MONTIGNAC (111) STIL DE VIATA NU DIETA - revenim
Raspunsuri - Pagina 5
anca.b spune:
ce fain ca ne-am adunat multe!!! imi place asa...
si mi-ati facut pofta cu pastele integrale. miine merg la cumparaturi fara baieti si am timp sa-mi caut si pt mine. merg la carrefour, desi e departe de tot de mine, dar zicea ani ca acolo a gasit paste...si ton trebuie sa cumpar...
zacusca de cumparat e toata bleah...din pacate eu n-am gasit nici una sa fie pe gustul meu. noroc cu mama, saraca...ca se mai indura si de mine...
Anca si Stefan (13.01.2008)
POZE NOI
www.flickr.com/photos/23412074@N05/?saved=1" target="_blank">Bebe Stefan 0-9 luni
Povestea Nasterii
alinam spune:
Anca paste mai bine cautit la naturiste, eu am fost in carrefour ieri (in braila) si am gasit un singur fel de paste integrale, spagheti si costa 100 mii punguta, azi am gasit la naturiste multe feluri de paste integrale cu preturi decente, ca doar dunt paste nu icre negre.
www.petrasbio.ro sper ca nu e reclama, eu de la astia am luat , adika de la firma asta.
Alina, mama de Vlad (25.09.2005)
sanse spune:
Fetelor....am scris mai devreme un mesaj si am apasat din greseala pe "salveaza ca draft" si nu stiu unde sa dus....
Ce'i aia Draft?
EDIT:L-am gasit!!
MIRELAmami de doua zuze ANA MARIA si ANDREEA
POZICI
KG MELE
INTREBARI SI RASPUNSURI MONTIGNAC
sanse spune:
E o zacusca de ardei copti ungureasca fff. buna dar scumpa'n draci.E vreo 180-200mii lei vechi borcanul(nu e mare borcanul-e cat unul de bulion normal dar e mai rotunjor)
E de la firma Master.Ei au si dulceturi bune,cea de visine este ca cea de casa dar si ea e scumpa.
Azi am papat:
md:putin file afumat si branza fagaras
p:o salata
c:omleta (2 oua) cu putin cascaval si cel mai mic carnat papat de mine in toata viata mea -cat palma(eu haleam 2-3 )-macar sunt Monty pentru ca's facuti de mine
POZICI
KG MELE
Ele spune:
Am incheiat si eu ziua cu salata de varza, morcov, telina si o linguritza smantana.
Dar sa vedeti ce imi flutura pe la nas copilu dulciurile??!!!!
Jucariile mele
Elena & Denisa
NOI
anca.b spune:
Alina, merci de informatie. ma uit miine in oras, ca voi trece pe linga un magazin naturist.
Anca si Stefan (13.01.2008)
POZE NOI
www.flickr.com/photos/23412074@N05/?saved=1" target="_blank">Bebe Stefan 0-9 luni
Povestea Nasterii
valentinag spune:
Salutare!
Nu's care ma intreba de inaltime,sunt pitica ma,1.66
Pastele integrale eu le cumpar de la Baneasa,am cumparat si barilla,da sunt scumpute bie si acu ca e criza,mai rarutz asa,ca e mai dragut!
Azi asa:
3biscuiti cu gem de zmeura facut cu fructoza
3 bucatele mici cat un deget mare,de carnati facuti de mine,fripti cu o salata maaare
acum pe seara 4 felii de muschi cu frunze de salata verde si cateva masline
Minune,n-am baut decat un pahar de cola,restu apa!Bleah!
Eu as fi vrut sa ma apuc de aqua gym din nou,dar nu stiu sa vedem ce bani am...
"La vita e bella"
De mancare
Dulciuri
Din gradina mea
andanii spune:
eu te intrebam vali ,sa te scriu in tabel cu tot cu inaltime
da e superrrrrrrrrrrrrrr cu asa activitate , va iubesc fetelorrrrr fara nici o exceptie
pe unde o fi latrishia, acusorul , melany, mariana , miniuta , cristinuta ...... fetele mele dragi pe unde umblati de nu mai dati nici un semn .... cafera , carstea ??????
sunt fericita , parca altfel am chef sa fiu cuminte
acuma mi-am facut painica , in doua forme de chec micute micute , as bine miroaseeeee e acuma in cuptor ... o sa pap maine paine cu iaurt toata ziua , imi iese asa crocanta cu multa coaja din cauza ca e forma mica de chec nu are prea mult miez in painica mea
ANDANII
In viata nu e suficient ca ai ales drumul cel bun. Daca nu mergi repede inainte, te calca in picioare cei care vin din urma.
cat am avut ... si ... cat mai am
s-au topit 18 kg, mai am 2 kg pana la targhet
sanse spune:
Ce reteta de paine faci Andanii??
Am facut si eu o data niste chestii si mi-au iesit pietroi
Iese cat de cat bunutza?
POZICI
KG MELE
puisorul spune:
Pai e frumos mai Andanitzo, sa ne faci pofte la ora asta? Sper sa isi iese foarte bune painicile.
Se pare ca eu sunt cea mai pitica din aceasta distinsa adunare 160 cm.
Am incheiat seara cu un mango, care era si necopt dar l-am topit.
Noapte buna
Ani de Stefana (23.01.2008)
Fericirea trebuie sa fie o rasplata, nu un scop. - Antoine de Saint-Exupery
Cum se topesc kilogramele
Sa-l ajutam pe Alexandru