Mamici antistress si licurici de ian-feb2009 (111)
Raspunsuri - Pagina 15
spic de grau spune:
Bebelusi - medicul tau calculeaza 40 sau 41 saptamani?
Eu fac 41 pe 25/02, toate siturile calculeaza la 40 sapt, si iese culmea la 14/02.....UM a fst pe 16/05, insa eco m-a inaintat cu o sapt.juma.
Uita-te pe ECO si vezi cate saptamani aveai, si vino cu calculul la zi 
lui David Andrei 4.5 ani si
34+ 
IRA_LIZA spune:
Ne-am externat astazi, suntem acasa, putin buimacite de atatea schimbari, obosite insa atat de fericite si legate una de cealalata! sunt realmente cutremurata de cat este de frumoasa Eliza!

va scriu cand imi revin putin, va iubesc si mi-e dor de voi!
Ira
37+ (cred! recunosc k am pierdut numaratoarea exacta) mami de
Lizuca
miereamara spune:
Ira bine ai venit acasa! Cum te simti?
Recuperare usoara si asteptam poze.
www.flickr.com/photos/14984866@N07/" target="_blank"> Photo Album
www.eklipsse.net/gallery/" target="_blank">FineArt gallery
Aidan
lisa79 spune:
buna dimineata!
sunt la raport,normal,cu inca o noapte nasoala tare
...cica plina de sforaituri
!
m-a scos tata din sarite de dimineata,ca sigur eu voi naste pana la sf de saptamana...nu stiam ca are calitati de clar-vazator
...si asta cred,tocami sa imi strice ziua de sambata cand v-am zis ca o sa avem invitati.
am pacatuit,fetelor
...am fost ieri la cumparaturi si am gasit ciocolata cu rom(made in Romania), am cumparat 10,dar nu din alea simpleee, ci rom cel dublu
. eu dau vina pe pofte
!
pupici si o zi buna.
P.S.: de acord cu parjitura lunii:eclere
37S+
sa fii alaturi de noi pana ne nastem sanatoase!
AMR 3 sapt pana sa o cunoastem pe Ana Teodora
cami_antonia spune:
ira felicitariiiiiiiii ... sa fiti sanatoase ..... asteptam amanunte
jasmi nu stiu in ce voi baga cele sterilizate ... probabil in pungute noi .... dar cred ca ar trebui sa te grabesti cumva macar cu bagajul ... si eu mai am destule de luat .... dar minimul exista ....
dobreclaudia mercic de PM .... m-ai surprins frumos ... cred ca voi apela cu incredere .... 

fetelor la noi e superb .... ninge .... atat asteptam o ninsoare cu fulgi mariiiiiiiii .... de nu se mai putea
34+
ANTONIA IOANA
AMR 6 SAPT

Camelia
bebelusi spune:
Fetelor, ce stiti de Dr. Hudita Decebal de la Medlife. Am o prietena care merge la el si e cam nemultumita. Il stiti? Ce parere aveti? Puteti sa imi recomandati unul mai bun la Medlife?
34
Vlad Mihai
AMR 6 saptamani 
"Cel mai mare dar primit de o femeie in viata este acela ca poate da nastere"
jasmi spune:
Ira, bine ai revenit acasa! Asteptam poze cu frumusetea! 

Bebelusi, daca UM este 7.05 si DPN 11.02, inseamna ca de maine intri in saptamana 36, adica vei avea 35+. (La mine e cu 2 zile mai tarziu totul: UM 9.05 iar DPN 13.02)
Jasmi
34+ cu 
way to go, BB
jasmi spune:
Mierecum te simti? Nici un semn, nimic? ![]()
Lisa si eu am primit plangeri cum ca sforai ingrozitor lately. Nu-mi imaginez cum vine asta, doar eu n-am sforait niciodata
De multe ori ma trezesc scuturata de al meu ca nu poate dormi deloc. Asa ma trezeste si pe mine si nu mai dormim niciunul 
Jasmi
34+ cu 
way to go, BB
damiana spune:
ira, bine ai revenit acasa! asteptam amanunte cand poti! 

fetelor, mi-a ajuns coletul cu hainutele lui bebe, de la ai mei. tin sa va zic ca am avut interzis la cumparat hainute, au cumparat bunicii TOT - deh, is bunici pt prima data...
- inclusiv detergent de bebe, ca doar trebuiau spalate si calcate, nu?
m-am distrat un pic de una singura cand am desfactu coletul, ce mici si dragalase sunt toate... abia astept sa vina bebelina!!! 

noi am mai dormit vreo ora si ceva acuma...cu toate suturile din coaste...
zici ca nu-i fetita, la cat box/fotbal joaca bebe... ar putea sa fie mai delicata un pic, nu? ![]()
cred ca am mai scris azi, nu-mi aduc aminte, dar maine mergem la control!!!! abia asteptam!!! is asa de nerabdatoare...