Gravidute prin FIV (30)
Raspunsuri - Pagina 12
elenada spune:
Sima mie doctorul meu mi-a zis ca triplutest nu este relevant in sarcinile gemelare. In strainatate am inteles ca au laboratoare specializate pt a face si triplutest la gemeni dar in romania nu sunt.
In Romania nu pot diferentia care din gemeni e cu probleme daca apare vreo problema.
Eu una nu il fac in schimb voi face ecografiile morfofetale de trim I si trim II de doua ori pe fiecare la doi medici diferiti.
Am vorbit si despre cerclaj si a zis ca in sarcinie gemelare este foarte indicat. Bebelusii sunt doi si cand vor creste situatia se poate schimba de la o zi la alta. Iar nasterile premature in cazul sarcinilor gemelare sunt foarte priculoase.
Multa sanatate iti doresc tie si bebelinelor tare si nastere la termen.
elena +10
***CAMPANIA NOASTRA *** www.petitieonline.ro/petitie-p28651051.html" target="_blank">PETITIA NOASTRA - semneaza si tu!!
kineta spune:
SIMAdupa parerea mea si nu numai,mai indicat pt masurarea colului este ecografia vaginala decat tuseul vaginal,la eco se intra f putin si f usor cu sonda si iti da si dimensiunea exacta a colului,pe cand la tuseul vaginal,mi-se pare manevra cam grosolana.MIE imi masoara colul doar prin eco vaginal,si il urmaresc pt ca probabil voi face cerclaj profilactic,sa vedem ce va spune si medicul la urmat eco,acum nu ar fi nevoie ,dar nu se stie ce va urma. Referitor la triplu test nici mie nu mi-sa recomandat,pt ca nu este relevant,dar sa stai linistita ca fetitele tale sunt sanatoase tun,nu te stresa si oricum vei face din nou eco -morfo. Si eu am niste emotii pana pe la 23 sapt cand voi face morfo,...dar mai este ceva. te ,si sa auzim de bine,aaa,pe cat Utrogestan mai esti,daca mai iei ..?
16+
sima1 spune:
Bombonigue,Elenada, Kineta va multumesc pt raspunsuri si incurajari.
Eu nu mai iau utrogestan de la 12 saptamani doar elevit si MgB6.
Va doresc si eu sarcini usoare ,la termen si copii sanatosi.
19+
Ennni spune:
Micky2007, carmendu, bombonique multumesc pt raspunsuri. Am incercat cu lapte caldut si parca a functionat cat de cat. Problema e ca de pe la 2 luni mi-e rau de la lapte si acum am baut doar foarte putin, dar se pare ca mi-a folosit.
sima1 eu nu am facut nici DT nici TT doar eco morfofetale la 12 si la 24 de sapt deoarece DT si TT in sarcinile gemelare nu se fac. Exact cum ziceau si fetele nu sunt relevante.
Eni 31+ Raymond si Roland
amzulica spune:
Mikilina- merci pentru complimente, mai nou face lumea misto de mine ca am fata nu baiat ca cica mi s-au umflat buzele si l-a latit nasul. Nu-i deloc adevarat, dar, nu ma mai duc shalele la varsta mea sa mai fac si o fetitza. Ii multumesc lui Dumnezeu pentru minunea pe care mi-a dat-o si gata. Predau stafeta tie, sa-ti ajute Dumnezeu tie sa faci o fetitza cu "ovocitele tale batrane" - m-ai distrat la faza asta - adik io si zisaCami am facut flacaii cu vocitele batrane, huh?
Fetelor in timp ce scriam mesajul asta am vazut-o pe Valeria noastra la TV la stiri la ProTV - un reportaj despre copilasii nascuti prematur. Ce emotie ...
Cami 32+ Luca
http://community.webshots.com/user/amzulica
many_bani spune:
Si eu am vazut in aceasta seara la stirile Pro TV cazul Valeriei, am vazut si bebele ei viteaz.
Valeria DD sa va ajute sa mergeti acasa cu bine.
Pupici
Bianca B spune:
Seara buna burtici!
Vad ca multe dintre noi suferim de insomnii. Mi-au luat si mie cateva sapt bune pana am inteles ca daca dorm aproximativ o ora in cursul zilei dorm noaptea mult mai bine. Pare ciudat dar medicul de familie mi-a spus ca organismul fiind supraobosit nu reuseste sa se linisteasca, deconecteze total de la activitatea zilnica in timpul noptii.
Joi seara am avut prima clasa de antenatal si din 9 cupluri prezente doar un singur viitor tatic a venit de buna-voie, restul la insistentele nevestelor ca si al meu de altfel. Mai am doua clase si sper sa nu se eschiveze ca de nu pun parul pe spinarea lui
Klu felicitari gravidutei, sarcina usoara, la termen si bebe sanatos si voios
Aoleu!!! ce a mai trecut timpul, mai ales dupa ce sarcina a implinit 30 sapt! Si uite, cu ajutorul lui Dumnezeu se apropie si vremea noastra. Dupa pop si zisaCami e randul lui Rami si al meu!!! Doamne ajuta. Sotul deja se gandeste la urmatorul bebe si intreaba uneori dupa cate luni vreau sa incerc. Eu inca nu ma pot gandi caci mai intai vreau sa-mi tin pruncul in brate, sa-l vad sanatos si apoi mai vorbim. Parca inca nu-mi vine sa cred ca au ramas 6 saptamani, doar 6
Astazi am cumparat caruciorul, sotul l-a ales, combinatie de negru si gri, as fi vrut sa fie mai colorat, cel din foto nu era pe stoc iar cel combinatie de negru si verde brotacel nu i-a placut. Dar ce mai conteaza, bebe sa fie sanatos!
http://www.preciouslittleone.com/acatalog/GRGRQDXBU.html
Bianca 34+ AMR 6 sapt!!!
Daca vreodata nu primesti zambetul pe care il astepti, fii generos si daruieste persoanei respective un zambet. Deoarece nimeni nu are mai mare nevoie de un zambet decat persoana care nu stie sa zambeasca celorlalti
miki-miki spune:
Amzu asta cu buzele umflate si nasul latit nu o stiam. Ia si tu fotografia aia lui Luca cu outze si dc te mai supara cineva i-o arati. Mie mi s-a pus pata dupa ce am vazut atatea carucioare pe aici, vreau gemenasi cu outele mele batrane.
Nusy ti-a trecut supararea?
Cami ma descurc greu cu directia, abia a 4-a oara am facut-o asa cum tb, la primele 3 mi-am adus aminte dupa
www.petitieonline.ro/petitie-p28651051.html" target="_blank">PETITIA NOASTRA - semneaza si tu!!
Miki Anul asta pun de-un pui ........................ sau doi
amzulica spune:
Fetelor va postez linkul cu stirea de la ProTV.
http://stirileprotv.ro/stiri/social/tot-mai-multe-romance-nasc-inainte-de-termen-copii-de-aproape-un-kilogram.html
Cami 32+ Luca
amzulica spune:
Deci fetelor m-am sucit la anu' fac si fata ... Ia uitati aici:
http://stirileprotv.ro/stiri/international/femeia-care-a-nascut-o-fetita-la-70-de-ani-vrea-si-un-baiat.html
Cami 32+ Luca