Gravidute prin FIV (30)
Raspunsuri - Pagina 11
elenada spune:
Multumesc frumos fetelor de incurajari. Eu nu mi-am repetat bhcg-ul nici la doctor nu am dat fuguta saptamanal zic eu ca asa sunt destul de calma. Eu zic ca bebelusii mei sunt ok cel putin asa simt eu. Si eu zic ca dupa ce voi trece de primul trimestru si doctorul imi va zice ca e ok atunci o sa am mai mult curaj. Pana atunci stau linistita in pat.
Pupici la burtici
elena +10
***CAMPANIA NOASTRA *** www.petitieonline.ro/petitie-p28651051.html" target="_blank">PETITIA NOASTRA - semneaza si tu!!
Micky2007 spune:
Enni incearca cu lapte cald. Si eu patesc acelasi lucru cand beau acidulat, sau sucuri de fructe. Acum mi-a zis dr. sa le evit.
Micky 20+ +
KLU1973 spune:
Buna tuturor burticilor,
va doresc sarcini usoare , la termen si fara nici un fel de problema !!!
Micky, cand ai timp ma treci si pe mine pe listutza te rog :
ET: 23 noiembrie 2008 , DPN : 14 august 2009 , FIV Ungaria-Szeged
Va citesc zi de zi de cand am aflat rezultatul la beta hcg dar nu am indraznit sa intru sa va scriu ...
Am fost si eu la eco saptamana trecuta , bb este normal dpdv ecografic ... chiar mai mare cu 3 zile ... colul meu mi s-a parut insa cam mic , adik 3,13 cm ... la urmatoarea vizita o sa vb si eu cu medicul meu sa vedem el ce parere are despre un cerclaj profilactic ...
Micky, te admir sincer pentru viata normala pe care ti-ai impus-o !!!
Ioanatug, prima sarcina obtinuta tot prin FIV s-a oprit in evolutie la 5 saptamani in mai 2008 si s-a eliminat singura ... dupa 2 saptamani de la sangerare beta hcg era 50 ... a trebuit sa-l repet pana a ajuns aproape de 0 ...se elimina mai greu hormonul dar tb sa verifici sa nu te trezesti cu complicatii mai tarziu.
Fetelor, eu nu m-am confruntat pana acum cu nici un simptom de greata ... daca nu m-ar durea nici sanii as ajunge la nebuni cu sigurantza de atatea griji ...
pe toate !!!
Klu. 9+
Micky2007 spune:
klu gata m-am conformat, esti pe listuta, sa dea DD sa ai o sarcina usoara si dusa la termen, cu un bebe sanatos.
Cred ca m-as urca pe pereti daca as sta in casa, mai ales in pat.
Si nu te mira de simptome, spune merci, ca asa de rau este sa vomiti si sa ai greturi. Eu am avut numai 3 saptamani de greturi si mi-a fost de ajuns.
Micky 20+ +
Ioanatugs spune:
Va multumesc frumos tuturor pentru incurajari!
Voi repeta beta luni, ca sa fiu sigura ca a ajuns la 0, dar pentru moment ma bucur ca s-au oprit sangerarile.
KLU1973 felicitari, sarcina usoara si la termen i-ti doresc! I-mi pare rau ca si tu ai trecut printr-o pierdere, dar acum va fi totul bine doar asa trebuie sa gandesti!
miki-miki spune:
Cami ce putin mai ai pana il tii pe Raducu in brate . Nu-mi vine s cred ce repede a trecut timpul. Deabia astept sa-l vad pe Raducu.
Miha2004 Felicitari pt fetita. Poate intri cand ai timp sa ne scrii cum a fost nasterea.
Amzu Ti-am admirat si eu burtica. Iti sta asa de bine cu ea... si poza lui putzica mi-a placut f mult. Nici tu nu mai ai mult pana il tii in brate le Luca. A.. si nu-i timpul pierdut sa incerci sa-i faci o surioara peste un an.
Klu Felicitari pt bb, sarcina usoara si la termen. Tu ai asteptat fix 6 luni , asa ti-a rec dr? Chiar dc nu ai facut chiuretaj tot 6 luni a tb sa astepti??
toate -tele ca poate se ia si la mine
www.petitieonline.ro/petitie-p28651051.html" target="_blank">PETITIA NOASTRA - semneaza si tu!!
Miki Anul asta pun de-un pui ........................ sau doi
Bianca B spune:
Citat: |
citat din mesajul lui rami 73 BiancaB, ma bucur sa mai aud de tine. Si mie mi se pare ca am burta cam mica, din cauza asta nici nu prea cred cand imi zic dr. ca bebelina e maricica, mai ales ca am auzit ca exista o discrepanta intre greutatea ecografica si cea reala. Dar important e sa fie sanatoasa, restul ma intereseaza mai putin. Referitor la numele de "Bogdan", sa le spui sefilor tai ca inseamna "dar de la Dumnezeu", eu una nu as renunta la un nume daca imi place si mi-l doresc pentru copilul meu. Parerea celorlalti ma intereseaza mai putin. Iar daca ei nu sunt obisnuiti cu acest nume, nu-i nimic, abia suna mai exotic. |
Le-am zis io ce inseamna dar aici "bullying" e o problema foarte grava in scolile de stat, copiii sunt terorizati psihic si fizic doar ptr ca numele lor suna ciudat sau ca provin din familii emigrante. Noi vom incerca sa dam copiii la o scola particulara. Nu stiu ce sa fac, am cautat alte nume dar parca nici unul nu-mi place!
Bianca 32+
Daca vreodata nu primesti zambetul pe care il astepti, fii generos si daruieste persoanei respective un zambet. Deoarece nimeni nu are mai mare nevoie de un zambet decat persoana care nu stie sa zambeasca celorlalti
carmendu spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Ennni Fetelor eu de 4 nopti n-am inchis un ochi, nu mai stiu ce sa fac. Am niste arsuri in gat de efectiv nu mai pot si nu stiu ce sa mai fac. Se mai confrunta careva cu problema asta??? Ceva sugestii ce as putea sa fac sa mai treaca cat de cat??? Eni 31+ Raymond si Roland |
poti sa iei un diazepam sau sa bei cu o ora- doua , inainte de culcare un pahar de vin rosu. este ok un pahar de vin in sarcina, mai ales la varsta asta de sarcina.
pentru arsuri maalox au renie
carmen lui Victor 15 noiembrie 2008
pozele noastre
Povestea nasterii lui Victor
sima1 spune:
Fetelor va rog sa-mi spune-ti si mie pt a-ti verifica colul ce ie mai bine ecografie vaginala sau tuseul vaginal.Mie mi-a facut ginecologul meu tuseu vaginal la 16 saptamani.Mi-a spus doar ca ie inchis si lung.I-am spus de cerclaj si mi-a raspuns ca nici vorba sa imi faca.Inca o intrebare pt fetele care au gemeni voi a-ti facut triplu test?Eu l-am facut si mi-a iesit trismia-21 pozitiv 1/215.Ecografia morfofetala a iesit foarte bine.Astept s-o repet la 22 saptamani.Nu sunt speriata dar totusi putin nelinistita.Imi pare rau ca am facut-o.Mi-am propus sa nu fac aceasta analiza dar daca medicul a insistat am zis hai fie.Eu cred ca fetitele mele sunt sanatoase.Va rog sa va spune-ti si voi parerea sau daca cineva a trecut prin aceasta experienta.Amniocenteza nici nu ma gandesc sa fac.
19+
bombonique spune:
Enni, mie pt arsuri mi-a zis sa iau Rennie, sau sa mananc chestii uscate (covrigei, maxi mix). Dar deoarece nu vreau sa mananc "paine" am preferat rennie, sau am rabdat, pur si simplu. Sau am baut lapte usor incalzit. Cu dormitul si eu am pb. Cand pot, mai recuperez peste zi, sau seara, de obicei inainte de filmul de seara!
Felicitari KLU, sarcina minunata si la termen. nici eu nu am avut simptome. (imi era doar somn)
Fetelor, legat ce col, mi dr nu mi-a zis nimic niciodata. Ce-i drept nici eu nu am intrebat. Ma gandesc ca daca era ceva imi zicea.
Ioana si sa revii cat de repede cu burtica!
Sima, eu din documetarea mea stiu ca la sarcinile multiple nu se recomanda dublu/ trip[lu test, pt ca nu sunt concludente. Eco morfo stiu ca e cea mai relevanta. Mai intreaba si alti dr eventual. Sunt sigura ca fetitele tale sunt perfecte!
Pupici!
Bq 25+