprese cu spirt,plus sosete deasupra si sub plapuma cu tine ,cu ceaiuri multe cu lamaie si miere.Transpiri,te schimbi de haine,iar transpiri..imi amintesc imi trecea intr-o zi,desi era cald de numai sa stai asa infofolita.
Pt gat comprese intr-un ciorap cu sare calduta pe piept..nu se mai trage la plamani..fara tuse etc.
te pup.

Muffinuta

Mergi la inceput

P.S. Elena,dilueaza spirtul cu putina apa calduta,nu arde pielea si nici nu il pune rece direct pe piept sau la cap.
sper sa te ajute.pupici.

Muffinuta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dariaioanaxx spune:

Muffinuta-mie imi placea cand scriai mesaje lungi si cand ne mai povesteai de sot, caci semana cu al meu!eu azi am 8 sapt, si cred ca si tu cam la fel , nu ne ai spus de bebe, cati cm are, ca sa compar si eu; mie la eco de joi de la 7,3 sapt mi a zis ca bebe dupa masuratorile ecografului arata de 6,4 sapt., desi marti la prima eco avea 0,71 cm si joi avea 0,76 cm, deci se pare ca, crescuse;asta e , cu Dumnezeu inainte ! referitor la simtome , nu te speria, eu la prima sarcina de acum aproape 11 ani, aveam niste simtome mult mai accentuate fata de acum;pupici

tuturor

Asteptand a doua binecuvantare de la Tine !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns rami 73 spune:

Amzulica, ma bucur ca ne-ai pus si noua linkul cu reportajul de la ProTV, ca ieri n-am fost acasa si n-am vazut stirile. Intr-adevar, foarte emotionant, cand vad copilasii aia mici in incubator, atat de neajutorati, efectiv imi dau lacrimile, de la multe ma pot stapani, dar de la asta nu... Bombonique, da, este Valeria noastra, eu o stiu personal, ca ne-am intalnit. Ma bucur totusi ca parea optimista, acum ce a fost mai greu a trecut si urmeaza momentele fericite.
Kineta, o sa-ti raspund eu ce stiu in legatura cu situatia Valeriei; ea avea cerclajul facut, mai mult, a stat EXCLUSIV in pat (inclusiv masa o lua la orizontal), insa din pacate acest cerclaj nu face minuni, nu este o garantie ca nu va fi nici o problema, este doar ceva ajutator. In plus, nu exista o legatura intre col si membrane, mi-au spus mai multi medici lucrul asta. Poti sa ai colul lung si inchis si sa se rupa (din cu totul alte motive : infectioase, genetice) membranele. Ea a facut tot ce a tinut de ea : a stat numai in pat, a facut cerclaj, dar din pacate nu poti controla intotdeauna totul...
Eu, de exemplu, am avut o perioada o obsesie cu membranele astea (colul l-am avut tot timpul lung si inchis, inclusiv acum), mi se parea ca pierd lichid (de fapt era secretia specifica sarcinii) si mi-am facut 1000 de analize, printre care si testul Amnisure, care a aratat clar ca totul e in regula. E foarte important insa sa tratezi orice fel de infectie (tb facute secretiile vaginale si culturile de col), pentru ca astea cauzeaza de obicei rupturile de membrane.

Muffi, cand urmeaza sa-l mai vezi pe bb la eco ?

pozici

rami 34+ Ilinca Maria

"Dream as if you have forever. Live as if you only have today."
James Dean

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Moniland spune:

Rami, si eu eram curioasa cum a fost cu Valeria. Mersi de lamuriri.
Daria, la prima mea eco m-am dus cand aveam fix 7 sapt. si aparatul mi-a dat ca am sarcina e de 6 sapt si 3 zile. Un bb avea 7 mm, iar celalalt 8,3 mm. La a 2-a eco cand aveam 9 sapt si 6 zile, eco arata o sarcina la un bb de 10 sapt si la celalalt 10 sapt si 3 zile. deci amandoi mai mari.
Nu-ti fa probleme ca bb tau e bine, poate dr. nu a fixat bine cursorul si a aparut eroarea. iti dai seama la cat de mici sunt si daca greseste dr. un mm deja le apare alta varsta.

cu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns amzulica spune:

Elenada - asa ziceam si eu cand ma uitam la semnatura fetelor, ce repede a trecut dar in realitate am trait intre 2 eco, analize si intre saptamani. E nevoie de rabdare fetelor si no stres

Mikilina - oole? who knows? la fel ca la Iliasca. Dar Moshu' mai poate Moshu'? La 72 de ani? Ar fi cool sa-i mai fac la al meu biopsie la 72 de ani huh? El abia are 34.

Cami 32+ Luca
http://community.webshots.com/user/amzulica

Mergi la inceput