Mamici de Albinutze de Mai-Iunie 2009(23)

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns CarlaV spune:

Hello! Am lipsit si eu o zi si am avut o gramada de citit din urma.
Sa o iau cu inceputul: La multi ani celor care poarta numaele de Ioan si Ioana! (si Sabinutei mele pentru un an si jumatate).

Ieri am fost cu fetita la doctor sa o asculte la plamani si sa-mi confirme ca am facut bine cum am tratat-o pana atunci. Este in regula, merge spre bine. Azi-noapte insa mi-a fost ingrozitor de rau, imi simteam gatul carne vie, umflat, nu puteam respira si tuseam daca stateam la orizontala. Plus ca-mi simt limba foarte umflata in parti, parca as avea herpes pe laterale, e dureros rau. Ca urmare, azi nu am fost in stare sa vorbesc deloc, decat in soapta (bucuria sotului ).

Oops, Saby tocmai mi-a spart un castron, revin.

Carla, s.17 si mama www.sabina.geneza.ro" target="_blank">Sabinei din 07/07/07

Saby la laptop

"Yesterday is history. Tomorrow is a mistery. Today is a gift. That's why it's called Present"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns annkkaa spune:

Carla, cioburile aduc noroc, asa... sa va fie cat mai bine!

19+

Mergi la inceput

Asa, continuarea: ieri a venit in vizita o buna prietena din Germania, are si ea 2 fetite, cea mica doar cu 5 saptamani mai mica decat a mea. Am primit trandafiri rosii si m-am bucurat mult de o revad, chiar daca eram bolnava rau.

Azi am fost la eco, eram tare stresata cu placenta si cu toata oboseala de la sarbatori, voiam sa vad ca e bebe bine si n-am stricat nimic, ca o plimb pe Saby in brate si am scurgeri maronii.
Bebe e bine, placenta e tot anterioara dar e la distanta de oricifiul cervical si daca ramane asa ne bagam la nastere naturala.
Bebe e bine, cu 3 zile mai mare decat calendaristic, are de toate, dadea din manute si din picioruse. Dr. zice ca in proportie de 70-80% ar fi fetita, o sa stim sigur de Sf. Valentin, la morfologie. Asa mi s-a parut si mie pe eco, desi inca mai sper, deci va rog inca sa nu-mi puneti carucior roz.
Concluzia a fost ca sunt ok dar trebuie sa stau mai mult in pat, sa evit efortul fizic , cum zicea si BebeBeca, de parca s-ar putea!

Saby la laptop

"Yesterday is history. Tomorrow is a mistery. Today is a gift. That's why it's called Present"

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui annkkaa

Carla, cioburile aduc noroc, asa... sa va fie cat mai bine!

19+

Saru' mana, e un noroc ca nu a calcat in ele .

Saby la laptop

Mergi la inceput

Asa, la eco am intrat singura si mi-am rugat doctorita sa nu-mi spuna sexul decat la iesire, ca sa afle si sotul odata cu mine, dar sa-mi arate funduletul pe ecran. Mie mi s-a parut de atunci ca e fetita, inca mai sper sa fie baietel, chiar daca o sa aiba putza mica .

Oana_du, bafta la examen!
BebeBeca, eu stiu ca este in regula ceaiul de fructe de padure, are multa vitamina C, dar sa fie din fructe, nu din frunze. Intr-adevar, ceaiul din frunze de mur si zmeur se foloseste doar dupa 37 saptamani pentru usurarea nasterii.
Maria, multumesc de intrebare, Saby mi se pare ca merge spre bine, eu mai am de tras, deh, varsta

Ana-Maria, zic si eu desi e faptul consumat, nici nu stiu daca ai facut ce ti-a recomandat cel de la salvare, dar: nu levantica (nici extern), nu algocalmin daca se poate altfel. Motivele sunt multe.

Saby la laptop

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns philip spune:

neata-neata
sunt si eu ioana, asa ca intru aici la bairam :)
la multi ani tuturor sarbatoritilor zilei!
ioana, vad ca ti-au raspuns si fetele ca ceaiul de zmeura nu e recomandar decat daca vrei sa intetesti contractiile, aici se recomanda daca nu mai nasti.
otilia, daca noul nascut va avea rh pozitiv atunci va trebui sa faci rhogamul si dupa nastere (chiar daca l-ai facut si la 7 luni).
eu-s racita si nu pot dormi noaptea, azi-noapte m-am trezit la 12.45 si-am stat treaza o bucata ca parca auzeama zgomote (deh, fara sot), cu o noapte inainte am luat o pauza la 2.45. azi m-am si trezit de tot la 6 si-am plecat la munca, asa plec si eu mai devreme.

philip
19weeksbaby
mommyandreea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maria_bunica spune:

Buna fetele!!!

La Multi Ani!!...tuturor care isi sarbatoresc astazi ziua onomastica,sa fiti sanatoase cu numele...multa fericire ,o sarcina usoara in continuare si bebei sanatosi!!!!

Totul e bine cand se termina cu bine!!!http://www.flickr.com/photos/24984384@N08/

19+

http://bd.lilypie.com/xVz4p1.png

Mergi la inceput

Laura....te astept cu vesti bune de la eco..sa nu ma tii prea mult in suspans!!

Carla...multa sanatate si sa te refaci repede!!Bine macar ca Saby este mai bine..mititica,cat a suferit ea!!Ma bucur ca ai vesti bune de la medic...si poate ai noroc sa ii creasca si putzica!!Sa fie asa cum va doriti!!

Philip....cat te inteleg...azi-dimineata cand s-a trezit sotul sa mearga la serviciu,a gasit usa de la intrare crapata!!Acum nu stim daca am lasat-o noi deschisa din greseala...sau cumva a deschis-o cineva!!!Cert este ca,dupa ce a plecat am dormit super nasol...saream la cel mai mic zgomot!!

Oana_du...succes la examen!!Iti tin pumnii sa treci repede si peste asta!!

Bebe_beca...asa cum au zis fetele stiam si eu de ceaiul de zmeura...daca este din frunze este recomandat dupa 37 de sapt!!

Totul e bine cand se termina cu bine!!!http://www.flickr.com/photos/24984384@N08/

19+

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui anamariacs

dragi 2 in 1, am revenit!!!!!!!!
LA MULTI ANI! in noul an, sa fim toate- si toti ai nostrii- sanatosi si cu destula rabdare pentru ceea ce ne asteapta - bbii-!!
LA MULTI ANI! tuturor celor care isi sarbatoresc astazi ziua numelui!

Stiu ca am lipsit, dar ce sa fac si eu? trebuia sa o "comit"! nu o mai facusem de mult!
puseuri de febra cind imi era lumea mai draga! capacul l-am pus simbata cind tam-nesam m-am trezit cu mercurul din termometru la 38.8, de tata lu' bebe a intrat in criza..ca vezi bine eu suport, dar ce fac? ii fierb copilul in suc propriu??? si pac leacuri babesti..frectie, sosete cu otet, repede un oscillo..si tot repede el cu capul pe burtica sa vada ce face bb..cred ca de suparare a inceput sa dea din ce-o fi avut el putere..aa ca l-am simtit pe bursucel!..nu prea placut a fost momentul din cauza temperaturii..in juma de ora a inceput sa scada..duminica repetir..eee aici s-a ingrosat gluma..deci..tel la salvare..vine salvarea dupa 3 ore..numai are rost sa va zic ca nici termometru nu avea dna dr in gentoiul ala mare, mai mult..ne-a cerut o lingura ca sa se uite in gitul meu..deci inca odata de vede situatia din Ro la capitolul asta..si cica "viroza..se vede..dupa aspect"..si iar oscillo si algocalmin..si ulei de levantica pt masajul capului si ulei de menta pt masajul corpului..m-a umplut de respect! Febra a trecut dar se pare ca de fapt ar fi rinichii de vina..ai mei sunt "producatori renumiti" de nisip-o data pe an bag o colica..mama ei de colica- deci..sunt in medical asteptind rez de la analizele de urina!

In alta ordine de idei, am mai crescut si noi, avem 20 sapt, avem o burtica maareeeee si ascutita..in diam de 94 de cm si am ramas tot la 59 kg, sunt cam stravezie dar imi revin..

RamonaP inceraca un concediu de risc maternal, parerea ema..se da parca 75 sau 80% dar e mai sigur decit medicalul normal..medical cu 100% vezi decit dc te interneaza cu vreo boala din asta mai grava sau iti trece vreo interventie chirurcicala, ceea ce nu e cazul, ai grija de tine si de bb!

acum fug repede..sa fac un orezel cu lapte ca ma bate la cap tata lu'bb ca vrea de 2 zile..si acum apare la usa, sa pup eu mult pe el..ca m-a ingrijit zilele astea ca pe un bebel..Doamne! va doresc la toate sa aveti asa soti buni si grijulii ca al meu, ca tare bine e sa stii ca te poti baza pe el..si nu e unul din ala care dc nu ii pun eu in farfurie moare de foame..a facut si de papa, si curat, a spalat si vase..

va pupam, revin

ana-maria 17 weeks

Off...prin cate ai trecut si tu!!Multa sanatate si sa treaca repede!!Felicitari pt sotul tau...care a fost alaturi de tine si te-a ingrijit bine!!

19+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Picky_toto spune:

Salutare fetele
In primul si primul rand La Multi Ani tuturor care isi serbeaza astazi ziua de nume...va trimit multe .
Oana_mvt la multi ani si ptr ieri .

Fetele multumesc celor care mi-au scris in legatura cu hainutele, acum stiu si eu la ce marime sa ma bag...
Iuli, da sunt din Constanta dar locuiesc in Belgia, deci nu prea am habar de doctori sau de maternitati.
Carla pentru gat ai incercat ceva bomboane mentolate, sau ceva mentolat, ca presupun ca tratament nu iei...Eu ma tratam cu o inghetata .

Ma duc sa ma pregatesc ca mai tarziu am intalnire cu bebe....sunt curioasa sa vad daca sexul a ramas la fel.
Va pup pe toate si va urez o seara linistita.

http://bd.lilypie.com/JP1np2.png

23+

Mergi la inceput