MONTIGNAC (111) STIL DE VIATA NU DIETA - revenim
Raspunsuri - Pagina 7
moana spune:
ymca...imi pare rau pentru evenimentul nefericit. dar haide sa privim inainte si sa ne gandim la lucrurile frumoase care ni se vor intampla si sa ne bucuram.
Pana acum sunt conforma desi castronul cu bomboane e la 1 m. E de groaza cu dulciurile astea. E o dependenta la fel ca si la tutun. Cand am tinut 1-3 saptamani de monti fara abateri majore, imi disparuse poftele astea subite de ceva dulce. Acuma, dupa destrabalarea de sarbatori, mi-au revenit - si ma traznesc cam de 2 ori pe zi. Le contracarez cu fructe. Mai rontai si morcovi. dare e greu....
Ele spune:
Pana acuma sunt cuminte, am mancat fructe dimineata si la pranza salata mea cu varza , morcov, telina si carne de curcan fiarta. As manca ceva cu castraveti murati dar nu am idee ce.
Melany pai cum sa nu-mi fie dor de tine???
Jucariile mele
Elena & Denisa
NOI
alinam spune:
Ele pune si castraveti la salata ta, eu zic ca merge si acreala (eu am facut cu maioneza acra si e buna).
Uitati ce am gasit "Cercetarile indica existena unui compus natural, aflat in grapefruit, care are ca efect scaderea nivelului de insulina, lucru ce duce la scaderea in greutate. Ce substanta produce acest efect este inca un lucru necunoscut." mi se pare util, de aia bag eu grepfruit
Alina, mama de Vlad (25.09.2005)
valentinag spune:
Alina,LMA cupilului si sotului!
Ymca,imi pare rau,dar trebuie sa mergem inainte...
Azi asa:
fasole batuta cu castraveciori murati si morcovi murati
o mandarina si un mar
2 oua fierte,5 masline si 2 felii de sunca de Praga
1 pahar de cola pana acum
"La vita e bella"
De mancare
Dulciuri
Din gradina mea
ymca spune:
moana, valentina , multumesc.
noi cand vom avea zi de raportare? vineri ca pe vremuri? sau luni ca ne stimuleze sa fim consecvente si in weekend?
n-am nicio abatere pana la ora asta.
am avut si o gustare cu 8 migdale crude. foarte bune
dar ajung acasa si am timp sa recuperez tot
alina, multumesc pentru sfatul cu mandy. in ziua respectiva am luat un borcan din supermarket cu gandul sa-l iau la birou a doua zi; dar te-am citit pe tine, l-am pus in camara si mai vad ce voi face...poate-l mananca altcineva din greseala
acasa sper sa mananc o salata si niste fructe inainte de culcare
Ele spune:
am gresiiiit ..cu un mars..copilu asta mi le da pe la nas si eu nu rezist tentatiilor.
Jucariile mele
Elena & Denisa
NOI
moana spune:
Sumarul zilei de astazi:
- dim: iaurt 0,1%, wassa, branza topita, kaiser
- pranz: ciorba de mazare uscata, niste telemea si vreo 5 masline
- seara 16: carnati la cuptor, telemea si castraveti murati
- printre ele: niste migdale si vreo 3 mere.
Problema este ca plecam cu niste prieteni la film iar KFC-ul este mai mult decat ademenitor. Sper totusi sa rezist si sa ma delectez cu un pomelo intreg cand ne intoarcem.
Intrebare: branza topita o fi ok?
anca.b spune:
ce de lume!!! si toate sineti cuminti! felcicitari!!!!
eu mai putin...in sensul ca am mincat numai permise, insa am papat finn crisp cu lapte dimineata, piine neagra cu varza calita la prinz si niste biscuiti conformi acum, la cina...cred ca sint prea multi carbohidrati...da' nu stiu ce e cu mine, numai asta imi cere organismul...mi se face rau numai cind vad carnea si ouale...sper sa-mi revin de saptamina viitoare...ca in we am petrecere acasa...si sigur ma scap...
Ioanelor si Ionutzilor
Anca si Stefan (13.01.2008)
POZE NOI
www.flickr.com/photos/23412074@N05/?saved=1" target="_blank">Bebe Stefan 0-9 luni
Povestea Nasterii
alinam spune:
cat de mare ar fi pacatul meu daca renunt la cina si bag o felie mare de tort de la baietii mei, le-am luat un super tort si imi curg ochii la el.
alinam spune:
da, ma duk sa imi fac de cap, mi-a dat voie Ele , i-am zis de tort, de carnatii lu tata cu piure si mi-a zis ca daca tot e bal sa beau si o sampanie si cum eu sunt ascultatoare ...... doar nu in fiecare zi imi serbez baietii, nu?