Mamici antistress si licurici de ian-feb2009 (111)
Raspunsuri - Pagina 18
jasmi spune:
da alina, nu ziceai ca scapi de epiziotomie?
sau n-ai scapat?
Jasmi
34+ cu 
way to go, BB
flowerbee spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui Alina1976 Pup burticile, Imi pare rau ca am cam lipsit la apel, insa printesele mele imi ocupa cam tot timpul. News despre noi: azi am fost la Dr. la controlul de o sapt. cu fata. Sabinuta este foarte bine, a luat 200g deja si nu are nici o problema. Ieri am fost sa-mi scoata firele...nu prea placut insa necesar. Mai am doar un nodulet la "intrare" Bee, nu cumva ai fost azi la Euroclinic in jurul orei 12.00-13.00? Aveai o bluza rosie cu un bolero din acelasi material si ceva lucios pe margini? Si o fusta gri inchis, cizme negre si lungi? Citesc si revin... S-a nascut minunea SABINA-MARIA ![]() Mami de printesa ANA Mami de printesa SABINA |
Alina, eu eram. Dar oare de ce nu te-am vazut? Probabil de emotii...Ai intrat in cabinet inaintea mea si aveai parul strans?
Bee
36+
http://bd.lilypie.com/6jfFp3.png
Doamne ajuta-ne sa avem copii sanatosi!
Tutu85 spune:
Multumesc pentru raspuns Cami.
Si eu ma gandeam sa iau o borseta cu maruntisuri ( bani, telefon, balsam de buze, elastic de par, servetele, ceva de rontait, etc ), dar as vrea sa iau telefonul cu mine in sala de nasteri. Aici asistentele dorm si tu nasti, asa ca as vrea sa pot suna pe cineva daca nu se ocupa nimeni de mine. Depinde cum nimereste fiecare, dar vrea sa previn asemenea situatii. Bagajul de mana o sa ramana in sala de travaliu? Ma gandesc sa nu fure si din ala, cu toate ca nu am valori in el.
CADIA spune:
Fetelor, cum faceti voi "absorbantele" din vata si tifon???

Si cam cate buc. v-ati facut?
Eu am luat Persil Sensitive pentru lucrusoare bebe si le dau clatire dubla.O fi bine?
Bee, abia astept sa vad perdelutzele, cred ca sunt tare dragutze.![]()
36+cu
CLARA
flowerbee spune:
Cadia, si eu am auzit ca trebuie facute astfel de absorbante, ca cele din plastic nu sunt bune. Eu voi face cateva.
Cat despre detergent, eu am luat Dermalin, insa cred ca merge cam orice daca ii dai extra clatire. Fara Ariel, totusi.
Sa stiti ca eu nu gasesc scutece Huggies sau Libero si am luat un pachet de Pampers.
Bee
36+
CADIA spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui flowerbee Cadia, si eu am auzit ca trebuie facute astfel de absorbante, ca cele din plastic nu sunt bune. Eu voi face cateva. Cat despre detergent, eu am luat Dermalin, insa cred ca merge cam orice daca ii dai extra clatire. Fara Ariel, totusi. Sa stiti ca eu nu gasesc scutece Huggies sau Libero si am luat un pachet de Pampers. Bee 36+![]() http://bd.lilypie.com/6jfFp3.png Doamne ajuta-ne sa avem copii sanatosi! |
Pai si cum le confectionez ca nu prea stiu?

Si eu am luat Pampers pentru ca mi-a zis o prietena ca este bine sa te tii cam de aceeasi marca, si cum asta este cea mai raspandita....
Libero si Huggies am vazut in Cora Militari, acum 2 zile.
36+cu
CLARA
flowerbee spune:
Cadia, eu o sa rasuces vata putin pana ajunge la lungimea pe care o doresc si apoi le acopar cu pansament steril; o sa le infasor de cateva ori. Cred ca asa se fac. Sincer, nu am vazut nicaieri cum se fac, dar important e sa fie suficient de mari si late cat sa nu lase sangele sa curga prin centru sau pe margini. Repet, imi dau cu parerea.
Am si eu o intrebare la fetele ce au nascut recent: cate kg se dau jos la nastere? Stiu, tara arde si baba se piaptana.
Eu am pus aproape 16 kg dar sunt si f umflata (maini si fata, nu picioare).
Bee
36+
andre_ea spune:
Buna seara tuturor!
Ira, bine ati venit acasa. Te aspteptam cu poze si impresii.
Asparagus, eu n-am reusit sa vad pozele tale, nu stiu de ce.
Anuc, Klorane si eu. Am avut si la Tudor la inceput. Dar ei nu au ulei de bb, si eu sunt obisnuita din Municipal cu uleiul. Nu-s ce am de nu-mi vine sa folosesc ulei de masline, mi se pare ca fac copilul salata
.
Mey, m-ati imbolnavit cu elerele alea. Da' ma tin tare, ca io daca gust azi o sa vreau si maine si poimaine, si io tre' sa nasc. La Tudor aveam regim dupa cezariana si eu pofteam la prajituuuuuri
.
Roxana, zau ca asa e cu copiii mei. Citeam dupa ce am nascut in revista Mami ca cea mai lunga sarcina cunoscuta (in vremuri stravechi) era de vre-un an si o luna, din pacate cu consecinte nefaste pentru bb. Deci, se poate.
Azi m-am brazilianit si eu putin, m-am tuns cu un breton cam scurt care l-a facut pe Tudor sa declare "esti urata". Cam are dreptate baiatul, in loc sa ma fac frumoasa eu m-am pocit
.
Zilele astea incepe dansul. Mi-e cam teama pentru ca azi cand am plecat la coafor a facut Tudor un scandal monstru, ca vrea si el cu mine. Offf, o sa fie tare greu.
Andreea, mami de Tudor- 10.08.2005
39+ am tot ce am visat
Delu Prichindelu'
Prichinduta