Mamici antistress si licurici de ian-feb2009 (111)

Raspunsuri - Pagina 20

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns andre_ea spune:

Citat:
citat din mesajul lui spic de grau

Mai eu ma crucesc cnd citesc ca veniti voi la spital cu fese sterile.
Dar spitalul ce furnizeaza?

Ei, cate un stafilococ sau macar o dermatita acolo.

Citat:

Ca sa nu mai spun de furat din spital. Mie mi-au dus bagajul din sala de travaliu in camera, si nu mi-am pus problema ca ar putea dispare ceva. Inca eu le-am rugat sa imi caute in valiza lucrusoarele, pijamaua.

E drept ca apoi in camera am avut un mic seif - dar asta era sa ma fereasca de alte personaje care ar fi putut intra in camera cnd eu eram la masa, sau in baie. Dar nu de personalul spitalicesc.
Of .

Teoretic (si sper eu si practic) nici la noi nu e vorba de personalul spitalicesc. Doar ca se intra cam usor pe la noi in spital. Si eu am cerut sa mi se umble prin bagaje cand eu nu eram in stare. Oricum, data trecuta am scapat. Ramane de vazut acum .

Citat:

Apropo de marci de ptr scutecele lui bebe, cum se face alegerea:
Luati cate un scutec din fiecare marca, turnati un pahar cu apa (200ml) in ele, si dupa cateva minute puneti mana in ele si vedeti unde simtiti umed.
Eu am fst dezamagita de Huggies.

Nu m-am gandit sa fac proba asa. E o idee buna.
Si eu am fost dezamagita de Huggies, in primul rand pentru ca nu corespundeau kg care erau trecute pe pachet. I-am luat copilului cand era mai mare unii de la 7 la ... kg (copilul se incadra), dar surpriza: erau mici. Cine folosea de la inceput stia asta, da' io cum era sa stiu? N-am mai luat altadata.

Citat:
Ah - si inca o chestie: sunt 2 tipuri de Pampers! Unii facuti in Germania - care se distribuie in UE Occidentala, si unii facuti in Polonia/Turcia - ptr UE de Est. Pampersii din RO sunt din Turcia, i-am gasit asprii si mult mai subtiri decat cei cu care eram obisnuita aici -cu toate ca erau mai scumpi! Urmarea: la mijlocul noptii David udase pijamaua ca scutecul lui nu a tinut tot pipi-ul!

Asta cu produse facute special pentru anumite piete imi place mult . Au fost la un moment dat si la noi pe piata (cred ca din greseala), dar nu s-a repetat experienta.

Andreea, mami de Tudor- 10.08.2005 39+ am tot ce am visat

Delu Prichindelu'
Prichinduta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miereamara spune:

Lisa, in privinta vaccinurilor de abia am inceput sa ma documentez.
Nu sunt impotriva lor, dar nici pt administrarea lor cu ochii inchisi pe principiul lasa ca stie pediatrul ce face.

Probabil o sa optez pt schema modificata al Dr. Sears, mi se pare de bun simt si destul de acceptabila. Ramane sa discut cu pediatrul.
Vaccinul pt hepatita b stiu ca se face la nastere si in ro. Nu stiu dc aici este obligatoriu.

Fetelor ce de probleme va faceti, cu bagajul, cu banii...
noua am auzit ca ne dau si cadouri cand plecam din maternitate

www.flickr.com/photos/14984866@N07/" target="_blank"> Photo Album

www.eklipsse.net/gallery/" target="_blank">FineArt gallery

Aidan

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andre_ea spune:

Citat:
citat din mesajul lui crisspy

Andre_ea sa inteleg ca e de bine, nu? Erau mai apropiate sau ceva de genul asta?

Io zic ca e de bine. Nu stiu detalii deloc. Cand eu am ramas cu gura ca la dentist, el s-a exprimat ceva de genul "doar de aia o platesc". N-am mai intrebat altceva.
Citat:

Pentru masea stie cineva ceva? Please....

Mai eu cand am avut probleme cu maseaua imi luasem un spray cu Lidocaina (ala care se da sa amorteasca gingia inainte de intepatura pentru anestezie), dar e cam apa de ploaie. Amorteste gingia si atat, daca durerea e profunda nu te ajuta. Stiu ca in timpul tratamentului imi recomandase dr. stomatolog 1 paracetamol pentru durere. Am luat doar o data.

Delu Prichindelu'
Prichinduta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Tutu85 spune:

Lisa si voi fetelor, uitati o adresa utila referitoare la siguranta vaccinurilor.
http://www.vaccinesafety.edu/thi-table.htm

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns DarkBendis spune:

Buna seara la toata lumea

Multi pupici la mamici, burtici si licurici

Noi azi am iesit prima data din casa.. si ne-am dus la vaccinat (BCG) si in vizita la fostii colegi de servici ai lui tati (tot in cladirea spitalului). Ce e clar e ca lui bebe mic tare ii place in scaunelul de masina (adica doarme dus cum il pui), si ca "iesirea" a facut bine la toata lumea - mai ales lui mami care nu a mai iesit "in targ" de ceva vreme... chiar daca de data asta "targ" a insemnat casa-spital-oprire scurta la supermarket-casa. Maine va veni si bunica de la Londra in vizita la noi...va fi veselie si casa (mai) plina

Flowerbee, eu am dat jos vreo 7kg la nastere (m-am cantarit in a 3-a zi dupa nastere si cam asta a zis cantarul)... da' mai sunt destule...iar eu oricum am plecat cu vreo 4-5 in plus deci va fi un pic de lucru.

Veronica, sa stii ca mi-au prins bine clasele de "antenatale" - tehnicile de relaxare si control al respiratiei invatate de la ei mi-au folosit in perioada de contractii pana mi-au pus epidurala. La partea de "impins" nu prea am ce zice... ca nu a fost nevoie. Oricum, noua la ante-natale ne-au povestit multe despre ce va fi, cum va fi... si lucrurile astea mi-au folosit caci stiam macar un pic la ce sa ma astept (pentru mine asta e foarte important). Voi pe langa kinoterapeuta mai aveti si pe altcineva cu care "lucrati" la cursuri (gen moasa)?

Dragelor, am pus pozici cu noi:
http://s307.photobucket.com/albums/nn283/darkbendis/Lachlan/

Dark Bendis
& Hogmanay Baby (31.12.2008)

"Ye harm none, do what thou wilt shall be the whole of the Law"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crisspy spune:

Citat:
citat din mesajul lui andre_ea

Citat:
citat din mesajul lui crisspy

Andre_ea sa inteleg ca e de bine, nu? Erau mai apropiate sau ceva de genul asta?

Io zic ca e de bine. Nu stiu detalii deloc. Cand eu am ramas cu gura ca la dentist, el s-a exprimat ceva de genul "doar de aia o platesc". N-am mai intrebat altceva.
Citat:

Pentru masea stie cineva ceva? Please....

Mai eu cand am avut probleme cu maseaua imi luasem un spray cu Lidocaina (ala care se da sa amorteasca gingia inainte de intepatura pentru anestezie), dar e cam apa de ploaie. Amorteste gingia si atat, daca durerea e profunda nu te ajuta. Stiu ca in timpul tratamentului imi recomandase dr. stomatolog 1 paracetamol pentru durere. Am luat doar o data.

Delu Prichindelu'
Prichinduta

mersi mult de tot. Hai ca daca ma omoara durerea o sa iau un paracetamol sa dorm un pic.

mai ales ca maine mergem la echo si vreau sa fiu in forma pt intalnirea cu piticul

Crisspy 33+ sapt Razvan Andrei

AMR 7 SAPTAMANI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lisa79 spune:

dark,cea mai tare poza e cea in care casca(e pe gustul meu). sa iti traisca,e un scump!
tutu,,multumim!
eu am gasit lista dr. sears, am sa o postez aici pt cine crede ca are nevoie:

Dr. Sear's Alternative Vaccine Schedule
2 months: DTaP, Rotavirus
3 months*: Pc, HIB
4 months: DTaP, Rotavirus
5 months*: Pc, HIB
6 months: DTaP, Rotavirus
7 months*: Pc, HIB
9 months: Polio (IPV)
12 months: Mumps, Polio (IPV)
15 months: Pc, HIB
18 months: DTaP, Chickenpox
2 years: Rubella, Polio (IPV)
2 1/2 years*: Hep B, Hep A (start Hep B at birth if any close relatives or caregivers have Hep B)
3 years: Hep B, Measles
3 1/2 years*: Hep B, Hep A
4 years: DTaP, Polio (IPV)
5 years: MMR
6 years: Chickenpox
12 years: Tdap, HPV
12 years, 2 months*: HPV
13 years: HPV, Meningococcal (once Meningococcal vaccine is approved for age 2, Dr.

37S+sa fii alaturi de noi pana ne nastem sanatoase!
AMR 3 sapt pana sa o cunoastem pe Ana Teodora

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miereamara spune:

Dark, Lachlan este un frumusel, cum sta el incruntat!
Chiar, ce semnificatie are numele?

www.flickr.com/photos/14984866@N07/" target="_blank"> Photo Album

www.eklipsse.net/gallery/" target="_blank">FineArt gallery

Aidan

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lisa79 spune:

si mie mi se pare ok programul asta,pana si el zice NU la hep B la nou-nascuti,vaccinurile incep dupa 2 luni si am citit undeva,nu mai stiu unde,copilul trebuie sa fie sanatos, altfel vaccinul trebuie amanat.
oricum,maine merg la medic si vorbesc cu d-na doctor!

37S+sa fii alaturi de noi pana ne nastem sanatoase!
AMR 3 sapt pana sa o cunoastem pe Ana Teodora

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Alina1976 spune:

Seara buna,

Bee, deci tu erai!!!!...mi-a fost nu stiu cum sa vin sa te intreb daca esti tu...erai foarte ocupata si emotionata si m-am gandit ca poate te uiti tu inspre mine si ma recunosti. Eu eram cu bebelina la control la mezanin, asteptam sa intram in cabinet. Tu erai la fete la receptie...acum imi pare rau ca nu am fost mai indreazneata
Asa, si FETELOR, sa nu o credeti pe Bee...ARATA FFF BINE!!! Chiar am admirat-o azi de sus pana jos nu are decat putina burtica si atat.

Apropo de slabit, eu am dat jos cam 7-8 kg deja...cine ma vede zice ca nici nu am nascut...si burta s-a retras aproape de tot! Recuperarea la a doua nastere a fost incredibila si incomparabila cu prima!! Deci, fetelor fiti optimiste, mai ales cele care sunteti la BB 2.

Veronica

Apropo, am pus pe contul comun un fel de povestioara numai din imagini a nasterii...e haioasa...daca aveti chef, ENJOY IT!

Miere, tot 2 in 1 esti?! UFFF, sincer cand am intrat azi am derulat cu emotie prima pagina si ma asteptam sa te gasesc acolo...stii tu, la listuta cu licurici ....se lasa asteptat flacaul, ca orice vedeta

S-a nascut minunea SABINA-MARIA

Mami de printesa ANA
Mami de printesa SABINA

Mergi la inceput