MONTIGNAC (111) STIL DE VIATA NU DIETA - revenim

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns andanii spune:

MOANA sunt chioara ... iertare draga mea , sincer nu am observat ... sunt groaznica , zau

ANDANII

In viata nu e suficient ca ai ales drumul cel bun. Daca nu mergi repede inainte, te calca in picioare cei care vin din urma.

cat am avut ... si ... cat mai am
s-au topit 18 kg, mai am 2 kg pana la targhet

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alinam spune:

Buna ziua!
am si eu o intrebare pt cele cu vechime si experienta de unde cumpar fructoza? faina integrala si tarate?

Ieri am fost relativ cuminte, adika am cam exagerat cu ciocolata neagra in rest ok.
Azi am papat o grefa imensa dimineata si cafea, la pranz 2 rosii cu telemea, o patratica de ciocolata neagra si cand ajung acasa mai vad eu ce.
sa ma corectati daca gresesc la combinatii.

Alina, mama de Vlad (25.09.2005)

Mergi la inceput

ALINAM frctoza, faina integrala si tare se cumpara de la magazine naturiste in general, este si la supermarket da putin mai mari preturile , cel putin asa mi se par mie

puisorule ce inaltime ai ???? sper ca nu ai scris si nu am vazut dinou

ANDANII

In viata nu e suficient ca ai ales drumul cel bun. Daca nu mergi repede inainte, te calca in picioare cei care vin din urma.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ymca spune:

mina, multumesc...sunt bine acum, dar mi-au recomandat sa-mi fac o ecografie dupa ce trece criza...nu se vedea bine ce e acolo...o pietricica, un nisip, poate 3 prajituri...ma voi duce luna asta

alta intrebare...nu am zacusca pregatita in casa, exista vreuna din comert cu gust bun de tot, asemanator cu cea homemade? stiu ca gusturile difera, dar tot ce am incercat eu din comert e cam amar, sarat, ciudat...am luat de la mandy, si cea varsata din cora, carrefour...poate e una cu gust mai bun (zacusca din legume nu de ciuperci ca aia nu-mi place)...stiu ca voi de obicei sunteti harnice si pregatiti singure dar poate totusi ati luat ceva de pofta vreodata si doriti sa impartasiti si cu mine minunea. multumesc

Mergi la inceput

ymca ce mai comestibila din cele incercate de mine a fost mandy ... dar concluzia mea este ca nici una nu e ca cea facuta de tine sau ..... de mama si mai buna eu nu fac pentru iarna ca nu am timp dar .... fac rapid cand avem chef si pofta un fel de ghiveci zacusca si basta

ANDANII

Mergi la inceput

Andanii multumesc !

Vreau sa fac spun si eu ceva, un bun prieten al meu care lucreaza pe langa fabrica mandy mi-a zis de mult, de cand au deschis astia fabrica ca e o mizerie cam mare la ei, am retinut si de atunci nu am cumparat nici pate nici alte conserve mandy ..... acum stau si ma gandesc ca e posibil asa sa fie peste tot, ce facem noi acasa e mai bun, da eu pt anul asta nu am facut nik conserve.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ica 1975 spune:

Andanii, merci

Aseara am scrantit-o cu biscuiti furati de la soricel si inainte de biscuiti cu salata de rosii+castr + un pic de ulei de masline insa n-am mancat-o asa ci cu paine integrala nu m-am putut abtine dar ma stradui in continuare. Azi am inceput relativ bine ziua, dimineata am mancat cateva chiftelute cu legume si carne si sunt deja la a doua

Cafea cu fructoza e ok, sau elimin fructoza ? Cafeaua e arabica, deci abatere mica-mica

Noi

Ce spui sa si infaptuiesti !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns moana spune:

Ele - imbracata merge (mai ales in fusta). Dezbracata e cam...hmmm...nu-mi place. Cu atat mai mult cu cat am depasit kg sotului.

Andanii - nu-i bai.

Mergi la inceput

Am ajuns acasa cu o mica oprire la un magazin naturist si am cumparat: fructoza, paste integrale, faina integrala, tarate, faina de soia , acum as vrea sa imi spuneti cu ce am voie sa combin pastele alea ca sa fie monti, sau nu am voie in faza 1?

Mergi la inceput

pastele integrale ai voie cu legume cu putin ulei de masline, sau cu branza dietetica, iaurt dietetic , pasta de rosii ...... fara grasimi adica
daca ti-ai face cu pastele acasa cu 50 % faina integrala si 50 % tarate ai avea voie sa le combini si cu grasimi , dar alea din magazin nu sunt ok

pastele interale le poti combina si cu peste ton din conserva in suc propriu , adica in apa ....

ANDANII

Mergi la inceput