Mamici de Albinutze de Mai-Iunie 2009(23)

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns maria_bunica spune:

Citat:
citat din mesajul lui CarlaV

Daca tot nu stiu ce sa va mai povestesc interesant imi dezvalui nostalgia aici, aviz celor care se plictisesc repede (ca mine )sa sara peste mesaj.

Intr-o vreme era mare sarbatoare de Sf. Ioan la noi in familie, asa se numeau ambii mei parinti si bunicul meu, se aduna toata familia la noi la masa si petreceam pana seara tarziu. Bunicul nu mai este din '93, tata din 2001, dintr-o zi de sarbatoare s-a transformat intr-o zi de lacrimi, mama refuza sa-si mai sarbatoreasca ziua de nume. Am fost la ea in fiecare an cu cadouri, azi am chemat-o doar la masina sa o felicitam si sa o vada pe Saby, ca tocmai adormise si n-am vrut sa-i stric somnul ducand-o in vizita. Mi-e dor de tata de innebunesc, n-a apucat nici sa ma vada "la casa mea", desi eram prietena cu sotul de 7 ani. Ma gandesc la cum s-ar fi jucat cu nepotelele si mi se umple sufletul de lacrimi. A fost o legatura foarte speciala intre noi, cu totul altfel decat intre mine si mama.

De aceea mai ales azi am nostalgia sarbatorilor de odinioara.

Carla, s.17 si mama www.sabina.geneza.ro" target="_blank">Sabinei din 07/07/07

Saby la laptop

"Yesterday is history. Tomorrow is a mistery. Today is a gift. That's why it's called Present"

Offf,ce greu trebuie sa iti fie!!!Imi pare rau...E greu si pt mama ta ,sa isi sarbatoreasca ziua numelui,mai ales daca aveati asa traditie!!

Totul e bine cand se termina cu bine!!!http://www.flickr.com/photos/24984384@N08/

19+

http://bd.lilypie.com/xVz4p1.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CarlaV spune:

Am uitat sa va spun ca stiu exact de unde a luat Saby viroza: a venit un nene in vizita in 29 sau 30 decembrie, s-a jucat cu Saby, a plimbat-o in brate, noi eram multumiti ca avem putin ragaz si bucatarim intr-o relativa liniste. Dupa vreo ora de joaca "bot in bot", pe nene l-a prins un acces de tuse, intai a tusit spre copil, apoi spre mine vreo 30 secunde in total, ca in final sa-si puna intrebarea "mai, oi fi racit?" si sa-si raspunda singur ca in fiecare iarna e racit continuu .
Tin minte ca i-am spus atunci ca exact viroza ne lipseste, si mie cu bebe in burta si fetei.
Cand ii spunem acum ca ne-a imbolnavit pe toti zice ca nu e adevarat, nu se poate asa ceva, nici macar n-a fost bolnav, n-a avut nici febra . Uite ca nici eu n-am avut febra si totusi sunt complet darmata.

Deci, fetelor, atentie la cine stranuta/tuseste pe langa voi, apoi cine vine sa vada bebe mic, oamenii nu stiu ca nu se vine in casa de gravide/copil mic cu tot cu virusi dupa tine.

Saby la laptop

"Yesterday is history. Tomorrow is a mistery. Today is a gift. That's why it's called Present"

Mergi la inceput

Maria, fiindca ai avut rabdare sa citesti. Nu mi-e asa greu mereu, ma mai apuca uneori .
Chestia cu usa e chiar de Dosarele X, tot ce-mi trece prin cap acum e sa o verificati mai des, sa nu se fi stricat ceva la ea.

Saby la laptop

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anamariacs spune:

Citat:

Daca tot nu stiu ce sa va mai povestesc interesant imi dezvalui nostalgia aici, aviz celor care se plictisesc repede (ca mine )sa sara peste mesaj.

Intr-o vreme era mare sarbatoare de Sf. Ioan la noi in familie, asa se numeau ambii mei parinti si bunicul meu, se aduna toata familia la noi la masa si petreceam pana seara tarziu. Bunicul nu mai este din '93, tata din 2001, dintr-o zi de sarbatoare s-a transformat intr-o zi de lacrimi, mama refuza sa-si mai sarbatoreasca ziua de nume. Am fost la ea in fiecare an cu cadouri, azi am chemat-o doar la masina sa o felicitam si sa o vada pe Saby, ca tocmai adormise si n-am vrut sa-i stric somnul ducand-o in vizita. Mi-e dor de tata de innebunesc, n-a apucat nici sa ma vada "la casa mea", desi eram prietena cu sotul de 7 ani. Ma gandesc la cum s-ar fi jucat cu nepotelele si mi se umple sufletul de lacrimi. A fost o legatura foarte speciala intre noi, cu totul altfel decat intre mine si mama.

De aceea mai ales azi am nostalgia sarbatorilor de odinioara.

Saby la laptop

off Carla, eu te inteleg perfect..stiu cum e ..si eu inca il mai astept pe tata..si au trecut 12 ani, dar din pacate nu putem sa mai dam timpul inapoi..tata si-a dorit mult sa aiba un baiat si a avut 2 fete-eu si sora mea-si uite, ca un semn, eu fac baietel si culmea..bb ar trebui sa se nasca in jurul datei in care era nascut tata..deci..iti dai seama ce e in inima mea..ma gindesc ca e semn de la el...

legat de ce mi-a dat dr de la salvare..bleah..uleiul de lavanda..nu l-am folosit decit odata , m-am dat doar in dreptul sinusurilor, algocalmin am luat cite jumatate la 12 ore cu acordul dr gineco, 2 zile atit! nu ma arunc..am impresia ca la mine e de la rinichi si acolo e mai groasa treaba..astept rexultatele de la analize, dar eu simt ca e rinichiul de vina..asa ca degeaba mi-a dat tanti de la salvare "bomboane" ca eu nu le-am luat!

ana-maria 20 weeks

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns philip spune:

carla, si pe mine ma tentau niste cough drops ieri si am vazut ca daca esti gravida trebuie sa intrebi medciul. basca nu-s nici pe lista cu medicamente ok pe care am primit-o de la medic, asa ca am zis pas. nici pe net nu parea prea incurajaotr ce am gasit.
imi pare tare rau ca esti trista azi, uite, nu mai sarbatorim atunci, ok? pupici si o imbratisare sincera.
maria, la tine parca si mai nasol, pai daca as gasi si usa intredeshisa, as lesina pe loc...

philip
19weeksbaby
mommyandreea

Mergi la inceput

Ana-Maria, , pot sa-mi imaginez doar o mica parte din ce e in sufletul tau. Tatal meu si-a dorit fetita intotdeauna si sunt singurul copil, m-a adorat, cred ca ar fi zburat de fericire cu 2 nepotele...
Philip, ai dreptate cu cough drops, am citit si eu acum pe ele, dar am luat una asa, de tentatie, ca dr. mi-a zis sa iau Strepsils, care pentru mine e bleah. Oricum nu mi-a placut, mi-au iesit vaporii aia pe nas si nu mai repet experienta.

Sarbatorim, cum nu, nu are nici o legatura cu amintirile mele. Gata, party!

Saby la laptop

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns LauraOana spune:

hallo fetele...cum se pare nu am scapat nici eu de o raceala "calumea" imi curge nasul, ma doare capul si ma doare gitul..doar febra si tuse imi lipseste, sunt doborata la pat....eu chiar am avut multa lumea racita pe linga mine..chiar m-am mirat ca abia asa tirziu ma prins si pe mine...astazi mi-a facut sotul o supica de gaina care sa speram ma pune inpoi pe picioare...pt ca medicament nu am luat nimic pina acum, inafara de jumate de paracetamol acum 2 ore, cind am zis ca imi explodeaza capul...

unde sunt fetele care au fost azi la eco? asteptam noutati!!!!...maine merg si eu la doctor..abia astept...

21+

bebicul nostru

www.hi5.com/friend/photos/displayPhotoUser.do?photoId=3126168350&ownerId=174883471&albumId=275705303" target="_blank">burtica mea minuscula

Mergi la inceput

LauraOana, aoleu, imi pare foarte rau, din pacate stiu cum e. Nici eu nu am facut febra deloc, dar am toate celelalte simptome insuportabile si nu mai iau nimic, m-am plictisit de homeopate.

Voiam sa revin apropo de lavanda/levantica, sa nu fiu inteleasa gresit: este foarte buna atat in uz intern (ceai din frunze uscate) cat si in uz extern (ulei esential combinat cu crema de corp, pus in cada de baie, aromoterapie, pus direct pe echimoze etc.). Mie-mi place foarte mult in toate intrebuintarile, dar in timpul sarcinii nu este voie deloc, in rest este minunat.

Saby la laptop

Mergi la inceput

Citat:

Am uitat sa va spun ca stiu exact de unde a luat Saby viroza: a venit un nene in vizita in 29 sau 30 decembrie, s-a jucat cu Saby, a plimbat-o in brate, noi eram multumiti ca avem putin ragaz si bucatarim intr-o relativa liniste. Dupa vreo ora de joaca "bot in bot", pe nene l-a prins un acces de tuse, intai a tusit spre copil, apoi spre mine vreo 30 secunde in total, ca in final sa-si puna intrebarea "mai, oi fi racit?" si sa-si raspunda singur ca in fiecare iarna e racit continuu .
Tin minte ca i-am spus atunci ca exact viroza ne lipseste, si mie cu bebe in burta si fetei.
Cand ii spunem acum ca ne-a imbolnavit pe toti zice ca nu e adevarat, nu se poate asa ceva, nici macar n-a fost bolnav, n-a avut nici febra . Uite ca nici eu n-am avut febra si totusi sunt complet darmata.

Deci, fetelor, atentie la cine stranuta/tuseste pe langa voi, apoi cine vine sa vada bebe mic, oamenii nu stiu ca nu se vine in casa de gravide/copil mic cu tot cu virusi dupa tine.

Saby la laptop

Ai perfecta dreptate!!Noi daca suntem raciti,nu mergem sa vedem nepotelul!!Nu am mers asa niciodata,chit ca am murit de dorul lui,ca sunt obisnuita sa il vad o zi da una nu...ne-am multumit sa vb la tel...ca si el intreaba de mine daca nu merg....dar nici prin cap nu mi-a trecut sa il expun la virusii mei!!!

Totul e bine cand se termina cu bine!!!http://www.flickr.com/photos/24984384@N08/

19+

Mergi la inceput

LauraOana...multa sanatate si sa te refaci repede!!

Anamariacs...tatal tau te iubeste si te vegheaza...e foarte mandru de tine!!!

Si eu am tatal mort...numai ca eu nu l-am cunoscut!!A facut infarct ,cand mama era insarcinata cu mine in 5 luni...L-am visat de doua ori pana acum...in aproape 25 de ani..asa cum il stiu din poze..si mereu ma apara de o multime de barbati..si le zicea sa nu se atinga de mine ca sunt fata lui!!!

19+

Mergi la inceput