Cozonacei de noiembrie decembrie 2008 (1)
Raspunsuri - Pagina 17
monicus spune:
Ca sa te lamuresti lauramiron si sa nu mai existe discutii acceseaza link-ul http://www.protectiacopilului6.ro/document.php?doc=282 ca sa te lamuresti mai bine.
Te 
| Citat: | ||
| citat din mesajul lui lauramiron Ce nu-nteleg io...prima de nastere e diferita de trusou sau e acelasi lucru?? Ca io ma tot cert cu sotul, io zic ca-s doua lucruri diferite, el ba
Laura de doua printeseRebeca Mara (16.09.2005) Ecaterina Sara (06.12.2008) |
Printesa noastra dulce Ana
http://good-times.webshots.com/album/569277944nsfnVy
Ramo2007 spune:
Fetelor, eu chiar am chef de
dar inca n-am fost la dr. si oricum vreau sa asteptam pana la botez...sunt dusa nu?Botezul e pe 7 februarie...
Sotul meu, saracul nu zice nimic, adoarme cu mine in brate dar tace chitic, mai avem un pic si facem anul...de cand am ramas insarcinata n-am mai prestat...oare mai stim cum se face![]()
Ramo mami fericita de Sara Maria
02.12.2008
alra spune:
mai, eu am dovada "pe caseta" ca am nasterea filmata: primele mele cuvinte cand am vazut-o pe asta mica au fost "zo lelijk?" - adica "asa urata?" tati rade de mine ca o sa ma besteleasca puradelina cat o trai ![]()
adevaru e ca sorsa a fost si mai urata ca era verde ca facuse caca in lichidul amniotic - semana cu golum ala din stapanu inelelor. da parca nu a avut capu asa tuguiat ca astalalta la nastere.
ei, acum insa s-a mai frumusit si baba mea, vorba lu babyzapi - facu luna si s-a mai descretit (umanizat
) la fatza.
da na, e puiu ciorii si una si alta si tare mandra sunt de ele!
ALRA 8kg+
Vacanta cu Laura in Romania
alra spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui Ramo2007 Fetelor, eu chiar am chef de dar inca n-am fost la dr. si oricum vreau sa asteptam pana la botez...sunt dusa nu?Botezul e pe 7 februarie...![]() Sotul meu, saracul nu zice nimic, adoarme cu mine in brate dar tace chitic, mai avem un pic si facem anul...de cand am ramas insarcinata n-am mai prestat...oare mai stim cum se face Ramo mami fericita de Sara Maria 02.12.2008 |
da' ce-are mai botezu cu ... prefectura???
ALRA 8kg+
Vacanta cu Laura in Romania
madutza spune:
Pentru CIC voi ati depus actele? Pana la urma de cand incep sa se dea cei 85%?
Pentru restul le-am depus si noi pe 31 ianuarie si prin februarie o sa ii luam.
Si alta inrebare: voi ati scos bb-ii afara pe gerul asta? Eu le-am scos cate juma de ora, o ora cand era soare. Mai rau mi-e frica de a mare, sa nu o intoarca pneumonia.
Laura, nu cred ca tb sa iti facigriji pentru 1kg pe luna. Asa a luat si a mea, e posibil insa sa conteze daca e alaptata la san sau nu. Eu pe prima am nascut-o cu 4.200 si a luat 1,5 kg in prima luna. Si i-am dat la cerere in continuare. A fost o grasanca pana pe la 2 ani, acum e subtirica, numai bine. Poti vedea in pozele de la semnatura.
Carmen, asa si eu cu Drushki, mi-e frica sa spun cat e de buna. La 6 saptamani a inceput sa doarma intre 5 si 7 ore noaptea. Ziua e schimbatoare, cateodata doarme, cateodata nu. Cum ii spuneam si lu' babyzapy, copiii sunt diferiti. Io la prima n-am dormit o noapte intreaga pana pe la 2 ani. Dar tot am avut curajul la inca unul. Si e posibil sa ramai mai repede natural acum, cica ramane organismul predispus [:d]. Am o vecina care a facut o fetita cu greu si multe tratamente, aproape de patrujdeani si apoi nu s-a mai ferit. Acum e mamica de doua fetite...
Mav, si Drushki tot 5 minute suge. Dar eu cred ca se satura, din moment ce ia in greutate si arata ok nu imi fac probleme. Daca are forta, in 5 min scoate 120ml lejer. Nu iti fa griji.
Amalia, asa deci cu caruselul. Mai asteptam un pic atunci...
Mariana, cum sa dai completare cand tu ai lapte in nestire? Stai linistita, n-are nimic daca se ineaca. Si a mea se ineaca la fiecare supt, asta e, o ridic un pic in sus si apoi mufeaza iar. Macar daca te mulgi da-i-l pe ala din biberon cand simti ca nu mai ai laptic in san si ca nu se satura. Cum sa renunti la alaptat acum? ca vin dupa tine [neandertal], esti doar la 50 de km [:d]
Arla, nasol cu tusea asta. Pana la urma e de natura alergica sau nu? Sa stii ca mai am o prietena care la fel a patit, tusea de 3 luni copchila si nu ii dadeau de cap. In rest nu avea nimic. Pana la urma tot cu antibiotic i-a trecut, dupa doar 5 zile de tratament nu mai avea nimic. Dar stiu ca l voi nu prea se da antibioticul. Lasa, ca se face ea bine. Chiar vroiam sa te intreb, scriai la subiectul de la Parintii intreaba ca e e bine sa le punem fularul la gura. Eu stiam ca nu e bine si nu stiu cum sa fac.
Fetelor cu mastita, va doresc sa va reveniti repede. Cand va "aud" cum va chinuiti...Nu stiu cum sa va ajut, insa o sa ma rog pentru voi si pentru tzitzili voastre.
Maria215ro, parca spunea Mirtha ca a functionat cu apa fiarta si racita.
Dandusa, ce m-am ras de sotul tau subtil, la naiba. Nu stie ce sa mai faca saracul [:d]. Si al meu a fost foarte harnic si amabil in timpul oncediului, acum m-am prins de ce, incerca sa fie subtil 

Madutza
,Mariuca
(17 Mai 2004) si Andreea
(21.11.2008)
http://community.webshots.com/user/padme_ami2003?vhost=community
Ramo2007 spune:
Alra...babisme...cica nu e bine pana la botez...acu' depinde cand e botezul, daca-l botezi la 5-6 luni...
D-aia am pus noi botezul repede![]()
Fetelor cu cezariana voi va simtiti burtica, adica locul unde e operatia...ca io nu simt nici operatia si nici un pic mai sus...oi fi devenit nesimtita
Ramo mami fericita de Sara Maria
02.12.2008
babyzapi spune:
Lauramiron succes in lupta cu bubitele
, lui bebitu' i-a trecut cele de pe obrajori fara sa-i mai dau cu nimic, dar tot a ramas cu iritatia de pe barbita 
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
Isabela
lui
Raphael Nicolas
(23.10.2008)
Poze RAPHAEL
Poze ISABELA
Povestea nasterii
Z_IULIA spune:
| Citat: |
citat din mesajul lui mariana28![]() Bun gasit mamice si cozonacei!!! Sper ca de data aceasta sa pot trimite mesajul pentru ca am scris mai multe , dar nu am reusit sa trimit.... Sunt fericita sa ma inscriu alaturi de voi in clubul scutecelor, chiar daca nu scriu prea des, va citesc mereu cu cozonacelul meu iubit in brate. Am ras si am plans alaturi de voi si am gasit intotdeauna raspuns intrebarilor mele, nu ma simt singura, ma simt mai sigura pe mine si mai curajoasa ...MULTUMESC... ![]() Eu nu prea reusesc sa scriu deoarece noi inca ne luptam cu colicile, cu basinelele si cu kk. Am incercat o multime de siropuri si ceaiuri, s-au mai ameliorat putin, dar are momente cand urla pana trage o basinica sau pana face kk, de nu stiu ce sa-i mai fac ca este mereu obosit pt ca se trezeste mereu din somn de durere. Eu zic ca nu este constipat, face o data pe zi sau la doua zile si e moale, dar cu mare efort, ne scremem impeuna pana iese:) Dragele mele mamici, eu nu stiu ce sa ma mai fac cu tzitzile care curg mereu si atunci cand suge bebe tasnesc de se inneaca tot timpul , mi-e si frica sa il mai pun la san. Ma mulg inainte sa suga el, il tin si pe burta sau aproape in funduletz cand suge, dar tot degeaba. Cand lasa sanul ii tasneste pe fatza, pe hainute, se uda pana il pun iar la san, apoi simt ca nu mai are lapte, deci nu se satura, ii dau mereu completare... Imi pare tare rau pt ca m-am chinuit atat cu sfarcurile si acum mi-e si frica sa il mai alaptez, imi vine sa renuntz,nici nu stiu ce sa fac. Voi ce ziceti? Va pup - mamici ci puiutzi- va doresc sanatate si sa auzim numai de bine! 39 + , Matei Andreihttp://community.webshots.com/album/567350525Ddyhxi |
Mamica draga , am si eu problema cu cursul sanilor. M-a invatat sora mea sa-mi pun la sanul la care nu suge un pahar mai inalt(sista destul de bine) iar la cel din care suge BB pun un prosop. Daca zici ca nu se satura lapticul pe care il strangi din ce curge eu cred ca il poti da cu biberonul. E pacat sa-i dai lapte praf daca sanii curg.
Pe mine ma sperie faptul ca se ineaca destul de des si ramane fara suflu. Isi revine repede ce e drep dar tot ma sperii!
Iulia
lui Claudiu George
(23.04.2002) si Diana Maria
(20.12.2008)
babyzapi spune:
Ramo tu chiar vb serios?? Nu ati mai prestat tavaleli de cand ai ramas gravi?
si mai vrei sa mai si astepti pana dupa botez? moooaaamaaa...esti de cartea recordurilor
...eu nu-mi simt burtica in partea stanga imediat deasupra operatiei, dar m-am obisnuit deja cu senzatia.
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
Isabela
lui
Raphael Nicolas
(23.10.2008)
Poze RAPHAEL
Poze ISABELA
Povestea nasterii
anes spune:
Ne-am mutat la Scuteceeee!!!!

Multumim fetelor care au muncit la asta! 
Doamne, ce emotii!!
Mie inca nu-mi vine sa cred ca am facut asa o minune! Ma uit la falcos si parca nu constientizez fericirea de a-l avea!
fetelor, am petrecut atatea clipe emotionante alaturi de voi! V-m impartasit anxietatile mele, angoasele unei sarcini nelipsita de acestea! La final, toate au disparut prin aparitia unui baietel perfect!
pana la urma, odiseea noastra nu a avut evenimente neplacute, bebeii nostri nascandu-se fara surprize negative!
http://community.webshots.com/user/anes74
Mami de minune
Remus (10.10.2008)

de doua printese
, Matei Andrei