Mamici de Albinutze de Mai-Iunie 2009(23)
Raspunsuri - Pagina 11
annkkaa spune:
te cred si mercic mult...
doar ca sunt mai in ceata acum si nu stiu de unde sa incep sa ma bat cu morile de vant...

19+ 
alinutza23 spune:
laurici bafta la intalnire
cu bebe
incearca un no-spa , poate te mai lasa si stai linistita, nu te mai agita asa, stii ca nu e bine 
17+
Asa creste Funditza!
A piece of our life
GOD is a DJ
baby-first spune:
La Multi Ani tuturor Oanelor si Ioanelor din odisee, sa va dea DD sarcina usoara si bebei sanatosi...
Laura, sper sa te simti mai bine, aceleasi urari si pentru BebeBeca si celelalte burtici care au probleme.
si eu mai simt ca mi se intareste burta, foarte rar, dar m-am gandit ca o fi din cauza bebelui ca e tare jucaus si-l simt din ce in ce mai tare...voi ce credeti? Mai ales mamicile care sunt la a doua sarcina...
Mai am inca o intrebare pentru voi: veti preleva celule stem? Am auzit o gramada de pareri pro si contra si tare as vrea sa aud si parerea voastra...
Pupici si o zi super tuturor
Cristina
22+
otiliap spune:
bebe beca si eu sunt tot cu rh negativ. la prima sarcina nu am avut nevoie de vaccin, deoarece si fetita este tot cu rh negativ. acum, pana in prezent, anticorpii sunt absenti. sper sa fie asa si de acum incolo. am o intrebare, poate stii tu mai bine ca mine: dr. mi-a spus ca pe la 7 luni imi va face vaccinul, dupa care, la nastere cea de-a doua parte a sa. dar daca anticorpii vor fi absenti, mai e necesar acest vaccin la 7 luni si apoi imediat dupa nastere?

18+ si arina (22.04.1998)
otiliap spune:
draga iubita_tiana, intr-adevar salariul meu brut este de 1135 (lucrez in invatamant). calculele tale mi se par foarte logice, dar eu am stat in concediu doar o saptamana, si nu toata luna noiembrie. deci, cei 75% nu ar fi trebuit sa fie doar pt o saptamana?? poate ma lamuriti voi, fetelor.

18+ si arina (22.04.1998)
anamariacs spune:
dragi 2 in 1, am revenit!!!!!!!!
LA MULTI ANI! in noul an, sa fim toate- si toti ai nostrii- sanatosi si cu destula rabdare pentru ceea ce ne asteapta - bbii-!!
LA MULTI ANI! tuturor celor care isi sarbatoresc astazi ziua numelui!
Stiu ca am lipsit, dar ce sa fac si eu? trebuia sa o "comit"! nu o mai facusem de mult!
puseuri de febra cind imi era lumea mai draga! capacul l-am pus simbata cind tam-nesam m-am trezit cu mercurul din termometru la 38.8, de tata lu' bebe a intrat in criza..ca vezi bine eu suport, dar ce fac? ii fierb copilul in suc propriu??? si pac leacuri babesti..frectie, sosete cu otet, repede un oscillo..si tot repede el cu capul pe burtica sa vada ce face bb..cred ca de suparare a inceput sa dea din ce-o fi avut el putere..aa ca l-am simtit pe bursucel!..nu prea placut a fost momentul din cauza temperaturii..in juma de ora a inceput sa scada..duminica repetir..eee aici s-a ingrosat gluma..deci..tel la salvare..vine salvarea dupa 3 ore..numai are rost sa va zic ca nici termometru nu avea dna dr in gentoiul ala mare, mai mult..ne-a cerut o lingura ca sa se uite in gitul meu..deci inca odata de vede situatia din Ro la capitolul asta..si cica "viroza..se vede..dupa aspect"..si iar oscillo si algocalmin..si ulei de levantica pt masajul capului si ulei de menta pt masajul corpului..m-a umplut de respect! Febra a trecut dar se pare ca de fapt ar fi rinichii de vina..ai mei sunt "producatori renumiti" de nisip-o data pe an bag o colica..mama ei de colica- deci..sunt in medical asteptind rez de la analizele de urina!
In alta ordine de idei, am mai crescut si noi, avem 20 sapt, avem o burtica maareeeee si ascutita..in diam de 94 de cm si am ramas tot la 59 kg, sunt cam stravezie dar imi revin..
RamonaP inceraca un concediu de risc maternal, parerea ema..se da parca 75 sau 80% dar e mai sigur decit medicalul normal..medical cu 100% vezi decit dc te interneaza cu vreo boala din asta mai grava sau iti trece vreo interventie chirurcicala, ceea ce nu e cazul, ai grija de tine si de bb!
acum fug repede..sa fac un orezel cu lapte ca ma bate la cap tata lu'bb ca vrea de 2 zile..si acum apare la usa, sa pup eu mult pe el..ca m-a ingrijit zilele astea ca pe un bebel..Doamne! va doresc la toate sa aveti asa soti buni si grijulii ca al meu, ca tare bine e sa stii ca te poti baza pe el..si nu e unul din ala care dc nu ii pun eu in farfurie moare de foame..a facut si de papa, si curat, a spalat si vase..
va pupam, revin
ana-maria
17 weeks
iubita_tiana spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui otiliap draga iubita_tiana, intr-adevar salariul meu brut este de 1135 (lucrez in invatamant). calculele tale mi se par foarte logice, dar eu am stat in concediu doar o saptamana, si nu toata luna noiembrie. deci, cei 75% nu ar fi trebuit sa fie doar pt o saptamana?? poate ma lamuriti voi, fetelor. ![]() ![]() 18+ si arina (22.04.1998) |
75% se calculeaza doar pt zilele lucratoare din concediul medical, restul zilelor nu trebuie sa fie afectate...acuma nu stiu care e treaba in invatamant....dar la privat primele 5 zile sunt suportate de angajator....si doar la zilele de concediu se calculeaza 75%
18+http://bd.lilypie.com/U6V5p2.png
http://s299.photobucket.com/albums/mm310/taniutzaa/
alinutza23 spune:
anamaria
bine ai revenit! Sa dea Doamne Doamne sa fie bine si sa nu mai treci prin asa ceva!
Cum a fost in vacanta? Povesteste-ne si frumoase. ![]()
17+
Asa creste Funditza!
A piece of our life
GOD is a DJ
CarlaV spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui Picky_toto nu ne-am putut decide daca sa cumparam hainute si body-uri incepand de la 0 luni sau de la 1 luna, diferenta intre ele fiind de 1 cm....asa ca voi ce alegeti sau ce ati ales? Carla sper ca tu si Saby sa va faceti bine cat mai repede uite va trimit un . |
Multumesc mult.
Eu as lua body-uri pentru o luna si eventual unul de la zero, nu stii cat de mare va fi bebe, pe cele de la o luna sigur le vei folosi si daca iti trebuie neaparat ceva mai mic, se pot cumpara atunci cateva.
Carla,
s.17 si mama www.sabina.geneza.ro" target="_blank">Sabinei din 07/07/07 Saby la laptop
"Yesterday is history. Tomorrow is a mistery. Today is a gift. That's why it's called Present"