Mamici antistress si licurici de ian-feb2009 (111)

Raspunsuri - Pagina 16

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Anuc spune:

Ledi, am gasit azi ser fiziologic la Mega Image, 30 de fiole a cate 5 ml, la numai 11 ron si ceva. Mi s-a parut ff ieftin, dar am luat o cutie totusi. Ma gandesc sa nu fie vreo teapa la pretul asta. Firma e CARE si are sigla mega image pe ea, un leut f mic, probabil ca din cauza asta e pretul asta.

Carmendu, Aryia, tocmai d-aia am intrebat, ca sa nu ma arunc sa cumpar aspirator din ala si sa nu-l folosesc. Deci pana la urma tot batistuta ramane baza...multumesc mult ptr sfat

Eseea, asa e, e foarte buna gama asta de cosmetice, dar eu am descoperit-o tarziu, abia la bb 2...:(

Spic, foarte frumoase numele.
Bebelusi, rad de lesin cu calculele tale. In fiecare saptamana o iei de la capat? #61514;))). Sa stii ca si eu fac la fel, iar daca ma intreaba cineva in cate luni sunt, nu stiu sa-i zic...parca sunt batuta-n cap. Eu am acelasi UM ca tine si azi sunt in 34+6, maine intram in 35. Eu sunt ametita si ptr ca bebe este ecografic mai mare cu vreo 7-8 zile, deci fac 2 calcule...zic macar 2 saptamani sa mai stea acolo si ma declar ff multumita..
Acum faci cozonac???? Bai, dar copilul tau va fi ff fericit cu asa mamica bucatareasa...zau! eu il invidiez, ptr ca maica-mea desi gateste super, nu a facut mai deloc prajituri si eu am suferit din cauza asta..:(((

IRA! FELICITARI! Sa-ti traiasca printesa! C e frumos, vreau si eu sa am sentimentul asta cand ajung acasa cu bebe

Anuc cu Ioana mica si BB Filip din burtica (34+)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Anuc spune:

Bebelusi, eu am fost la dr Hudita de vreo 3 ori inainte de a ramane insarcinata ptr ca aveam clar o problema (secretii abundente, mancarimi, etc) si i-am spus clar ca vreau sa rezolv toate problemele ptr ca vreau sa raman insarcinata. Mi-a facut secretia de 3 ori, mi-a dat 3 tratamente si nimic..problema mea revenea...nu m-am mai dus la el....am ramas insarcinata si dr la care ma duc acum mi-a gasit din prima ce aveam. A trebuit sa fac tratamentul in timul sarcinii...Ideea e ca, fara sa-l cunosc f bine pe Hudita, m-am tot intrebat de ce naiba n-a descoperit el, de ce nu mi-a dat sa fac niste analize mai amanuntite daca nu se rezolva problema mea...acum ce sa zic, poate e bun ca medic, dar pe mine nu m-a convins....

Anuc cu Ioana mica si BB Filip din burtica (34+)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bebelusi spune:

Jasmi mersi mult mult de tot, asa credeam si eu dar nu eram sigura. Deci maine o sa scriu 35+. De asta am si scris doar 34 ca nu mai stiam daca e cu + sau fara.

34 Vlad Mihai

AMR 6 saptamani

"Cel mai mare dar primit de o femeie in viata este acela ca poate da nastere"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CADIA spune:

bee, 20 ian?
Nu ne uita cu pozele cu perdelutzele, cred ca sunt suuuper.

Spic, imi place Kaithlyn Theodora.

Stefania, muuultumim muuult pentru sfaturi.

bebelusi, eu merg la medlife la dr. Popa Mirela de care sunt f.f.f multumita.Dar Porumbita a renuntat la ea.
Este chiar un topic "Nasteri la Medlife"; n-ar fi rau sa se uite prietena ta.
Sunt super si sotii Predoi sau Pelinescu.

36+cu CLARA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns asparagus spune:

buna seara burtici si mamici!

ce bine e sa ai timp de scris si citit!
am pus poze pe gmail si in picasa cont comun cu cameruta lui Lucas. Sper sa va placa.

Bee, iti inteleg nerabdarea si grijile, avem acelasi DPN
Spic, Kaitlyn este un prenume superb
Bebelusi, te admir pentru cate bunatati faci. LA mine a plecat mama, si cu ea trecem din nou pe sandwichuri
Ira, bine ai venit acasa si felicitari pentru minune!
Lisa, si eu sforai mai nou. Pana acum il terorizam pe al meu ca nu pot sa dorm, acum nu mai am curaj sa zic nimic

LA noi aici nu se gasesc eclere, si de cand citesc pe-aici mi s-a facut o poooffftaaa!

Pentru fetele din strainatate, exista si in alte tari ser fiziologic? Mi se pare foarte util din ce povestesc mamicile, si nu stiu ce sa caut.
Nici spirt nu se gaseste aici, dar i-a adus mama cand a venit de Craciun.

Hena, super nume ai ales pentru baietelul tau, imi suna cunoscut de undeva

Ioana

36+ cu Lucas

Poze samburica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bebelusi spune:

Anuc pai iar m-ai incurcat ca Jasmi a zis ca maine intram in 36. Calculeaza si tu de la coada la cap sa vezi ca asa da cum zicem noi, nu cum zici tu

34 Vlad Mihai

AMR 6 saptamani

"Cel mai mare dar primit de o femeie in viata este acela ca poate da nastere"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns jasmi spune:

asparagus, suuuper camera lui bebe

Jasmi 34+ cu
way to go, BB

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns spic de grau spune:

Hai sa nu rad singura

http://fr.youtube.com/watch?feature=related&v=N1lrPlrC5Sg
http://fr.youtube.com/watch?v=i_iN3E2Qi-w&feature=related

lui David Andrei 4.5 ani si 34+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miereamara spune:

Anuc, eu am aspirator nazal de care povestesti tu. Mie mi s-a parut bun,l-am incercat pe mine si mi s-a parut puternic. Diferenta este ca aici costa doar 20 de dolari, fata de aproape 90 (2 mil) cat spuneai tu. Asa arata:
www.target.com/NasalClear-Nasal-Aspirator-BR140/dp/B000HVDZKE/sr=1-7/qid=1231263133/ref=sr_1_7/186-2424512-3750315?ie=UTF8&rh=k%3Anasal%20aspirator&page=1" target="_blank">Nasal aspirator

www.flickr.com/photos/14984866@N07/" target="_blank"> Photo Album

www.eklipsse.net/gallery/" target="_blank">FineArt gallery

Aidan

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miereamara spune:

Mey eu ma simt binisor, pe langa durerile aferente pe care cred ca le au 90% din gravide, arsuri de stomac si alte cele, restul e perfect.
Astept sa se declanseze nasterea.

Mi-am adus aminte: oare Edinutza ce mai face?
Edinutza dc ne citesti, mai da-ne si noua un semn de viata. We miss you!
Si Daiopri si Iris la fel.

www.flickr.com/photos/14984866@N07/" target="_blank"> Photo Album

www.eklipsse.net/gallery/" target="_blank">FineArt gallery

Aidan

Mergi la inceput