Pestisori... pestisori... (29)

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns daniela_daneza spune:

Denisa, nu-i nimik daca ies mandre desi eu simt ca baiat fac .Pupici Cm a fost la cabana ?Ce face Emma , dar Mark?

Marami , nu am auzit nimik,nu stiu sa iti raspund

Mirela, este mai bine sa taci si sa faci si sa spui dupa! Succes !

Va pup pe toate .Eu sunt iar racita si e sor*mea la mine si ma bazaie sa iesim in oras, nu am nici un chef , dar trebuie ca apoi se supara

Dany

'Daca dragoste nu e, nimic nu e!"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns marami spune:

Noo, lasa ca tot eu va zic cum sta treaba

In plina criza, doi manageri discuta...
- Auzi, tu iti mai platesti angajatii?
- Nu. Tu ii platesti?
- Nu, nici eu.
- Si continua sa vina la munca si ai tai, nu?
- Daaa, vin constiinciosi. Stii ceva?! Eu cred ca ar trebui sa le cerem o taxa de intrare in firma.

Sunt PUTERE si IUBIRE pentru pretioasa Emma, in fiecare zi la ora 13.

mandrutzele mele D(29 sept 91) & D (18 iul 05)

pozne-npoze

Mergi la inceput

Ely , o fi la examen sau o fi terminat deja ! Tinem pumnii oricum...gata fug ...pe mai tarziu ........paaaaaaaa

Tare faza, Marami!

Dany

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Nally spune:

Am sosit si noi acasica... sunt intre bagaje de dsfacut... am bagat deja o masina la spalat!

Ma simt asa de obosita ca as baga nasul in perna si nu m-as mai trezi pana maine la 10! Vise maica... vise!

Legat de piureuri... stiu ca se introduc intai cele de legume! Cate o leguma pe saptamana, incepand cu radacinoasele (morcov - suc, piure, cartof, albitura, telina,sfecla rosie etc) si continui cu rosii, spanac si fructe (mar copt la inceput, banana dar nu in exces, piersica, para etc) de evitat biscuitii si grisul. La fiecare piure adaugam putin laptic sau branzica facuta in casa. Fierbeam sau coceam din ce vroiam sa fac piureul si apoi robotul sa traiasca!

Sebi e lacto-vegetarian... manaca foarte putina carne cand il pacalesc! In rest legume si fructe la greu combinate cu lactate din plin!

Intr-o luna incep si cu manzii mici diversificarea! Cresc asa de repede!!!

Pupici ... merg la treaba ca nu vine nimeni sa o faca!

Nally si Sebastian (14.04.2004) - Petru Alexandru & Pavel Cristian (19.09.2008)

Poze cu Sebi!
Poze Gemeni

* Nici un barbat nu crede ca o femeie vorbeste prea mult... cand il vorbeste de bine!*

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns marami spune:

Nally, bine ai venit acasa si spor la despachetat
Danutza, ce faceti cand vreti sa urcati in Straja, hai relax masina e definitiv pe dreapta, veniti linistiti
Elyanne cum fu azi la examen? Hai ca pana la urmatorul poti lua o scurta pauza
Danezo, mai suferi maica dupa maseaua aia de minte? Ce-i cu tine? Eu sunt de vina?
Hai iesiti din carapace ca altfel vin cu o poveste si mai deprimanta si ne ducem la fund toateeu v-am zis ca sunt dusa daca voi nu m-ati crezut io n-am nici o vina Hai sa va mai incant urechile cu ceva ce ma innebuneste pe mine de vreo cateva zile, dar musai sa-mi ziceti cand sa ma opresc

asta asa ca sa ma manifest

Sunt PUTERE si IUBIRE pentru pretioasa Emma, in fiecare zi la ora 13.

mandrutzele mele D(29 sept 91) & D (18 iul 05)

pozne-npoze

Mergi la inceput

Sara buna!

Am bananait cam 3 h prin oras de nu mai puteam...azi nu trebuia sa ies din casa , era un frig si desi m-am echipat corespunzator tot mi-a fost putin frig .....si-a luat sor-mea o percehe de ghetute faine, mi-as fi luat si eu dar nu avea numarul meu ...de la steillman , poate gasesc in alte magazine , gen de cabaret ....cam cum sunt cizmele ce le-ati vazut in poze , dar negru cu argintiu ... desi la cat de rau ma simteam si cata caldura era in UNIREA , nu imi trebuianimik, nici gratis ....

Am sosit acasa , am bagat repede un coldrex , o spirina si ceva de cap...acuma vad ca sunt oarecum mai bine ...ma gandesc ca pna marti nu ies din casa ...luni imi iau liber pt. data de 1 decembrie cat am muncit!

Marami, nu esti tu de vina cu nimik si nu sufra dupa measeaua aia , dar am o jena inca ....

NALLY , spor la despachetat si succes la diversificare!

Elyana , hai nu ne da-i de veste ce ai facut la examen ?

Serbanica , azi am vazut un pepenas , in realitate ...chici pe cine ? MAI ARE UN FRATIOR

Va pupacesc tare de tot!

Dany

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns elyanne spune:

"Am vinit si ioooo" (asta-i vb elenei, mai nou si a noastra )
Am avut ex. pe seara... al 8 fara am ajuns acasa... am facut in prop. de 90%. Acu' nu stiu ce inseamna asta in note... ca pe vremea mea.... era altfel
urmeaza sambata viitoare informatica Si mai grav (acum am avut contabilitate)

Eliana cu Elena (23.10.04) Andrei si Mihai (03.03.07) | Poze mai vechi, mai noi | www.desprecopii.com/info.asp?id=767" target="_blank">Elena – iubita noastra | De 3x... mamica

Mergi la inceput

Ely, bine ac ai scapat ! Ai facut foarte bine, zic eu ..iei FB ..cum s-ar zice pana la clasa a 4 a , mai nou Felicitari! si zici ca sambata viitoare la informatica .....pai baga cat mai mult DC si te-ai scos

Gata , noapte buna !

Dany

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danuta36 spune:

Marami inca nu ne aventuram la Straja,speram sa ajungem la Rausor maine,daca n-o fi prea ger...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns elyanne spune:

Citat:
citat din mesajul lui daniela_daneza

Ely, bine ac ai scapat ! Ai facut foarte bine, zic eu ..iei FB ..cum s-ar zice pana la clasa a 4 a , mai nou Felicitari! si zici ca sambata viitoare la informatica .....pai baga cat mai mult DC si te-ai scos

Gata , noapte buna !

Dany

ar trebui sa iau mai mult de 10 daca ar fi asa... ca la cat DC am bagaaaaat
E greu si asta Nu pricep nimic... inca... Nu mai aveam cum sa continui la zi si m-am reinscris la ID... evident ca materia e aceiasi, numai ca la zi mai faceai niste seminarii, iti explica cineva cum sta treaba

Eliana cu Elena (23.10.04) Andrei si Mihai (03.03.07) | Poze mai vechi, mai noi | www.desprecopii.com/info.asp?id=767" target="_blank">Elena – iubita noastra | De 3x... mamica

Mergi la inceput