caut o poza....

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns violeta69 spune:

Tzuni,mi-a venit in minte si zic.....uite fata aia saraca,care a fost miss Brazilia(sau asa ceva) ca a patit?!i-a scazut sistemu' imunitar si a rams fara membre Doamne-fereste!

asa ca mai bine grasa si frumoasa

Vio,mamica lui Mihnea viitor "descoperitor" de infinit
*GRUPUL FETELOR FANTASTICE*

Tot ce se intampla, se intampla intotdeauna cu un motiv!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns rory76 spune:

WHAT???? A ramas fara MEMBRE??? Cum asta? Nu am auzit asa ceva! Da un link ceva, Violeta69!

"sky is the limit!"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns violeta69 spune:

era o stire,am vazut la tv
ziceam ca prea multa cura de slabire pana la urma strica

edit:uite link-ul
http://www.libertatea.ro/stire/miss-brazilia-a-ramas-fara-membre-din-cauza-unei-infectii-urinare-227642.html

bine ca nu la toata lumea e la fel...spunea insa (nu stiu unde exact) ca din cauza sistemului imunitar salabit(se stie ca manechinele mananca doar o frunza de salata pe zi )

sigur ca nu e cazul la noi,dar conteaza asa mult cum arati?!

Vio,mamica lui Mihnea viitor "descoperitor" de infinit
*GRUPUL FETELOR FANTASTICE*

Tot ce se intampla, se intampla intotdeauna cu un motiv!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tasia spune:

tzuni eu am pe frigider o poza taiata dintr-o revista, nuj stiu cine-i fata dar arata natural cu un corp armonios. Daca o sa-ti pui pe cineva exagerat de slaba, o sa te descurajezi ca nu reusesti sa ajungi ca ea. Iar o poza cu o grasana pe frigider pe mine una m-ar motiva sa mananc, m-as gandi "pai eu sunt anorexica pe langa balena asta, de ce sa nu mananc

Fenomenul celulita din pacate este foarte des intalnit printre toate femeile, indiferent de varsta sau statut social, din cauza alimentatiei "toxice" pe care o bagam in noi. Si ce este si mai trist este ca din cauza celulitei sau din cauza aspectului inestetic al pielii ne percepem mai grase decat suntem in realitate

Nu sunt deacord cu ideea de grasa si sanatoasa, din cate stiu eu kilogramele in plus fac numai rau organismului. Multe boli se agraveaza din cauza surplusului de kilograme.Iar imunitatea chiar nu are legatujra cu kilogramele pe care le ai.

Anastasia, mamica de Mario-Fabian (25.09.2006)

pozele noastre

Mergi la inceput