Mamici antistress si licurici de ian-feb2009 (111)
Raspunsuri - Pagina 19
veronica75 spune:
Mai fetelor...chiar ca isterie generala cu eclerele....ca oriunde citesc dau de ele...drept urmare...am iesit si am cumparat eclere
;
Ioana - foarte frumoasa camera lui Lucas, sa o stapaneasca sanatos;....si binenteles ca am admirat din nou frumoasele poze cu burtik...stai sa vezi...maine ma sparg si eu in figuri
, sper sa iasa ceva.
Bebelusi - ...fara sa sune a repros....da numai tu esti de vina cu poftele astea.
La cat esti de slaba nu credeam sa iti petreci atat de mult timp la bucatarie...oricum felicitari
esti o gospodina desavarsita.
Alina - Draga Alina...iar ne-ai dat pe spate
, foarte frumoasa prezentarea nasterii Sabinei si binenteles f frumoase "toate personajele"
Spic de grau - 
chiar ne-am distrat (eu si sotul)
Veronica
cu Alice

micuta mea
A.M.R. 4 SAPTAMANI
BB e pe drum
crisspy spune:
Ira bine ai venit acasa si felicitari pentru micutza Eliza
. Asteptam poze cand ai un moment liber.
Bee imi pare rau ca nu ai apucat sa vizitezi sectia la EC. Noi nu am ajuns pentru ca in seara asta ca a trebuit sa mergem sa luam patutul comandat din decembrie. Eu merg la dr. Indiana Pelin, de fapt nu am facut nici o echo sau analiza la EC ci numai la cabinetul ei particular. Colabora inainte cu maternitatea Giulesti dar s-a mutat la EC si ne-am hotarat sa o urmam. Sper ca pana la sfarsitul saptamanii sa ajungem, desi nu prea mai am nici un chef dupa munca.
Aaa, by the way, eu am luat pana acum 20kg care s-au pus in majoritatea lor pe burta, solduri si picioare si nu cred ca o sa le dau foarte usor jos. Plus ca mai am ceva pana nasc asa ca o sa ma fac o mica 
Am observat ca mai toate va plangeti de umflaturi ale mainilor si picioarelor. Eu ii multumesc lui Doamne Doamne ca pana acum m-a ferit de chestiile astea ca si de greturi nasoale, insa noaptea am nishte crampe la picioare, carcei, de-mi vine sa ma urc pe pereti.
Voi aveti asa ceva?
Raportez cam de vreo 3 ore o durere cumplita de masea
. Stie cineva ce pot sa iau, vreau macar sa pot dormi si eu cateva ore la noapte, ca si asa noaptea trecuta nu am dormit aproape deloc.
Pup
Crisspy
33+ sapt
Razvan Andrei
AMR 7 SAPTAMANI

Tutu85 spune:
Cadia, cumnata mea care a nascut acum 3 ani spunea ca peste bucata de vata trebuia sa puna pansamente sterile din acelea patrate deja taiate, altceva nu avea voie. Alte persoane spuneau ca infasurau bucata de vata in fese sterile si faceau un fel de pernuta, dar asta se face de catre asistenta cand mergi la spalat, nu le faci de acasa ca nu mai sunt sterile. Eu asa stiam, ca mergi cu absorbantul, vata si pansamentele sau fesele dupa tine si acolo ti le pune asistenta. Stiu ca trebuie sa mai ai si rivanol la tine, in cazul in care faci epiziotomie, dupa ce mergi la toaleta, folosesti un pansament steril pe care torni rivanol pentru igienizare.
Selene_Bunny spune:
CADIA, portiunea de vata pe care o rupi trebuie sa fie suficient de lunga. Atat in fata, cat si in spate, trebuie sa depaseasca cu cativa cm buni portiunea de chilot care vine exact intre picioare. Vata o invelesti in fasa sterila de cateva ori, astfel incat fasa sa acopere integral vata. Le-am confectionat pe loc, in spital, am luat cu mine foarfece, sa tai fasa. Pe fasa am tras trei dungi de Neoxazol - unguentul recomandat pentru epiziotomie.
bee, eu am dat jos, imediat dupa nastere, 10 kg. Asta mi-au spus doua cantare. Eu am avut picioarele f. umflate. S-au dezumflat complet inca de a doua zi. Mainile (degetele) inca mai sunt putin, spun asta pentru ca inca nu pot scoate un inel de pe deget. Dar e OK, arat... normal.
Daria Nandini s-a nascut in data de 18 decembrie 2008, la ora 16.44.
Am adus pe lume o minune!
Selene_Bunny spune:
Fetelor, doua necazuri:
1. Bubitele rosii ale Dariei ar fi, cica, o stafilocoza contractata din maternitate. Ceea ce mi-e greu sa cred, dupa atata timp. I-au aparut un fel de cosulete si pe fata. O dau cu o solutie violet, tot uit cum ii spune, cu "P".
2. Bunica a cazut si si-a fracturat umarul.
Era in grija mamei unchiului meu... O clipa de neatentie si s-a intamplat necazul... Am fost la Urgenta, la Ortopedie, dar nu i-au pus mana in ghips, ca e umflata si neagra de vanata... Doar i-au imobilizat-o cu pansamente... Of, of, ca numai asta lipsea...
Daria Nandini s-a nascut in data de 18 decembrie 2008, la ora 16.44.
Am adus pe lume o minune!
andre_ea spune:
Crispy, ia magneziu pentru carcei.
Cu Indiana Pelin a nascut sotia unui coleg in noiembrie la Giulesti si povestea ca vreo cateva ore la inceputul travaliului a venit acasa si a stat cu sotia. Pana acum n-am mai auzit asa ceva.
Andreea, mami de Tudor- 10.08.2005
39+ am tot ce am visat
Delu Prichindelu'
Prichinduta
spic de grau spune:
Crisspy - neaparat MgB6! fara asta nu scapi de crampe.
Eu m-am umflat la fatza, mainile, picioarele (nu mai am glezne
).
Dar tot nu pot renunta la sare... sa va spun ca am mancat muraturi adineauri? Nu poci si nu poci renunta la ele
.
Mai eu ma crucesc cnd citesc ca veniti voi la spital cu fese sterile.
Dar spitalul ce furnizeaza?
Ca sa nu mai spun de furat din spital
. Mie mi-au dus bagajul din sala de travaliu in camera, si nu mi-am pus problema ca ar putea dispare ceva. Inca eu le-am rugat sa imi caute in valiza lucrusoarele, pijamaua.
E drept ca apoi in camera am avut un mic seif - dar asta era sa ma fereasca de alte personaje care ar fi putut intra in camera cnd eu eram la masa, sau in baie. Dar nu de personalul spitalicesc.
Of 
.
Aici ptr lohii iti recomanda serviete igienice de noapte, f groase, care se iau din farmacie. Sunt niste chestii atat de groase ca mergi ca pinguinul.
Apropo de marci de ptr scutecele lui bebe, cum se face alegerea:
Luati cate un scutec din fiecare marca, turnati un pahar cu apa (200ml) in ele, si dupa cateva minute puneti mana in ele si vedeti unde simtiti umed.
Eu am fst dezamagita de Huggies.
La Dav nu am folosit decat Pampers, chiar daca erau mai scumpe.
Ah - si inca o chestie: sunt 2 tipuri de Pampers! Unii facuti in Germania - care se distribuie in UE Occidentala, si unii facuti in Polonia/Turcia - ptr UE de Est. Pampersii din RO sunt din Turcia, i-am gasit asprii si mult mai subtiri decat cei cu care eram obisnuita aici -cu toate ca erau mai scumpi! Urmarea: la mijlocul noptii David udase pijamaua ca scutecul lui nu a tinut tot pipi-ul!
lui David Andrei 4.5 ani si
34+ 
cami_antonia spune:
crisspy pt carcei ... cand simti ca ii ai da-te imediat jos din pat si pune piciorul in pamant .... ca prin minune trec .... si pe mine m-a invatat cineva ... eu am avut vreo 2 luni carcei foarte durerosi .... si asa am scapat de ei .....
BEBELUSI si eu joi intru in sapt 36, ca tine si ca jasmi, la mine UM 08.05.2008
34+
ANTONIA IOANA
AMR 6 SAPT

Camelia
lisa79 spune:
BURTOASELOR!!!!!!
cam lenese azi,ce aveti?
da acolo la voi in spitale intra cine vrea la maternitate??? vai vai!
intrebare pt fetele care au nascut. aici se face in spital vaccinul pt hepatita B la nou nascut. eu am intels ca hep B se transmite prin contact sexual sau daca mama e bolnava. si in tara se face??? pt ce anume??? daca nu are de unde sa ia??? adica eu una nu ii vad sensul,ca pe mine v-au vaccinat astia inainte sa raman gravida impotriva hepatotei,dar nici nu vreau sa bag vaccinuri in bietul copil numai asa.
fetele din State,ce vaccinuri veti face?
cris30,i-ai facut primul vaccin???
37S+
sa fii alaturi de noi pana ne nastem sanatoase!
AMR 3 sapt pana sa o cunoastem pe Ana Teodora
crisspy spune:
Andre_ea sa inteleg ca e de bine, nu? Erau mai apropiate sau ceva de genul asta?
Fetele multumesc din suflet pentru sfaturile legate de carcei. 

Pentru masea stie cineva ceva? Please....
Crisspy
33+ sapt
Razvan Andrei
AMR 7 SAPTAMANI