Mamici de Albinutze de Mai-Iunie 2009(23)

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns CarlaV spune:

Citat:
citat din mesajul lui Picky_toto
Carla pentru gat ai incercat ceva bomboane mentolate, sau ceva mentolat, ca presupun ca tratament nu iei...Eu ma tratam cu o inghetata .

Eu am mancat inghetata inainte de Revelion dar nu mi se trage de acolo. Tratament nu iau, doar Homeogene9 si un spray homeopat pe care mi l-a ascuns Saby dupa prima utilizare . Chiar ma gandeam ca am prin casa niste bomboane americane care sunt bune si de durere de gat si de tuse, trebuie sa-mi misc fundul de pe scaun sa le caut, zic asta de vreo 2 ore.

Carla, s.17 si mama www.sabina.geneza.ro" target="_blank">Sabinei din 07/07/07

Saby la laptop

"Yesterday is history. Tomorrow is a mistery. Today is a gift. That's why it's called Present"

Mergi la inceput

Maria, aoleu, ati gasit usa intredeschisa, cred ca ai tras o spaima!!! Daca erati in Romania probabil era si mai infricosator, desi fiecare tara are infractorii ei. Sa stii ca am observat ca si noi uitam multe lucruri, nu doar neuronii de gravida se termina, si ci cei ai sotului meu. Ma rog, la noi e Saby care ne suprasolicita continuu, si de aceea am zis ca nu ma mai bag la bb3, printre alte motive.

Saby la laptop

"Yesterday is history. Tomorrow is a mistery. Today is a gift. That's why it's called Present"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maria_bunica spune:

Citat:
citat din mesajul lui CarlaV

Maria, aoleu, ati gasit usa intredeschisa, cred ca ai tras o spaima!!! Daca erati in Romania probabil era si mai infricosator, desi fiecare tara are infractorii ei. Sa stii ca am observat ca si noi uitam multe lucruri, nu doar neuronii de gravida se termina, si ci cei ai sotului meu. Ma rog, la noi e Saby care ne suprasolicita continuu, si de aceea am zis ca nu ma mai bag la bb3, printre alte motive.

Saby la laptop

Ufff...sunt si aici o groaza de infractori!!Nu stiu ce sa zic...dar,sotul a iesit ultima data pe la ora 19 ca sa cumpere paine...noi am mers la culcare pe la ora 24...eu zic ca daca o uita el deschisa am fi observat atatea ore..mai ales ca usa de la intrare da direct in salon..nu avem hol despartitor...si am stat in salon la tv...cam ciudata intamplare...dosarele x!!Acum,dupa ce pleaca el la serviciu o sa stau cu o spaima de numa..sper totusi sa imi treaca repede!!

Si eu am racit usor..zic asa pt ca am doar nasul infundat si stranut din cand in cand...in rest sunt ok...si am bagat la greu bomboane Hals..mai ales inainte de culcare,sa mi se desfunde bine nasul!!

Totul e bine cand se termina cu bine!!!http://www.flickr.com/photos/24984384@N08/

19+

http://bd.lilypie.com/xVz4p1.png

Mergi la inceput

Picky...te asteptam cu vesti bune de la intalnirea cu bebe!!!

Liana...esti ok???Nu ai mai aparut de mult pe aici...nici macar un maimutoi nu ai mai pus,chiar daca nu ai timp sa scrii mai mult!!

Totul e bine cand se termina cu bine!!!http://www.flickr.com/photos/24984384@N08/

19+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns blue77 spune:

La multi ani sarbatoritelor de azi!!!Numai bucurii si bb neplangaciosi.

NOI
Cristina 20 + 2 si Marc (28.08.2004)
bebe2

Mergi la inceput

Maria, chiar ca e ciudat, dar va lipseste ceva din casa? Sau ati fi putut sa deschideti dimineata si sa uitati? Sau sa nu fi incuiat seara dupa ce s-a intors sotul si noaptea sa se deschida de la curent sa zic?

Fetele care mai aveau eco azi, nu v-ati intors? Se modifica scorul la carucioare?

Saby la laptop

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Serialbastre spune:

La multi ani sarbatoritelor si sarbatoritilor de astazi!

Andreea 18+

Mergi la inceput

Daca tot nu stiu ce sa va mai povestesc interesant imi dezvalui nostalgia aici, aviz celor care se plictisesc repede (ca mine )sa sara peste mesaj.

Intr-o vreme era mare sarbatoare de Sf. Ioan la noi in familie, asa se numeau ambii mei parinti si bunicul meu, se aduna toata familia la noi la masa si petreceam pana seara tarziu. Bunicul nu mai este din '93, tata din 2001, dintr-o zi de sarbatoare s-a transformat intr-o zi de lacrimi, mama refuza sa-si mai sarbatoreasca ziua de nume. Am fost la ea in fiecare an cu cadouri, azi am chemat-o doar la masina sa o felicitam si sa o vada pe Saby, ca tocmai adormise si n-am vrut sa-i stric somnul ducand-o in vizita. Mi-e dor de tata de innebunesc, n-a apucat nici sa ma vada "la casa mea", desi eram prietena cu sotul de 7 ani. Ma gandesc la cum s-ar fi jucat cu nepotelele si mi se umple sufletul de lacrimi. A fost o legatura foarte speciala intre noi, cu totul altfel decat intre mine si mama.

De aceea mai ales azi am nostalgia sarbatorilor de odinioara.

Saby la laptop

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns happymum spune:

LA MULTI ANI DRAGI IOANE SI OANE!
VA SI EU CU DRAG,
NUMAI BINE.

sa aveti o zi cu mult "bun bun"

viitoare , te DD

finutul radu andrei si finuta maria angela
www.youtube.com/watch?v=gILJFvjweHI" target="_blank">E.M.M.A. pentru ingerasii nostri
cand sa vie... ? repede sa vie...

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui CarlaV

Maria, chiar ca e ciudat, dar va lipseste ceva din casa? Sau ati fi putut sa deschideti dimineata si sa uitati? Sau sa nu fi incuiat seara dupa ce s-a intors sotul si noaptea sa se deschida de la curent sa zic?

Fetele care mai aveau eco azi, nu v-ati intors? Se modifica scorul la carucioare?

Saby la laptop

Nu ne lipseste nimic...Usa se inchide automat..nu o inchidem cu cheia..iar sa se faca curent cu ceva...ne-am gandit si la asta,dar nu prea avea cu ce,pt ca geamurile erau inchise toate!!Oricum era deschisa cam 3 cm...si vb sotului,daca o deschidea cineva intra si in casa,nu pleca...Dimineata cand a iesit sotul in salon sa isi bea cafeaua,a gasit-o asa..doar daca am fi fost somnanbuli puteam sa o deschidem peste noapte....chiar nu imi explic ce s-ar fi putut intampla!!!

19+

Mergi la inceput