Prietenie la plesneala (8)- Alaturi de Gabitza
Raspunsuri - Pagina 3
mihaela77O spune:
| Citat: | ||||
citat din mesajul lui gabriella1
stiu ,dragalasa !si eu n-am facut nimic niciodata pentru voi, iar voi nu mi-ati intors spatele ! ![]() ![]() ![]() Gabriela "Prietenia este confortul inexprimabil de a te simti in siguranta cu niste persoane, fara a trebui sa-ti cantaresti gandurile, nici sa-ti masori cuvintele. |
lasa gandurile negre si rele....hai fruntea sus!

MIHAELA MAMI DE ANDREEA(03.04.1997)SI MIHAITA(25.09.2003)
Blogul lui Mihaita
Despre noi,aici!
mariussimiuc spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui kariguld misho, soro, ma mutasi si eu pe insula! |
De care stele mey?D-alea verzi de care vazu soacra lu' Kokiy?
Daca va este frica sa nu va ingrasati, incercati sa beti inainte de fiecare masa 100 ml de cognac. Cognac-ul, precum se stie din batrani, atenueaza teama...
mariussimiuc spune:
O cafea a dat cineva? Hai ca io dau rachiul. ![]()
Gabi,suntem alaturi de tine!
Te asteptam cu vesti bune!
Daca va este frica sa nu va ingrasati, incercati sa beti inainte de fiecare masa 100 ml de cognac. Cognac-ul, precum se stie din batrani, atenueaza teama...
gabriella1 spune:
sa dea Domnu' sa am numai vesti bune.Acum e in opreatie,si nu se mai termina si io nu mai rezist! Mi-am numarat pasii pe hol, am peste 5000 facuti. Pana la 250000000000 mai am ,nu?![]()
M-am tampit,gata !
Gabriela
"Prietenia este confortul inexprimabil de a te simti in siguranta cu niste persoane, fara a trebui sa-ti cantaresti gandurile, nici sa-ti masori cuvintele.
MadameBovary spune:
Bre, da' tu de unde intri pe forum daca esti la spital? Ai telefon smecher cu internet?
Iar cu titulatura ta... ma asteptam la ceva mai bombastic, sincera sa fiu! La cat ne-ai fiert cu asta, ma asteptam sa fie mega-pompos... pe cand tu tot la milatarie tragi ![]()
Bai fata, nu ma enerva, cum sa nu fim alaturi de tine? Iti puteai imagina asa ceva, sa nu fie gagicile astea nebune alaturi de tine in momentele grele? Alaturi de tine si de oricare dintre noi, ca doar d-aia suntem aici, nu? 
Sa ne dai vesti bune!! La ce spital sunteti?
I never fake ... sarcasm
Anina_n spune:
, fetelor !
Gabriella, Doamne ajuta sa-i fie bine tatalui tau ! 
Voi ati petrecut Revelionul aici, fetelor, dupa cate observ. In 5 zile, de la cap. 5 ati ajuns la cap. 8. Ati dat din degete, nu gluma.
Spor la...ras ! ![]()

Nina, mami de
www.babiesonline.com/babies/n/ninacristina" target="_blank"> Nina-Cristina (10.01.2002)Sunt PUTERE si IUBIRE pentru pretioasa Emma, in fiecare zi, la ora 13.

andruskandu spune:
Gabita, suntem si noi alaturi de tine! Acum am deschis calc. si-am citit din urma...
Uite, diseara il pun pe Andrei sa-ti trimita un
dulce, dulce de tot, cum numai el stie. Acum e la cresa.
M.B., am citit ce si cum despre Keanu... si am cam
...
Inima nu e judecata dupa cat iubesti, ci dupa cat te iubesc altii
(Vrajitorul din Oz)
Sunt PUTERE si IUBIRE pentru pretioasa EMMA!
Poznele lui Andrei
Nasterea lu' Andrei
www.dropshots.com/andruskandu" target="_blank">PozeAndrei
Andreea
lui
Andreiut Puiut 11.06.2006
sorana spune:
Gabitza ce face tatal tau?
Presupun ca iesit deja din operatie - cum se simte, dr. ce zice?
Nah, ca si la servici tot imi fac timp sa va citesc, acu' ca am avansat la "fideli" ![]()
Sorana si Monica (6 ani)
andruskandu spune:
Gabita, ce face tatal tau? Cred c-a iesit deja din operatie...
Iti tinem pumnii si respiram pentru tine.
Inima nu e judecata dupa cat iubesti, ci dupa cat te iubesc altii
(Vrajitorul din Oz)
Sunt PUTERE si IUBIRE pentru pretioasa EMMA!
Poznele lui Andrei
Nasterea lu' Andrei
www.dropshots.com/andruskandu" target="_blank">PozeAndrei
Andreea
lui
Andreiut Puiut 11.06.2006
kariguld spune:
gabito, si eu m-am gandit la tine, m-am
pentru tatal tau!
sper din inima ca e bine, la fel si tu. rabdare, rabdare, ca-ti va trebui de acum inainte!
sanatate!
Kari
"
"Oamenii care reusesc in viata sunt aceia care cauta mereu circumstante favorabile si daca nu le gasesc, le creeaza singuri"!
Bernard Shaw