MONTIGNAC (111) STIL DE VIATA NU DIETA - revenim
Raspunsuri - Pagina 6
Ele spune:
Eu am preocupari mai..as fi in stare sa nu dau de mancare nici la gasca cu margelele mele.
Jucariile mele
Elena & Denisa
NOI
andanii spune:
sanse reteta mea de paine este:
500 gr de faina integrala + 250 gr tarate (sau 500 ... spun sau ca azi nu am avut destule tarate si am pus doar 250) un cub micut de drojdie si apa, sare
cand pun 500 tarate nu iese chiar asa buna, ar trebui ceva amelioratori pentru ca nu creste asa de bine , da eu nu pun nimic si prefer sa pun mai putine tarate si sa iasa mancabila si coapta , chiar e super asta facuta de mine azi cu 500 faina si 250 tarate am si infulecat cele doua colturi de la una , e asa de bunaaaaa
daca e 500+500 atunci se poate manca cu grasimi , da eu prefer sa mananc paine cu iaurt da sa fie ok painica mea
puisorule e super mango, si noua ne place
ele bravo tie , ma bucur ca ai o preocupare asa frumoasa , si eu as vrea cumva , cred ca mi-ar prinde bine putina deconectare
mi-au venit rusii ... ma doare capul , spatele ... nu stiu toate ma apuca .... maine am sfintii Ion o gramada ... mergem la restaurante , ce-o sa ma faccccc sigur am ce sa aleg monti pe acolo , da si mai sigur ca or sa ma tenteze si nepermisele
ANDANII
In viata nu e suficient ca ai ales drumul cel bun. Daca nu mergi repede inainte, te calca in picioare cei care vin din urma.
cat am avut ... si ... cat mai am
s-au topit 18 kg, mai am 2 kg pana la targhet
olim spune:
salutare si de la noi
andanii eu vreau sa ajung la 75 pana la pasti, incet da sigur
eu azi am papat asa:
sunca si o felie de paine prajita
piept de pui la gratar
peste
am tras si o mandarina printre si un iaurt, ca am primit 2 palse de la un vecin si asa bine mirosea ca nu m-am putut abtine
va doresc o zi excelenta maine si LA MULTI ANI SARBATORITILOR!
GASCA TOATA
Mami si www.flickr.com/photos/olimpiabota/" target="_blank">Alex
alinam spune:
Neata!
La multi ani tuturor Ionilor si Ioanelor!
Eu ieri am fost relativ cuminte, din ce citesc eu pe aici voi mancati putin (comparativ cu mine) bravo voua.
-dimineata: un gref mareeeeee
-pranz rosii cu telemea
-seara o salata a la Ele care e asa prinsa cu margelitul ca mi-a dat reteta cu maioneza in loc de smantana da a fost buna si mi-am luat si azi la pachet tot salata pt pranz.
gustari fara numar: migdale, caju si o bomboana de ciocolata ( recunosc nemonti) si ciocolata neagra.
Da ce ma fac eu azi? cum trec de ziua asta ca am acasa doi :sotul -Ionut, copilul Ioan
Andanii o sa incerc si eu painea ta ca deh acum am toate fainurile integrale prin camara si evident intrebare, paine din asta monti cam cata avem voie la o masa? sau pe zi?
Alina, mama de Vlad (25.09.2005)
andanii spune:
LA MULTI ANI IONILOR SI IOANELOR
alinam sa-ti traiasca feciorul si sotul sanatosi si voiosi
Referitor la intrebarea ta ... cata paine e voie ... eu zic sa mananci cu simtul raspunderii .... normal ca tot paine e si trebuie cat mai putina.
apropo de painica mea , aseara era super ... dar ... am uitat sa o pun intr-o punga si am gasit-o azi dimineata beton, nu stiu daca se mai inmoaie , oi vedea
olim am retinut
cum sunt cu rusii pe cap aveam azi dimineata 1kg in plus fata de ieri ..... grasime sigur nu e dar e enervant
ANDANII
In viata nu e suficient ca ai ales drumul cel bun. Daca nu mergi repede inainte, te calca in picioare cei care vin din urma.
cat am avut ... si ... cat mai am
s-au topit 18 kg, mai am 2 kg pana la targhet
moana spune:
Eu am dat-o in bara rau de tot ieri caci a fost ziua unei colege care ne-a comandat pizza la toti. Am zis ca mananc numai o bucata dar....a mers bucata dupa bucata ca focul.
Astazi o sa fiu cuminte insa. Stau acasa asa ca nu mai am motiv de abatere.
O zi frumoasa sa aveti si Ioanelor si Ionilior sa fiti sanatosi si bucurosi.
melany72 spune:
Buna dimineata fete cuminti.
Ele, ti-era dor de mine?
Te pup si tine-te tare la dulciurile copiilor.
Andanii, de cand nu am mai fost pe aici, te-ai apropiat de target mai mult?
Relativ la paste cu ton, ca si eu mai fac...sunt bune rau.Eu folosesc si ulei putin daca tonul e in suc propriu, dar voi nu aveti voie.Uite cum va incurc eu cu de ale mele...
Am cumparat si eu odata paste Baneasa, dar nu mi s-au parut extraordinare, mai mult " colorate" decat sa simti fibra ca la Barilla sau Divella..
Andanii, petreceri frumoase si cu retineri..
mina spune:
Neata, va salut io si cafeaua mea (cu zaharina!)
Andanii, cre ca sunt in listuta, ca tot ma tin (mai mult sau mai putin consecvent). Painea aia poti s-o stropesti cu apa si s-o bagi in cuptor (il incingi bine, il stingi si apoi bagi painea, o tii cu usa cuptorului un pic deschisa). Devine calda si crocanta, dar vezi ca trebe mancata atunci, ca nu poti repeta procedura . Intrebare: cat lasi painea sa creasca si cat o tii dupa aia la cuptor? Auzi, da oare nu merg si niste ierburi? (face socrul meu paine cu oregano, cu chimen, cu busuioc...asa de bine miroaseeeeee).
Obiectiv: 55 pana la pasti.
La multi ani celor ce-si serbeaza numele azi ! (io nu am, asa ca nu am motive de abateri, corect?
Cum faceti pastele cu ton? fierte chioare amestecate cu conserva care este? nu merge si ceva ceapa si salata verde pt gust si rontaiala?
Fetili, va pup pe toate si sper sa ne tinem de promisiuni.
Spor!
Mina si
Matei-Costin, sensu'lu'viata lu'mami si tati
din:09.09.2004
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=57655" target="_blank">cronicile vizigotului
Some people dream of success...while others wake up and work hard at it
ymca spune:
buna dimineata
am terminat bine ziua de ieri cu un bol de fructe de sezon
azi am la mine pulpe de pui la rotisor
acasa voi servi o salata de ton sau poate niste mazare
mananc extrem de multe dulciuri si nu pot trece direct la 0 dulciuri; si-atunci m-am inspirat din cartea mihaelei bilic care vorbeste despre o recompensa zilnica, saptamanala, lunara...eu am interpretat-o in felul meu, si recompensa mea zilnica consta dintr-o amandina mancata cand ma intorc de la birou...in restul zilei 0 dulciuri (exceptie fructele)...sunt fericita daca voi reusi sa duc recompensa asta 1 data la 2 zile, dupa aia la 3 si tot asa...dar nu mai cumpar nici un alt dulce pentru mine. e mult mai bine decat ce faceam inainte...mai ales de sarbatori, eu nu m-am ingrasat din mancare, ca de-aia am servit destul de putina, si a fost numai pui dar am servit toate dulciurile existente pe piata...de mica asa am fost...mie dimineata cel mai mult imi place sa mananc un baton de ciocolata pe stomacul gol...aia e o dimineata perfecta...gata confesiunea
ymca spune:
la multi ani alinam pentru baietel si sot, sa-ti traiasca si sa fie sanatosi!
la multi ani tuturor fetelor care au sarbatoriti prin familie!
la mine azi se face un an de la un eveniment nefericit asa ca sunt foarte foarte deprimata