Mamici antistress si licurici de ian-feb2009 (111)
Raspunsuri - Pagina 14
jasmi spune:
Stefanial multumim de sfaturi! 
Bee bafta multa!
Am 2 prietene nascute in 20 ian ![]()
Spic de grau intr-adevar e putin ciudat ca un copil sa aiba un prenume iar celalalt 2 sau mai multe. Theodora e un nume frumos, m-am gandit si eu la un moment dat, dar ne-au luat-o niste prieteni inainte, asa ca l-am scos din lista de posibilitati. Pana una alta, bebelina noastra tot fara nume este. No nume, no bagaj ... sper sa nu am vreo surpriza ciudata ![]()
![]()
Jasmi
34+ cu 
way to go, BB
alinuk spune:
Srefaniafelicitari!
ft la obiect mesajul tau...si esti deja o mamica experimentata!
bravo!
Alinuk,
Teo si minunea mica
nasterea - una dintre minunile lumii
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=4b43ab1fe6e90f0fd2caa0" target="_blank">fericire, implinire..un an de Teo!
www.flickr.com/photos/13087113@N06/" target="_blank"> franturi de viata
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=2ad52edce530b33f65f3b1&skin_id=0&utm_source=otm&utm_medium=email" target="_blank">spicuiri de botez
...................................................
Nimic nu-i intamplator!
...................................................
crisspy spune:
Bee bafta si rabdare pana pe 20 ianuarie. Si ai grija de tine ca si bebelina sa stea pana atunci. Ai fost cumva la Euroclinic la control? Poti sa-mi spui cum e, ca noi nu am ajuns inca.
Stefanial multumim frumos pentru toate sfaturile tale, sunt foarte folositoare mai ales pentru mamicile aflate la primul licurici.
Pup
Crisspy
33+ sapt
Razvan Andrei
AMR 7 SAPTAMANI

veronica75 spune:

Dark - vreau si eu sa stiu daca te-a ajutat cumva la nastere faptul ca ai fost la cursurile de la maternitate.
Eu sunt la a 3 -a sedinta de kineto si mi se pare "apa de ploaie" parca as da banii de pomana
...
spic de grau - mie imi place Kaitlyn dar cred ca suna si mai bine fara t adica kailyn. Am avut o colega cu numele asta si chiar imi place tareee mult, e dulce, suav.
Cat despre vis...da ceva de pomana pt sufletul ei, mai ales ca e sarbatoare.
Eli - eu cred ca e pe vine
asa ca trimit agitatele
Hai Eli - iti transmit de pe acum sa ai o nastere usoara si cu un travaliu scurt.
Bee - ma bucur ca e totul bine...si sa fie cum vrei tu ...pe 20.
Stefanial -
multumim tare mult, cu siguranta vor urma si intrebarile de la noi...
Veronica
cu Alice

micuta mea
A.M.R. 4 SAPTAMANI
BB e pe drum
catisto spune:
roxanaz vreau sa te intreb de Rinophar . Am inteles ca este solutie salina nu ser fiziologic . Exista si ser sub aceeasi denumire?
mamica de
Ana Maria (2.08.2004) si
37+
cu Ioana Ruxandra
http://catisto.sunphoto.ro/
Tutu85 spune:
Spic de grau, in perioada asta creierul ne joaca feste. Este normal sa avem "cosmaruri". Se stie ca in ultimele luni asemenea vise sunt normale. Stresul acumulat pana acum face ca toate informatiile aflate in partea inconstienta a creierului sa devina reale in vis. N-ai sa visezi ceva ce nu stii. E normal sa-ti visezi prietena pentru ca ai cunoscut-o si e normal sa visezi ca nu mai este pentru ca asta este adevarul. Pana in secolul XX se credea ca prin vis comunicam cu spiritele. Nu cred ca mai e cazul sa ne stresam pe tema asta. Daca iti este dor de ea si daca te face sa te simti mai bine, fa orice gest crezi necesar in memoria ei. Personal, nu cred in vise, fantome, farmece, deochi ... Mos Craciun, etc.
Despre prenumele copilului, ambele imi par la fel de frumoase insa decizia va apartine. Ca o idee personala, cred ca prenumele trebuie sa se potriveasca cu numele, altfel suna aiurea.
bebelusi spune:
Eu declar azi o zi obositoare. Am fost in oras sa ii caut sotului meu cadou de Sf Ion (asa il cheama al doilea nume), si am colindat de am akjuns acasa rupta de oboseala 
, am incercat sa dorm si nu am prea reusit. Acum o sa incerc sa va raspund cat pot de mult ca m,a apuc de cozonac 

Dark ma bucur mult de tot ca sunteti bine amandoi asta e cel mai important
Eli, sa fii cuminte
Spic de grau, nu te necaji pentru vis. Poti sa ii dai ceva de pomana.
Hena ai fost super tare cu eclerele, eu sunt de acord
Porumbita de ce te duci pana in ultima zi la lucru?????
Damiana imi pare rau ca nu a gasit eclere. Sa stii ca si mie imi da fiu-meo aceleasi lovituri 

34
Vlad Mihai
AMR 6 saptamani 
"Cel mai mare dar primit de o femeie in viata este acela ca poate da nastere"
spic de grau spune:
Bee - eu la Dav (tin minte de parca ar fi fst ieri), am avut colul moale pe 14 febuarie (DPN-ul era 18/04), si mi s-a rupt apa pe 10/03. Deci eu zic ca ajungi linistita pe 20/01!
Veronica -
tocmai am scris mesaj la sot sa ii spun de Kailyn. Si mie mi se pare super! Merci mult!
Jasmi - eu mi-am luat inima in dinti si am cumparat hainute ptr maternitate. Am o punga uriasa in care arunc efectiv tot ce cumpar (ptr bebe le spal inainte de a le pune acolo). Daca e doar ptr tine (daca spitalul iti asigura ptr bebe hainute si scutece), eu zic sa le strangi incet dar sigur. E greu inceputul...apoi vei vedea ca vine de la sine![]()
.
Pot avea si eu pls coordonatele contului de poze?![]()
Stefania voi ati iesit din spital?
La Dav nu m-au lasat sa plec pana nu a facut cele 37 saptamani.
lui David Andrei 4.5 ani si
34+ 
bebelusi spune:
Bee
tinem pumnii pentru 20. Sa fii cuminte pana atunci...
Stefania multumim de sfaturi 

Fetelor, ziceti ca sunt proasta 

daca calculez de la DPN (11.02.2009)inapoi pare ca intru maine in saptamana 36, daca o iau de la inceput (07.05.2008) pare ca maine intru in saptamana 35, eu nu mai stiu ce sa cred. Ma agit asa de mult pe tema asta pentru ca bebe al meu trebuie sa stea neaparat in burtica pana la 37 saptamani si eu nu stiu cand le fac 

. Daca nasc inainte de 37 trebuie sa nasc in SIBIU, si stiti doar ce BAU BAU mare este spitalul asta pentru mine 

Va las un pic acum ca ma duc sa framant cozonacul. 
34
Vlad Mihai
AMR 6 saptamani 
"Cel mai mare dar primit de o femeie in viata este acela ca poate da nastere"
catisto spune:
Fetelor vreau sa va intreb daca stiti cumva la Filantropia cum se fac gauri in urechiuse la fetite cu acul sau cu pistol?
mamica de
Ana Maria (2.08.2004) si
37+
cu Ioana Ruxandra
http://catisto.sunphoto.ro/