Mamici antistress de ianuarie-februarie 2009 (110)
Raspunsuri - Pagina 9
cami_antonia spune:
da claudia tot pe parti doarme toata lumea ... altfel cum?????
pe dreapta nu e prea indicat dar si eu dorm pe dreapta ca altfel amortesc prea tare .... si era partea mea preferata de somn ....
lisa mercic ... am incercat si f lenesa ... abia daca o simt f usor in interior ... fara sa se vada la suprafata burtii ...
34+
ANTONIA IOANA
AMR 6 SAPT

Camelia
crisspy spune:
Pai si eu ma trezesc destul de des pe spate. Pe minde pe stanga nu prea ma lasa sa dorm da' si cand apuc
.
Va intrebasem mai devreme daca voi ati cumparat incalzitor de biberoane de pe acum, ca sincer habar nu am ce sa fac.
Am mai fost azi prin oras sa-mi caut camasa de noapte si halat. Nimik, camasile zici ca sunt de pe vremea mamaii. Imi pare asa de rau ca nu mi-am luat de la baby expo, erau asa dragutze acolo....
. Cred ca o sa-mi iau nishte pijamale normale pana la urma ca am obosit cautand.
Crisspy
33+ sapt
Razvan Andrei
AMR 7 SAPTAMANI

veronica75 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui dobreclaudia TOT NU MI-A RASPUNS NIMENI: CUM MAI DORMITI, ADICA PE SPATE INTR-O PARTE? E ADEVARAT CA PE DREAPTA NU ESTE RECOMNADAT? 36 frumoasa mea bebelina clau |
Eu dorm pe toate partile
Vad ca vestile de la fete intarzie....hmmm, sper sa fie bine.
Ma apucat si pe mine frica de nastere
, asta din cauza ca au aparut si ceva dureri ca la ciclu si dureri jos la "dumneaiei" iar azinoapte nu prea am dormit de dureri de oase...se apropie...Burta mi-a crescut vizibil in ultimele 2 saptamani de la 98 la 103 si am luat aproape 3 kg. Abia astept vizita la dr. sa vedem cum mai stam. Sper si eu sa stea cumintica macar pana pe la 37 sapt.
Veronica
cu Alice

micuta mea
A.M.R. 5 SAPTAMANI
BB e pe drum
miereamara spune:
Lisa, cica Aveeno sunt mai bune dect Jonhson.
Dormit, stanga este indicat, asa se oxigeneaza copilul cel mai bine.
www.flickr.com/photos/14984866@N07/" target="_blank"> Photo Album
www.eklipsse.net/gallery/" target="_blank">FineArt gallery
Aidan
cris30 spune:
Eu trebuie sa ma laud ca inca bebelina mea e cuminte, repet inca
.Plange cand ii este foame, de fapt plansul s-a transformat in urlat.De schimbat o verific la fiecare 2 ore si o schimb chiar daca a facut facut putina pipilica. Am avut si accidente ca in timp ce o schimba tati a inceput iasa ca la robinet, iar tati statea cu mana sub fundul ei sa prinda
, dupa aceea s-a dus sa joace la loto sa-si incerce norocul.Pe cap o sterg cu prosopelul si mai tarziu ii pun caciulita, nu folosesc feonul.
Iry presimt ca saptamana asta o sa nasti
.
Naty sanatate multa Ioanei.
Tinem pumnii la fetele care trebuie sa nasca azi 

http://b1.lilypie.com/iAvwm5.png
CADIA spune:
Sincer, eu nu vreau sa cumpar incalzitor de biberoane.O sa le incalzesc intr-un ibric cu apa calda.Daca va fi nevoie, vad ulterior si cumpar.
Am vazut niste camasi de noapte dragute in Cora, dar nu mai stiu daca erau cu nasturi in fata.
Eu nu mi-am luat halat.Pentru ce o sa ne trebuiasca?
36+cu
CLARA
Selene_Bunny spune:
Porumbita, schema completa de vaccinare a copilului mic / mare / adolescentului / adultului, practicata in Romania, se gaseste pe Wikipedia. Caut linkul. Pentru bebelus, stie medicul de familie / pediatrul. Din spital, bebe pleaca cu doua vaccinuri gata facute, plus cu un carnet de vaccinari, in care sunt trecute acestea doua, cu data la care au fost facute. Pe Daria a vazut-o doctorita de familie imediat dupa ce am ajuns acasa si mi-a explicat schema de vaccinare, mi-a spus si care vaccinuri ar fi bine sa le cumpar - e vorba de o alta varianta decat cea decontata de CAS - pentru ca sunt mai safe si nu au reactii secundare.
CADIA, stergi bine parutul cu prosopul, se usuca repede, si apoi pui caciulita. Cat despre 213 RON, vezi sa nu fie prima de nastere, care tot alocatie se numeste, in limbajul Primariei. Capot / halat am avut, unul destul de usurel si moale, imi trebuia ca sa ies pe hol, mai precis in sala de asteptare, sa vorbesc cu vizitatorii, ca la noi nu a fost voie sa vina in salon.
aresa, te luminez eu, fiindca sunt in situatia respectiva. Deci:
Parinti necasatoriti
In spital, dupa ce vei naste, vei primi un certificat constatator al nasterii, in care copilul este trecut pe numele tau. Ai nevoie doar de buletin si de certificatul tau de nastere pentru asta. Cu acest certificat, te prezinti, impreuna cu tatal copilului, la Starea Civila, unde trebuie sa ai:
- buletinele voastre
- copie dupa acestea
- certificatele voastre de nastere
- copie dupa acestea
In fata ofiterului de Stare Civila, veti semna amandoi o declaratie prin care recunoasteti ca e copilul vostru si ca partenerul tau e tatal copilului. Tot atunci veti fi intrebati ce nume de familie va purta copilul. Puteti opta pentru:
- numele mamei
- numele tatalui
- numele voastre reunite - noi asta am ales
Daca tatal nu este prezent, in dreptul rubricii "tata" va aparea o liniuta sau un X!
rein, si al meu lapte e dulce, stiu pentru ca, daca imi raman picaturi pe mana sau in alta zona a corpului, ma lipesc! Lasa ca oi fierbe uleiul ala...
bebelusi, este blogul ala, mamici.blogspot, pun link, acolo gasesti tot ce ai nevoie - acte si indrumari, e facut de o mamica de pe DC.
http://www.mamici.blogspot.com/
cami, cam 10 RON / asistenta, depinde de ce iti face...
Mama, dar stiu ca ne inmultim pe ultima suta de metri...
Bun-venit noilor gravidute, sarcini usoare sa aveti!
Daria Nandini s-a nascut in data de 18 decembrie 2008, la ora 16.44.
Am adus pe lume o minune!
cami_antonia spune:
fetelor mi-a miscat putin bebelina .... cred ca s-a trezit .... doamne ce ma bucur ca eram deja stresataaaaaaaaaaa .......
34+
ANTONIA IOANA
AMR 6 SAPT

Camelia
Selene_Bunny spune:
http://ro.wikipedia.org/wiki/Vaccinare#Vaccin.C4.83ri_cu_obligativitate_general.C4.83
http://www.mamicamoderna.ro/j/index.php/sanatatea-copilului/175-schema-de-vaccinare-obligatorie-a-copilului-
http://www.desprecopii.com/info.asp?id=1207
http://acest topic este si pe site-ul Desprecopii/articole/Alergologie-imunologie/Programul_national_de_vaccinari_obligatorii/Programul%20National%20de%20Imunizari%20al%20Romaniei_145_1061.html
Daria Nandini s-a nascut in data de 18 decembrie 2008, la ora 16.44.
Am adus pe lume o minune!
aresa spune:
Selene ..multumesc tare mult!!...era un stres mare si nu atat pentru mine cat pentru tatic care,desi se tine batos,vad ca este din ce in ce mai stresat..si-i e teama ca necunoscand limba sa nu faca vreo traznaie!!
Cat despre dormit pozitia mea favorita era pe burta ...si atata am mutat diverse prin casa pana mi-am creat un spatiu de dormit cu o gaura in mijloc(mai concret cand mi-e dor de dormitul pe burta ,burta imi atarna intre doua parti ale canapelei...sunt de rasul oricui ma vede,da` ce pot face??)..pe dreapta ma doare soldul...pe stanga ma dor coastele!!...deci ramane pozitia a la Van Damme...el intre doua scaune ..eu intre 2 canapele ![]()
![]()
36+