Bobocei de septembrie-octombrie 2008 (29)
Raspunsuri - Pagina 5
lala77 spune:
Anca, ma bag si eu ca musca in lapte sa-ti spun caar putea fi ceva dintisori de vina pt ca nu mananca bine Carla. Daca ii dau cei de jos e posibil sa o deranjeze biberonul si chiar si lingurita. Am patit-o eu cu fetita cea mare. I-am luat o lingurita de silicon de la Chicco/BabyNova (fac mai multi). Incearca si asa. Cereale gasesti la mai multe firme; scrie pe ele ca sunt pt 4 luni si deci n-au gluten.
Cu laxativele, eu n-as sfatui pe nimeni decat ca urgenta. Dau dependenta. Ideal ar fi sa se reeduce colonul. De cand am nascut, eu stau mult in pat ca mi-au mancat viata colicii si la piept se linisteste si constipatia isi face de cap pt ca nu fac destula miscare. Functioneaza f bine prunele uscate (se gasesc la supermarket). Garantat asa scapati. Sunt f bune si la bebeii diversificati care se constipa. Pt ei ,fiindca nu pot sa mestece, se pun in apa si se dau intr-un clocot ,apoi se scurg si se dau la blender cu alte mancaruri.
Denisa, si fetita mea are scaun la 3 zile o data si nu ne panicam. Bebelusii alaptati pot face rar fara sa fie constipati. Constipatie este cand iese greu si e tare si uscat. Daca e doar rar dar normal ca si consistenta e ok.
denisa.g spune:
Citat: |
citat din mesajul lui lala77 Denisa, si fetita mea are scaun la 3 zile o data si nu ne panicam. Bebelusii alaptati pot face rar fara sa fie constipati. Constipatie este cand iese greu si e tare si uscat. Daca e doar rar dar normal ca si consistenta e ok. http://community.webshots.com/album/568109497amcroS anna-rebecca-02.10.2008 alice-mihaela - 21.01.2007 |
Multumesc frumos. Scaunul lui este absolut normal ( de bebelus) si cand face nici macar nu-ti dai seama, ( nu se chinuie, inroseste..) deci il lasam in pace si poate o sa faca totusi macar zilnic, m-as simti mai bine .
de Edwin
www.flickr.com/photos/25613544@N08/?saved=1" target="_blank">noi trei
musettepink spune:
Luminta mesajele tale sunt pline de voie buna si fericire.Te admir,mamica cu doi copilasi si mai vrei inca unul,bravos!Eu inca oscilez daca sa mai fac unul sau ba,imi e tare frica caci am multe persoane in jur la care daca primul copil a fost un inger urmatorul a fost un mic dracusor sau viceversa si cum ingerul il am deja cine stie ce ma asteapta
sanziana f haios Dragos al tau cu coada de masini de la MC d,abia astept sa vad si fimiu ce va scoate din el
Ca tot ati scris de scaunde de masa,am luat si noi un chicco Polly si v-am tot auzit ca puneti boboceii deja in el asa ca azi l-am montata si bine am facut caci Luca a fost f incatata de el dupa cum vedeti aici
Anca f haioasa poza Carlei,am vazut ce ma asteapta!
Minunea a venit! de Luca Nicolae
Joy21 spune:
Buna seara si "La multi ani!".
Bine ne-am regasit in 2009. Ne-am intors si noi de la munte.
Babytza, multumim mult pentru frumosul cadou! De revelion ai aratat superrr
Anca, si noi patim la fel cand e vorba de masa si suspectez niste dintisori care isi fac loc in gingie. Altfel nu ar avea motive sa refuze sa manance cand evident ii este foame. La noi merge treaba cu distrasul atentiei. Cat mananca ma prostesc in toate felurile, o gadil, zdraganim jucarii. Tambalau mare
Revin mai tarziu ca cineva protesteaza de foame
Victoria, binecuvantata de Anna Sofia
Poze Anna Sofia Ma fac mare
"Nu-ti fie frica sa faci un pas mare. Nu poti trece o prapastie din doua sarituri mici."
David Lloyd George
EvaF spune:
citat din mesajul lui felicic76 sanziana: macar stie copilul ce fac politistii cu adevarat in societatea noastra |
a propos, azi pe Bd Decebal unde locuiesc au venit si au ridicat 10 masini parcate in bulevard. Bine ca sa fie inteligenti pana la capat ar trebui sa faca suficiente locuri de parcare sa nu se mai parcheze lumea acolo dar...e bine si asa, singurul oras din Ro unde am vazut atatia politai si atatea masini care ridicau autovehicule a fost Cluj! Ce o fi patit azi Bucurestiul? S-o fi civilizat nitel? Ne uitam pe feresatra siderati si eu, sotzul si nenea care a venit sa ne puna repartitoare la calorifere, de fapt nenea ala cica "wow, ia uite ce fac aia in strada!" Rasul plansul! Ca in bancurile cu copiii care vad prima oara banane in viata! Ma rog, va las sa dati cu roshii, sunt off topic!
Eva, mami de Luca Noah (08.09.2008)
Sunt cel mai frumos din Universul acesta
-----------------------------------------------------------------------
musettepink spune:
Eva vroiam sa te intreb,de ce nu ai voie sa faci poze in mall?nu e spatiu public sau cum?Si cand am citit ca cineva chiar ti-a atras atentia sa nu te pozezi .....mi se pare tare aberant din partea lor sunt curioasa daca ti-a dat si vreo explicatie?
Minunea a venit! de Luca Nicolae
baby_boy spune:
eu cred ca o sa ajung la depresie cat de curand daca nu se potoloste al meu.
simodina multumesc de raspuns...o sa incerc si eu cu carutul ..radu doarme bine noaptea de la 9 la 1-2 apoi cu ochii inchisi isi da capul dintr-o parte in alta ..eu zic ca-i e foame si-i dau tzitzi dar..nu suge mare lucru si adoarme..apoi iar o ia de la capat..am impresia ca nu poate dormii si simte nevoia sa se legene singur..ca de mancat nu se trezeste..e cu ochii inchisi.
Azi a fost o zi de chin..a dormit f.putin..si fiind si singura cu el..toata ziua in brate..am un teanc de haine de calcat..dar cine a apucat..
DAca mai are cineva vreo idee va rog sa-mi spuneti..nu stiu ce sa mai incerc.
Lala multumesc pt. linkul acela.dar problema noastra este leganatul..doar asa adoarme..si sta prea putin in pat.se plictiseste repede
offf
mamica fericita de Radu Gabriel (7.10.2008)
in asteptarea lui Raducu
Radu
povestea pisoiului Raducu
EvaF spune:
citat din mesajul lui musettepink Eva vroiam sa te intreb,de ce nu ai voie sa faci poze in mall?nu e spatiu public sau cum?Si cand am citit ca cineva chiar ti-a atras atentia sa nu te pozezi .....mi se pare tare aberant din partea lor sunt curioasa daca ti-a dat si vreo explicatie? Minunea a venit! de Luca Nicolae |
scrie mare la intrare dar eu sunt chioara cand imi convine Pai e simplu, nu ai voie sa faci poze cu vitrinele, cu brandurile, nu ii poti concura neloyal, copia, de fapt.
nu mi s-a dat explicatie, dar stiam si am tacut malc
EvaF spune:
citat din mesajul lui denisa.g Eva – imi doresc din tot sufletul sa nu fie reala faza cu bb1 cuminte bb2 opusul pt ca la cat de cuminte e Luca, bb 2 ar trebui sa-ti ia mintile. Si noi suntem f. cuminti doar ca avem problemute cu kk, pielicica.. . dar le rezolvam noi. Pupam mamica si bb frumosi. |
Denisa, si eu sper, desi...ma topesc dupa Denis the Menace, nu glumesc!
fi-miu e super dulce si cuminte dar sa nu uitam ca are 4 LUNI numai, ce m-o astepta mai tarziu?! ca la cum analizeaza tot parca vad cum va inspecta mai tarziu apartamentul, cum va gasi el cel mai mic fir de praf si il va baga in gurita sa il examineze mai bine!
piolica spune:
Salut!
de pe meleaguri indepartate si cu putina intirziere, va trimit un mic mesager cu urari de La multi ani!
http://picasaweb.google.com/lh/photo/KRVvbsNsaBE8kjn1qgdY1Q?authkey=5C1y8e86L8U&feat=directlink
p.s. cum se insereaza un hyperlink? de fapt am o tastatura idioata si iar nu gasesc ghilimoatele. merci. pup.
babytza, unde e video clipul pe care l-ai facut?
Mamica fericita de bebelina Elsa