Pestisori... pestisori... (29)
Raspunsuri - Pagina 11
daniela_daneza spune:
Neatza !
O cafeluta sau dupa caz un vin fiert sau o tuica fiarta ..hai adunarea
Dany
'Daca dragoste nu e, nimic nu e!"
CRISMIR spune:
Duminica placuta pestisori
Mirela si puiul scump, Robert Cristian(19 oct.2004)
Pozele noastre: http://community.webshots.com/user/CRISMIR1001
http://community.webshots.com/user/CRISMIR100
FELIS spune:
am venit si eu la adunare, dar cam pe seara...
Salutari la pestisori...
Felis si Mihai-Cristian (06.12.04)
dulciuri
mancarica
pozele noastre,
"Caracterul fara inteligentza poate mult, dar inteligentza fara caracter nu valoreaza nimic" Cicero
danuta36 spune:
Hello pestisorii!
www.postimage.org/image.php?v=Pq2kLMW9" target="_blank">Asa ne-am relaxat noi azi..
Nally spune:
'Neata buna pestisori! Fac cinste cu un ceai aromat de iasomie !
Am dus gusterul la gradi ... am ramas cu cei mici si o groaza de treaba de facut!!! Dar cine are chef de munci??
O saptamana la excelent!
Nally si Sebastian (14.04.2004) - Petru Alexandru & Pavel Cristian (19.09.2008)
Poze cu Sebi!
Poze Gemeni
* Nici un barbat nu crede ca o femeie vorbeste prea mult... cand il vorbeste de bine!*
danuta36 spune:
Neata la amiaza!
Nally merci de ceai...ti-am admirat feciorii,tare scumpi toti trei,sa-ti traiasca! Hi,hi..o sa ai trei nurori,ca in poveste..
Dany nu mai dai pe aici?...servici usor!
Pupici la toti pestisorii!
serbanica spune:
LA TOTI PESTISORI.De cind am inceput lucru nu prea mai am asa mult timp liber de DCdar ma gindesc la voi.De citit citesc tot dar de scris nu prea acum swcriu cu SERBAN in brate asa ca imi cer scuze de greseli.Noi papam toata mincarica si avem doar 4 luni dar cit ne da mama papam,suntem agitati ca ne dau dinti dar sper sa ne treaca cit mai repede ca mama nu mai poate aszinoapte nu a dormit deloc.
serbanica spune:
LA TOTI PESTISORI.De cind am inceput lucru nu prea mai am asa mult timp liber de DC dar ma gindesc la voi.De citit citesc tot dar de scris nu prea acum swcriu cu SERBAN in brate asa ca imi cer scuze de greseli.Noi papam toata mincarica si avem doar 4 luni dar cit ne da mama papam,suntem agitati ca ne dau dinti dar sper sa ne treaca cit mai repede ca mama nu mai poate aszinoapte nu a dormit deloc.
daniela_daneza spune:
Sunt pe aici , dar nu am simt prea bine si una peste alta am fost si bona de la 10.00 pana la 14.00, cu fetita vecinei, daca tot am rams acasa azi ..nu ma plang , imi place , ne-am jucat, am dansat, i-am pus desene , a mancat , dar a spart si 2 pahare ..sa zicem ca s-a spart ghinionul
Danuta, am vazut poze cu voi, Mirunica trae hazlie, un copil vesel.Sa va triasca so are niste ochisori si ce tumbe face ea seara inainte de culcare
Nally , spor la treburi!
Serbanica , scump foc Serban !
Dany
'Daca dragoste nu e, nimic nu e!"
danuta36 spune:
Dany multumim de aprecieri...sa stii ca e un copil vesel,mai tot timpul...dar si noi suntem tare fericiti,de cand a aparut in viata noastra
Serbanica ce repede te-ai intors la servici..eu profit din plin de cei 2 ani de stat acasa,vreau sa fiu aproape de puiul meu,pe care l-am asteptat atata..
Si pe Miru o chinuie dintucii,dar ei nu i-au iesit asa repede... primii doi la 8 luni,apoi alti 2 la 11 luni si urmatorii,acum la 15 luni,plus o maseluta..
Marami voi ce mai faceti,sunteti bine?