Cozonacei de noiembrie decembrie 2008 (1)
Raspunsuri - Pagina 15
mariana28 spune:

Bun gasit mamice si cozonacei!!!
Sper ca de data aceasta sa pot trimite mesajul pentru ca am scris mai multe , dar nu am reusit sa trimit....
Sunt fericita sa ma inscriu alaturi de voi in clubul scutecelor, chiar daca nu scriu prea des, va citesc mereu cu cozonacelul meu iubit in brate.
Am ras si am plans alaturi de voi si am gasit intotdeauna raspuns intrebarilor mele, nu ma simt singura, ma simt mai sigura pe mine si mai curajoasa ...MULTUMESC...
Eu nu prea reusesc sa scriu deoarece noi inca ne luptam cu colicile, cu basinelele si cu kk. Am incercat o multime de siropuri si ceaiuri, s-au mai ameliorat putin, dar are momente cand urla pana trage o basinica sau pana face kk, de nu stiu ce sa-i mai fac ca este mereu obosit pt ca se trezeste mereu din somn de durere.
Eu zic ca nu este constipat, face o data pe zi sau la doua zile si e moale, dar cu mare efort, ne scremem impeuna pana iese:)
Dragele mele mamici, eu nu stiu ce sa ma mai fac cu tzitzile care curg mereu si atunci cand suge bebe tasnesc de se inneaca tot timpul , mi-e si frica sa il mai pun la san. Ma mulg inainte sa suga el, il tin si pe burta sau aproape in funduletz cand suge, dar tot degeaba. Cand lasa sanul ii tasneste pe fatza, pe hainute, se uda pana il pun iar la san, apoi simt ca nu mai are lapte, deci nu se satura, ii dau mereu completare...
Imi pare tare rau pt ca m-am chinuit atat cu sfarcurile si acum mi-e si frica sa il mai alaptez, imi vine sa renuntz,nici nu stiu ce sa fac. Voi ce ziceti?
Va pup - mamici ci puiutzi- va doresc sanatate si sa auzim numai de bine!
39 +
, Matei Andrei
http://community.webshots.com/album/567350525Ddyhxi
mamiseli_11 spune:
| Citat: | ||
| citat din mesajul lui lauramiron Ce nu-nteleg io...prima de nastere e diferita de trusou sau e acelasi lucru?? Ca io ma tot cert cu sotul, io zic ca-s doua lucruri diferite, el ba
Laura de doua printeseRebeca Mara (16.09.2005) Ecaterina Sara (06.12.2008) |
Prima de nastere e 210 lei sau cam asa, trusoul pt nou-nascut e cam 150 lei si amandoua sunt diferite de alocatia copilului care e 200 lei. primele 2 se dau o singura data, ultima lunar.
Mihaela
de
Miruna Cosmina (13.11.2008)Pozele mele
bebecris spune:
yupiiiiii!!!!
in sfarsit la scutece...sper sa devin din nou activa cum eram inainte...
ce ma bucur.... am citit ce ati scris si o sa-i pun si eu prosopelul pe calorifer ca urla dupa baie de ma sperie groaznic...eu sunt stresata de problema pe care a avut-o la nastere cu plamanul si ma panichez...
sa fie cel mai tare club al scutecelor....
deja avem 6000 grame..la 2 luni jumate...si-a dublat greutatea de la scaderea fiziologica....

Cristina - mami de
DAVID - ANDREI 
http://community.webshots.com/album/569372429jGkhSz
pe 20 oct...ora 23:05 a venit pe lume MINUNEA MEA - DAVID ANDREI
Copilul este o minune dumnezeiasca, dar din dragoste umana!!!!
maria215ro spune:
Cine ma poate ajuta si pe mine cu un sfat?Baietelul meu de 3 sapt nu poate iesi afara de ieri si plange saracutul de mi se rupe inima.Voi cum ati procedat?Va rog mult,ajutati-ma!
mamiseli_11 spune:
| Citat: |
citat din mesajul lui mariana28![]() Bun gasit mamice si cozonacei!!! Sper ca de data aceasta sa pot trimite mesajul pentru ca am scris mai multe , dar nu am reusit sa trimit.... Sunt fericita sa ma inscriu alaturi de voi in clubul scutecelor, chiar daca nu scriu prea des, va citesc mereu cu cozonacelul meu iubit in brate. Am ras si am plans alaturi de voi si am gasit intotdeauna raspuns intrebarilor mele, nu ma simt singura, ma simt mai sigura pe mine si mai curajoasa ...MULTUMESC... ![]() Eu nu prea reusesc sa scriu deoarece noi inca ne luptam cu colicile, cu basinelele si cu kk. Am incercat o multime de siropuri si ceaiuri, s-au mai ameliorat putin, dar are momente cand urla pana trage o basinica sau pana face kk, de nu stiu ce sa-i mai fac ca este mereu obosit pt ca se trezeste mereu din somn de durere. Eu zic ca nu este constipat, face o data pe zi sau la doua zile si e moale, dar cu mare efort, ne scremem impeuna pana iese:) Dragele mele mamici, eu nu stiu ce sa ma mai fac cu tzitzile care curg mereu si atunci cand suge bebe tasnesc de se inneaca tot timpul , mi-e si frica sa il mai pun la san. Ma mulg inainte sa suga el, il tin si pe burta sau aproape in funduletz cand suge, dar tot degeaba. Cand lasa sanul ii tasneste pe fatza, pe hainute, se uda pana il pun iar la san, apoi simt ca nu mai are lapte, deci nu se satura, ii dau mereu completare... Imi pare tare rau pt ca m-am chinuit atat cu sfarcurile si acum mi-e si frica sa il mai alaptez, imi vine sa renuntz,nici nu stiu ce sa fac. Voi ce ziceti? Va pup - mamici ci puiutzi- va doresc sanatate si sa auzim numai de bine! 39 + , Matei Andreihttp://community.webshots.com/album/567350525Ddyhxi |
Mama draga, tu ai lapte de curge pe delaturi si zici ca nu e si ii dai completare??? S-a intors lumea cu susu in jos? Pai ai o gramada. il refuza la un moment dat ca se ineaca. Tre sa mulgi un pic la inceput (repet, un pic) apoi ii dai sa suga din acelasi san pana nu mai vrea ca e satul (ori adoarme ori are fata marinarului beat, cum zicea cineva). La inceput curge laptele mai apos care tine de sete apoi vine cel care tine de foame, e un pic mai alb. Fii tare pe pozitii si da sa manance copilului numai de la tine. Unde nu se poate inteleg, dar tu ai lapte berechet! Nu e constipat, asa fac unii bebelusi unul pe zi sau la 2 zile (in speta ficamea). Sunt care fac si 10 pe zi
Mihaela
de
alra spune:
a venit dr - mastita in toata regula, am reteta de antib si un unguent cu antib. sfat la fel, pune copchilu la sanu ala cu predilectie.
cica sa stau linistita ca multe femei fac mastita. io-te la mine ce linistita sunt 
mamiseli mersi de sfat - stiu teoriile, aseara am googalit cu constiinciozitate.
madutza, ma tin sa iti raspund de mult: laura e agitata si se scoala noaptea din cauza programului decalat de vacanta in primul rand si apoi din cauza tusei, tuseste mai mult cand e la orizontala. de azi a inceput iara scoala, uraaaa!!!!, era super incantata. cu toate ca schimba educatoarea de azi ne-a dat cu flit de dimineata, noi eram in expectativa sa nu planga ca nu mai e la cea veche.
carmen deci te apuci de bebedoiu deja?? tinem pumnii. da dr ce zice de cezariana si bb2? eu stiu pe o tipa aici care a nascut la un an dupa prima cezariana, insa din romania am auzit 2-3 ani.
mai ca tot vorbeati ca io vreau aia io vreau ailalta - io imi vreau tzatzele inapoi
asa pe la vreo 75C si sanatoase cum erau inainte sa ma insarcinez 

ALRA 8kg+
Vacanta cu Laura in Romania
dandusa spune:
| citat din mesajul lui mariana28 Dragele mele mamici, eu nu stiu ce sa ma mai fac cu tzitzile care curg mereu si atunci cand suge bebe tasnesc de se inneaca tot timpul , mi-e si frica sa il mai pun la san. Ma mulg inainte sa suga el, il tin si pe burta sau aproape in funduletz cand suge, dar tot degeaba. Cand lasa sanul ii tasneste pe fatza, pe hainute, se uda pana il pun iar la san, apoi simt ca nu mai are lapte, deci nu se satura, ii dau mereu completare... Imi pare tare rau pt ca m-am chinuit atat cu sfarcurile si acum mi-e si frica sa il mai alaptez, imi vine sa renuntz,nici nu stiu ce sa fac. Voi ce ziceti? |
mamica minunata
,de ce crezi tu ca nu se satura?la noi,la fel...tasneste laptele cat colo...dar simt cand urmeaza sa se intample asta,pe ca se intaresc ambii sani se tensioneaza brusc pt cateva secunde bune...si atunci scot tz din gura lui si las laptele sa curga pe prosop pana se linisteste jetul si curge normal...,apoi bag tz la loc si gata...
daca n-as face asta,ar plange de nervi si s-ar ineca cu siguranta...
Familia stralucitoare
Ramo2007 spune:
Maria215ro, incearca cu supozitor cu glicerina, taiat pe jumatate sau chiar pe sfert si da-i cateva zile ceai de musetel pana se regleaza tranzitul intestinal.Eu asa am procedat la sfatul dr. si a fost ok.
Ramo mami fericita de Sara Maria
02.12.2008
mamiseli_11 spune:
| citat din mesajul lui maria215ro Cine ma poate ajuta si pe mine cu un sfat?Baietelul meu de 3 sapt nu poate iesi afara de ieri si plange saracutul de mi se rupe inima.Voi cum ati procedat?Va rog mult,ajutati-ma! |
N-are nimic daca n-a facut kk, lasa-l in pace. Plange, probabil, de colici. Incearca picaturi pt colici, ai de ales dintre o gramada de produse gen: Sab simplex, bonnisan, debridat, espumisan, Infacol (asta se gaseste in Anglia, Bulgaria, Ungaria, la noi doar la suprapret pe la unii-altii), gripe water, babycalm, baby drink. Sau potio sa cumperi de la plafar chimen, anason, fenicul, faci ceai si ii dai lui bebe cate un pic. Sfat: daca alegi varianta ceai, sa fie caldut. A mea nu vrea sa bea daca e rece, il scuipa. Daca e cald il inghite cu placere.

(pana m-am prins care e faza....). Mai ajuta si ceva cald pus pe burtica. Colicii se recunosc dupa plans agitat, frecat piciorusele unul de altul, scremut etc. Daca nu plange de burtica, poate ii e foame. Zic si eu. In timp vei invata tipurile de plans ale bebelusului. Multa bafta, sa ne spui cum a fost.Mihaela
de
dandusa spune:
bai nene...am un sot
...va doresc din suflet la toate,a scos copilul afara,l-a adormit,a facut curatenie in bucatarie,a facut curatenie in balcon...,ma serveste cu papa la calculator si subtil ma intreaba "mami,nu te dor ochii?"![]()
tre' sa ma impiedic si eu diseara,ca n-o foc![]()
de asta mic nu zic nik,ca-i lipit de mine ca marca de scrisoare,deci n-are cum sa ma 'scape' de el...![]()
Alra,
curaj mamico,trece ai sa vezi...,bine ca nu te dor si alte cele,maine deja te vei simti mai bine
io cel mai rau am suferit de ceafa,ma dureaaaaa
Maria,
cand bb se chinuie sa faca kk,scobesc cateva bucatele dintr-un supozitor cu glicerina(pt copii) cu termometrul si ii bag in fundulet,in max 15 min face kk
Familia stralucitoare