caut o poza....

Raspunsuri - Pagina 3

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns rory76 spune:

Bai, dar esti o adevarata bomba sexy, Tzuni!!! Arati super!!! Are dreptate Bedrosmart, pune-o pe aia pe frigider! Eu o scot acu' la imprimanta, dar nu ii zic lu' al meu ca femeia asta traieste in Romania...

"sky is the limit!"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mandyksch spune:

Pai Tzuni, in poze tu arati foarte-foarte bine. De ce vrei sa slabesti ca mie mi se pare ca esti foarte bine. La ce inaltime ai tu 75 kg?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Tzuni spune:

Fetelor, va multumesc mult, dar in poza aia aveam 63 kg. Acum am 75. La 1.78. Le-am pus aiurea: pe burta, kur, coapse. Musai sa slabesc, nu ma alint.

Poze cu grase nu ma ajuta. Cand le vad imi zic ca io nu-s asa, nu-mi fac griji si...mai mananc ceva. O poza cu o tipa silueta m-ar ajuta mai mult. Multumesc celor care mi-ati facut propuneri. Le-am studiat, dar inca n-am gasit-o pe "aia".

_
Tzuni mic si drag si scump si pisicos si fericit siiii.... IN LUPTA CU KILELE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mandyksch spune:

Aha, acum te inteleg...ca si eu sunt in aceeasi barca cu tine. Eu am auns la 1,74 la vreo 69 kg si nu ma simt bine deloc, am pus si eu peste tot aiurea si nu pot nicicum sa ma automotivez sa dau jos macar vreo 6-7 kg.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oanamada spune:

Cel mai simplu ar fi sa iei o poza a ta si s-o modifici in photoshop pana ajungi la dimensiunile satisfacatoare.....la mine nu a fost nevoie...ca aveam poze mai vechi de cand aveam 54 de kg (inainte de sarcina) si ma uitam zilnic la ele....acum incap in blugii de 56kg...mai am putin! Ahhh...am uitat...in timpul sarcinii am luat 23 kg (am dat jos 10 la nastere)...asa ca nu te mai stresa

Oana siCati mica (1 an si 4 luni)

NOI-CRACIUN SI REVELION,
CATINCA MICA, CATINCA MICA 2, CATINCA DUPA 1 AN, CATI SI MAMI, CATI SI MAMI 2, CATI SI TATI, CATI,BUNICII SI STRABUNICELE, CATI SI UNCHII,

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns silvana75 spune:

ce zici de www.ecorazzi.com/wp-content/uploads/2008/03/vexadecom_000009-02_charlize-theron.jpg" target="_blank">asta?

Silvana si Paul

Poze cu noi
blog DC, Timisoara impreuna

Daca nu poti trece prin munte, ocoleste-l. Daca nu poti sa-l ocolesti, treci peste el. Daca nu poti trece peste el, intreaba-te daca este chiar atat de important sa ajungi de cealalta parte. Daca este, incepe sa sapi un tunel

Mergi la inceput

Mey, e MINUNATA

_

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns microcires spune:

Ma provoci sa iti trimit o poza cu mine dupa bebel.....rezist tentatiei.

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui microcires

Ma provoci sa iti trimit o poza cu mine dupa bebel.....rezist tentatiei.

Hai, curaj!

_

Mergi la inceput

Na, ca am gasit poza mobilizatoare. ASTA-I

_

Mergi la inceput