caut o poza....

Raspunsuri - Pagina 2

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Delphinas spune:

m-am luminat...m-am tzacnit eu rau de tot.
am gasit mesajele...vai ce baba sunt...am inceput sa uit

poze, Just Me
ambitioasa

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MadameBovary spune:

Mie www.villami.com/famosos/wp-content/uploads/2007/06/monica_belluci.jpg" target="_blank">Monica Belluci mi se pare o femeie frumoasa. Nici foarte slaba, dar cu forme, mi se pare feminina.
Uite inca vreo 3 poze cu ea: poza 1; www.lifeinitaly.com/fashion/women/4%20Monica%20Belluci.jpg" target="_blank">poza 2; www.topnews.in/files/images/Monica-Bellucci4.jpeg" target="_blank"> poza 3

Sau poti sa incerci ceva gen www.fadedyouthblog.com/wp-content/uploads/2007/07/shakira-earth.bmp" target="_blank">Shakira care e si mai curbata . www.lovelyshakira.com/UserFiles/2008/4/30/shakira-photo-xxl-shakira-6226006 2 .jpg" target="_blank">Asa sau asa sau ... www.smh.com.au/ffximage/2008/02/06/shakira_narrowweb300x376,0.jpg" target="_blank">asa.

Sper ca te-am ajutat macar un picut. Mai caut daca mai vrei, dar nu stiu exact cum vrei sa arate femeia aia care sa te motiveze pe tine...

I never fake ... sarcasm

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns rory76 spune:

Ar fi frumos sa vedem pozele astea fara photoshop...sa vezi atunci motivatie!

"sky is the limit!"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ipearina spune:

Eu zic ca cea mai buna poza este o poza cu tine din vremea in care aveai exact kg pe care ti le doresti, o poza in care iti place cum arati.
Eu asta am de gand sa fac: sa lipesc pe frigider o poza cu mine de acum vreo 4 ani si o poza din prezent sau chiar mai multe, fara sa-mi sug burta, fara sa maschez celulita, adica sa-mi fac niste poze exact asa cum sint . Sint convinsa ca nu o sa mai am aceeasi pofta de mancare!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MadameBovary spune:

Citat:
citat din mesajul lui rory76

Ar fi frumos sa vedem pozele astea fara photoshop...sa vezi atunci motivatie!

"sky is the limit!"

Da, Rory, stiu.. acum mi-am adus aminte ce mai voiam sa mai scriu in comentariul meu de mai devreme ... dar avem si variante nephotoshopate de genul: www.makemeheal.com/news/images/christina-aguilera-cellulite.jpg" target="_blank">Christina Aguilera, Helent Hunt si Maria Sarapova sau Kim Cattral din Sex and the city si multe altele.

I never fake ... sarcasm

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns RazaDeSoare spune:

Citat:
citat din mesajul lui ipearina

Eu zic ca cea mai buna poza este o poza cu tine din vremea in care aveai exact kg pe care ti le doresti, o poza in care iti place cum arati.
Eu asta am de gand sa fac: sa lipesc pe frigider o poza cu mine de acum vreo 4 ani si o poza din prezent sau chiar mai multe, fara sa-mi sug burta, fara sa maschez celulita, adica sa-mi fac niste poze exact asa cum sint . Sint convinsa ca nu o sa mai am aceeasi pofta de mancare!

Subscriu.Ar trebui sa aplic aceeasi metoda da ceva ma retine(poate frica de o eventuala depresie si nebunie).Asa ma oftic cand nu (mai)incap in hainele alea micute si dragi mie(adica cu ceva nr mai mici).Dar spun precum bunica"grasa si frumoasa"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns spic de grau spune:

O poza cu tine de cand erai slaba si te placeai in pielea ta!

Ce Monica Belluci, sau Angelina Jolie. Eu mi-as spune ca sunt retusate la tipar si as continua sa atac frigiderul

lui David Andrei 4.5 ani si 34+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ramonika spune:

http://storage0.dms.mpinteractiv.ro/media/2/2/7236/2748344/1/grase.jpg

Ramonika si pisicile www.flickr.com/photos/11125714@N02/sets/72157601300550848/" target="_blank">Vladutz www.flickr.com/photos/11125714@N02/sets/72157601300550510/" target="_blank">Maritza www.flickr.com/photos/11125714@N02/sets/72157601300550608/" target="_blank">Fulgushor www.flickr.com/photos/11125714@N02/2227425419/" target="_blank">Miki

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns rhoneea spune:

Cred ca asta te-ar ambitiona cel mai bine

http://4.bp.blogspot.com/_fPYvcbxud_U/SOn-Wryiu_I/AAAAAAAAAAc/dtNfbEJ0Jd8/s1600-h/poze-haioase-grasa.jpg

sau sa ajungi asa Doamne Fereste-ma

http://poze-haioase.all4fun.ro/Cea-mai-sexy-elefanta_3426_13.html

Irina mamica sefului mic Pierre-Sebastien

www.onetruemedia.com/shared?p=336a8e388908e126cef388&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">
*Miracolul nostru*

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Bedrosmart spune:

Uite aici o poza cu o femeie frumoasa, tanara si sexy:

http://good-times.webshots.com/photo/2216779850102959331JQBqHd

Pe mine m-ar motiva o poza ca asta! Spor la slabit!

Bedrosmart

Mergi la inceput