Gravidute prin FIV (30)
Raspunsuri - Pagina 13
Bianca B spune:
Multumim Amzulica
Muffi sper ca esti bine tu care intri zilnic ne ingrijorezi daca lipsesti o zi
Bianca 34+ AMR 6 sapt!!!
Daca vreodata nu primesti zambetul pe care il astepti, fii generos si daruieste persoanei respective un zambet. Deoarece nimeni nu are mai mare nevoie de un zambet decat persoana care nu stie sa zambeasca celorlalti
Bianca B spune:
Multumeam ptr primul link, abia acum am vazut pe cel de-al doilea
Bianca 34+ AMR 6 sapt!!!
Daca vreodata nu primesti zambetul pe care il astepti, fii generos si daruieste persoanei respective un zambet. Deoarece nimeni nu are mai mare nevoie de un zambet decat persoana care nu stie sa zambeasca celorlalti
nikisimona spune:
fetelor bebitu meu a facut 6saptamani...rade si vorbeste cu mami tot timpul.e cel mai vesel bebelusi pe care l-am vazut si acum am inceput sa dormim toata noaptea pana la 6am.e o dulceata. am stabilit si botezul pe 29 martie,stiu ca e post dar atunci pot nasii sa vina,dar nu facem petrecere mare,doar o cina si oricum mi-a zis preotul ca la botez nu e pacat daca e in post. pe toate.
DANI-RAFAEL
bombonique spune:
Felicitari Niki Simo!
Pt bb si pt botez!
Am vazut si eu reportajul. Sa fie oare Valeria noastra? Oricum ii doresc sa creasca mare bb-ul iar ea sa se refaca cat mai repede!
Bq 25+
muffinuta spune:
Buna dimineata,fetelor!
Moniland..ma bucur sa vad ca esti bine,te indrepti asa in viteza spre 12 saptamani..si la cei mici.
Elenada,multumesc pt raspunsuri aici si la FIV..vad ca merge totul bine si la tine,e grozav fetelor cand nu sunt probleme.
Bianca Bmultumesc ca te-ai gandit la mine,sunt relativ bine,am ceva probleme dar nu pot sa merg zilnic la eco,etc..asa ca astept cuminte urmatoarea consultatie..Bianca,sunt zilnic pe forum,va citesc mereu,mai ales ca sunt singura,sotul meu e plecat cu fiul si nepotul lui ..asa ca sunt singura cuc.
Nu am mai scris pt ca noroc ca m-a oprit sper la vreme Catalina..au mai fost si alte fete,deja bateam campii scriam prea mult,si mi-a spus ca nu ma poate citi ..eu de cand ma stiu iau critica pozitiv,constructiv,nu ma supar,asa ca m-am conformat.scurt si la subiect.Dar sunt aici si dc pot sa ajut cu ceva sa incurajez aici voi fi.
Sper sa fiu iertata ca am scris de atatea ori asa lungi mesaje,sunt singura in tara asta,eu am ales dar e greu ,mai ales in momente emotionale ca acestea sa nu schimbi o vorba cu cineva in limba ta si care intelege prin ce treci.Bianca,poate tu intelegi ce spun,esti si tu departe de casa.
va doresc fetelor o saptamana frumoasa fara probleme!la toata lumea.
Muffinuta
Ai reusit?Continua!Ai esuat?Continua!
muffinuta spune:
Catalina,buna dimineata!
vreau sa iti multumesc ca m-ai"oprit " la vreme ,deja exagerasem cu mesajele mele,devenisem obositoare.A fost nevoia de a vorbi cu cineva,voi fetele care intelegeti cat de greu este sa treci prin toate astea..nu mai vorbesc ca eu mai am si alte probleme personale..Dar multumesc,Catalina,s-a terminat acum.Sper macar mes asta sa il poti citi pana la capat.si crede-ma mi-ai facut un serviciu...merci mult.
Referitor la semnalul de atentie pe care l-ai tras-se fac analize si in RO la pierderi de sarcina..eu am facut asta m-am uitat ieri prin analize,mi-a fost greu pana acum..am platit vreo 380 euro,nu e gratuit nici aici,genetic nici o problema nu au descoperit ,deci sarcina sanatoasa.Am gasit ieri ciudat printre randuri ..avusesem o fetita.
Va spun cu mana pe inima nu as mai repeta analiza-da,as face-o doar la prima piedere de sarcina-am suferit enorm mai ales cand a trebuit sa "strang" tot ce a ramas din bebelusul meu mult dorit si acum mi-e rau cand imi amintesc.Si nu am obtinut nimic relevant in plus.Dar repet as face-o doar la primul avort in caz ca ar putea fi descoperita o anomalie genetica.
te pup Catalina si ma bucur sa vad ca ti-ai regasit zambetul.Mult noroc in tot ceea ce faci!
Muffinuta
elenada spune:
Neata burtici
Ce frumos ca unele fete se pregatesc deja sa nasca. Abia astept sa ajungem si noi sanatosi la perioada nasterii.
Amzulica cand ma uit la semnatura ta nu imi sa cred ce repede a trecut timpul. A trecut repede pt mine ca pt tine nu stiu cat de repede a trecut.
Tuturor fetelor care urmeaza sa nasca in curand le doresc nastere usoara si bebelusi sanatosi.
Muffi ma bucur ca ai scris si ca esti bine. pe mine nu ma deranjeaza mesajele tale fie ele si lungi. Daca nu am dispozitia necesara sa le citesc nu le citesc dar nu vad de ce sa mederanjeze. Ci nu ii place sa nu citeasca.
Asa ca tu zii ce ai pe suflet iar cine se simte deranjat sa nu citeasca. Sanatate multe la leut si tie.
Eu nu mai scap de raceala. De trei zile ma doare capul de imi vine sa urlu. Ma trezesc noaptea din somn de durere. Azi mi-a zis doctorul ca pot lua algocalmin. Acum astept sa imi treaca greturile ca sa pot inghiti si eu o pastila.
Va pup dulce burticutelor.
elena +11
***CAMPANIA NOASTRA *** www.petitieonline.ro/petitie-p28651051.html" target="_blank">PETITIA NOASTRA - semneaza si tu!!
muffinuta spune:
Elena,
Chiar mi-e mai bine asa.te rog crede-ma..mai discreta.Oricum sunt in corespondenta cu cateva fete si ne acceptam intre noi asa cum suntem..Si sa stii pa Cata o respect si tin la ea,m-a durut ca pt mine cand am vazut prin ce trece,din cauza asta i-am si respectat parerea.Viata e atat de nedreapta cateodata.
Dar eu am exagerat cu mesajele.Si ma simt mai bine acum cand realizez asta.Cred ca singuratatea ,mai ales de cand sunt numai in casa m-a innebunit.
Elena,nici nu imi vine sa cred ca treci si tu pe 12 saptamani..Doamne,mi se pare o vesnicie pana ajung acolo,stii eu am stresul cu "pragul" asta psihologic.
Aici am noroc,greu sa racesti pe caldurile astea..cat despre greturi as vrea si eu sa am ,dar eu nimic stii Elena,absolut nimic,e chiar infricosator..asta este..mult noroc sa scapi de raceala cat mai repede,am vazut ca multe fete sunt bolnave in perioada asta.acusica ai eco..
Muffinuta
miki-miki spune:
Amzule dar cu oole cui a facut??
Muffi mi-e dor de mesajele tale
www.petitieonline.ro/petitie-p28651051.html" target="_blank">PETITIA NOASTRA - semneaza si tu!!
Miki Anul asta pun de-un pui ........................ sau doi
muffinuta spune:
Miki-Miki
M-ai prins la fix..mi-era dor de tine..am vazut cat esti de activa peste tot..am calculat azi stii cati ani am-nu ca nu stiam..e ingrozitor,sunt pe ultimii metri,nu la 39!!as vrea sa ii mai am.
Ma bucur mult sa vad ca te pregatesti intens.Nu renunta.Dar nu uita de viata personala,dc imi permiti sfatul acesta.Eu am descoperit zilele astea ca am uitat cum miroase marea sau ce albastru e cerul,dimineata nici nu mai auzeam ciripitul pasarilor la geam,sunt norocoasa am aici o gamada,nu mai vorbesc de stolul din cap..viata e chiar scurta,acum filozofez si eu..bucura-te si de rest,Miki.
P.S. Dc tu ai "eggs"batrane,ce sa mai zic eu!!Stii imi spunea doc ca diferenta consta nu in nucleu ci in lichidul din exterior,se deterioreaza cu varsta si nu mai sustine sarcina,nu e traducerea cea mai corecta dar asta e esenta.cu cativa ani in urma se injecta lichid de la alte ovule-habar nu am de numele procedurii-,dar s-au cam incurcat borcanele ,adica genele,se pare ca injectau si ceva gene straine,asa ca s-a scos procedura de pe piata..
Muffinuta