Cozonacei de noiembrie decembrie 2008 (1)

Raspunsuri - Pagina 16

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns lauramiron spune:

Mamiseli, am ras de m-am prapadit de faza cu "fata marinarului beat", mai sa trezesc copchilu' cu hohotele mele. P-asta n-o stiam, dar fii-mea exact fata asta o are cand e satula la san
Mariana draga, tie iti curg sanii de prea mult lapte si te gandesti ca nu se satura??! De ce crezi asta??
Oofff....io ma chinui cu ceaiuri de stimulare a lactatiei plus cutia cu Galaforu' langa mine si nu fac fata, nu am productie suficienta incat sa satur foamea fii-mi....asta-i viata, unni cu prea mult, altii cu prea putin

Citat:
citat din mesajul lui mamiseli_11

Citat:
citat din mesajul lui mariana28

Dragele mele mamici, eu nu stiu ce sa ma mai fac cu tzitzile care curg mereu si atunci cand suge bebe tasnesc de se inneaca tot timpul , mi-e si frica sa il mai pun la san. Ma mulg inainte sa suga el, il tin si pe burta sau aproape in funduletz cand suge, dar tot degeaba. Cand lasa sanul ii tasneste pe fatza, pe hainute, se uda pana il pun iar la san, apoi simt ca nu mai are lapte, deci nu se satura, ii dau mereu completare...

Imi pare tare rau pt ca m-am chinuit atat cu sfarcurile si acum mi-e si frica sa il mai alaptez, imi vine sa renuntz,nici nu stiu ce sa fac. Voi ce ziceti?

Va pup - mamici ci puiutzi- va doresc sanatate si sa auzim numai de bine!

39 +, Matei Andrei

http://community.webshots.com/album/567350525Ddyhxi

Mama draga, tu ai lapte de curge pe delaturi si zici ca nu e si ii dai completare??? S-a intors lumea cu susu in jos? Pai ai o gramada. il refuza la un moment dat ca se ineaca. Tre sa mulgi un pic la inceput (repet, un pic) apoi ii dai sa suga din acelasi san pana nu mai vrea ca e satul (ori adoarme ori are fata marinarului beat, cum zicea cineva). La inceput curge laptele mai apos care tine de sete apoi vine cel care tine de foame, e un pic mai alb. Fii tare pe pozitii si da sa manance copilului numai de la tine. Unde nu se poate inteleg, dar tu ai lapte berechet! Nu e constipat, asa fac unii bebelusi unul pe zi sau la 2 zile (in speta ficamea). Sunt care fac si 10 pe zi . Nu stiu ce sa iti mai spun decat sa citesti la alaptatul help line unde gasesti raspuns la orice legat de alaptat si sunt raspunsuri pertinente, in favoarea bebelusilor si nu babisme si fantezii cum au unii pediatri. Multa bafta.

Mihaela de Miruna Cosmina (13.11.2008)

Pozele mele

Laura de doua printese
Rebeca Mara (16.09.2005)
Ecaterina Sara (06.12.2008)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns leeloo5979 spune:

Ohoooo, LA MULTI ANI pe 2009 si bine v-am regasit!
Am scris si eu un mesaj frumos de adio pe ultimul cap de la odisee, dar a picat netu...si s-a dus naibii, asa ca normal ca m-am enervat si nu am mai scris iarasi.
Uite ca sp0a trezit piticu...revin.

Leeloo
Lacra a lui Damian

http://good-times.webshots.com/album/568484449PnLTLo

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nebunica-zapacica spune:

Bine v-am regasit, mamici dragi!
Imi pare rau ca nu am fost pe faza azi-noapte la predarea stafetei si la trecerea la Scutece, azi eram chiar mirata ca nu ati scris muuulte pagini la Odisee, pana m-am lamurit ca v-ati mutat
Sa avem un Club al Scutecelor la fel de frumos si armonios ca Odiseea sarcinii

Eu imi cer scuze ca nu am reusit sa mai scriu nimic de o luna jumate, adevarul e ca am fost coplesita de noua ipostaza, cu tot ajutorul socrilor, nasterea a fost foarte dificila si recuperarea indelungata, bineinteles ca am avut parte de o depresie de toata frumusetea, doar fatuca bebelusului meu iubit m-a tinut pe linia de plutire, sambata or sa plece si ajutoarele si ramanem noi singurei sa ne crestem copilul asa cum vrem si cum stim, fara sfaturile 'binevoitoare' ale tuturor.

Victor e un copil vioi, cald, inteligent foc, zambaret atunci cand nu-l supara gazele, adica 3-4 ore bune pe zi, doarme noaptea si cate 5 ore legat, depinde tare mult de somnul de peste zi, de mancat am reusit sa ajungem la 4-5 ore intre mese, dupa o perioada in care manca la 2-2,5 ore, asa ca dublarea timpului mi-a cauzat ceva neplaceri, cu sanii tari ca piatra, dar am reusit pana acum sa nu fac mastita, Doamne-ajuta in continuare ca lapte congelat nu am, Victor mananca dintr-un san la o masa, fara sa-l goleasca, dar nu m-am muls sa-l golesc, asa ca as fi cam in pom daca s-ar intampla ceva.

Hai ca m-am intins prea mult, mai revin

Nu mai tin minte daca am scris mesaj cu urari de sarbatori, oricum, un An Nou extraordinar tuturor!!!!

Cea mai fericita mamica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alra spune:

Citat:
citat din mesajul lui lauramiron

Mamiseli, am ras de m-am prapadit de faza cu "fata marinarului beat", mai sa trezesc copchilu' cu hohotele mele. P-asta n-o stiam, dar fii-mea exact fata asta o are cand e satula la san

si a mea, si a mea! (intre noi fie vorba noi speram sa fie desteapta, ca acu e uraticaaaaa )

ALRA 8kg+

Vacanta cu Laura in Romania

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns babyzapi spune:

Nebunica si Leeloo La multi ani si voua si bine ne-am regasit la Scutece

Dandusa si Eli si Amalia...tre sa prestati si nu aveti chef? Nici pe mine nu ma da cheful afara din casa, asa ca mai arunc cate un ochi pe la filme desucheate si asa mi se face pofta ...vorba aia : "cheful vine mancand"

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

Isabela lui Raphael Nicolas (23.10.2008)
Poze RAPHAEL
Poze ISABELA
Povestea nasterii

Mergi la inceput

....iar am ras de m-am prapadit....cum ma sa fie uratzica??!!
Acuma...find vorba intre noi....io m-am simtit vinovata dupa ce-am nascut pentru ca in momentul cand mi-au aratat-o....mi s-a parut uratzica....in comparatie cu Rebeca pe care am vazut-o cel mai frumos bebe din lume....
Acuma....ori e chiar frumusica ori m-am obisnuit eu cu ea

Citat:
citat din mesajul lui alra

Citat:
citat din mesajul lui lauramiron

si a mea, si a mea! (intre noi fie vorba noi speram sa fie desteapta, ca acu e uraticaaaaa )

ALRA 8kg+

Vacanta cu Laura in Romania

Laura de doua printese
Rebeca Mara (16.09.2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns madutza spune:

Citat:

da' unele care sa-ti redea cheful de hatza-hatza,iexista?

Familia stralucitoare

Da, pe canalele XXX

Madutza,Mariuca(17 Mai 2004) si Andreea (21.11.2008)

http://community.webshots.com/user/padme_ami2003?vhost=community

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns babyzapi spune:

Si eu cand l-am vazut pe bebe primele zile ma tot gandeam ca ce copil uraaaat am facut...si toti din familie care il vazusera ma minteau ca e frumos...dar el chiar nu era...si acasa cand am venit cu bebe, prietenele ziceau doar : vai ce micut eeeeee!! dar pe la o luna s-a facut frumusel tare...cam in jurul datei cand ar fi trebuit sa se nasca de fapt si de drept.

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

Isabela lui Raphael Nicolas (23.10.2008)
Poze RAPHAEL
Poze ISABELA
Povestea nasterii

Mergi la inceput

Deci...am cumparat taratze si ceai de galbenele pentru baia din seara asta. Le-am pus gand rau bubitelor de pe fata si gat .....nu vreau sa apelez la cortizoane inca...
Asa ca...wish me luck

Laura de doua printese
Rebeca Mara (16.09.2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monicus spune:

Mav asa patesc si eu cu printesa mea. Ar perioade si perioade.. exact la fel. Te

Citat:
citat din mesajul lui mav
...Oare sa ma duc la alaptat?? Ca au trecut vreo 4 ore de cand s-a jucat cu tzatza ultima data... Vaz ca se face ca doarme si-si suge pumnul... bunaaaa zeama de pumn!
Mie mi se pare ca suge putin... De multe ori, in 3-5 minute e gata un san si desi ar mai avea lapte, nu-l mai vrea, probabil ca nu-i mai curge in gurita si tre' sa-l mut...

Ahhhh.... gataaaaaa semnalul....... foameeeeaaaaaaa

Mami de baieti: Sebi(4 feb 2004) si Antonio(27 oct 2008)

www.youtube.com/watch?v=RYMC822iT4I" target="_blank">CITY OF ANGELS
Iubirea ne face sa plonjam in necunoscut si apoi ne da curajul de a rezista!

Printesa noastra dulce Ana
http://good-times.webshots.com/album/569277944nsfnVy

Mergi la inceput