Mamici antistress de ianuarie-februarie 2009 (110)
Raspunsuri - Pagina 10
crisspy spune:
Oau Selene, multumim pt link-uri. Ne-ai dat de lucru.
De halat ma gandeam ca avem nevoie, da' acum ca zici ma mai gandesc
si eu daca chiar am nevoie sau nu. Cum zicea Selene macar de iesit pe hol.
Cu incalzitorul chiar nu stiu ce sa mai fac, ma mai gandesc. La fel cu sterilizatorul de biberoane....
oricum pompa m-am hotarat sa-mi iau dupa nastere, sa vad daca am ce sa mulg, ca daca nu o sa am nu vreau sa dau nishte bani de pomana.
By the way, voi ati cumparat deja carut?
Hai ca v-am zapacit cu toate intrebarile mele 
Crisspy
33+ sapt
Razvan Andrei
AMR 7 SAPTAMANI

Selene_Bunny spune:
Porumbita, referitor la vaccinuri, din cate stiu eu, in Romania, nevaccinarea se pedepseste cu amenda... Daca au fetele alte informatii... Am vazut ca s-au cam aprins spiritele pe topicul "suport anti-vaccinare"... Deja copiii nostri au primit doua vaccinuri, deci drumul a fost deschis...
Eu nu sunt de acord cu vaccinul antigripal si cu cel pentru prevenirea cancerului de col uterin. Prefer ca fata mea sa aiba o solida educatie sexuala, decat sa fiu de acord sa fie intepata din clasa a IV-a.
Daria Nandini s-a nascut in data de 18 decembrie 2008, la ora 16.44.
Am adus pe lume o minune!
CADIA spune:
Selene, nu m-am gandit la faza cu halatul.Ce dusa sunt
Acum trebuie sa caut halat.
Pupici tie si Dariei.
36+cu
CLARA
BillyBilly spune:
| Citat: | ||
citat din mesajul lui andre_ea
Criss, iti raspund aici: e smecher domne' Andreea, mami de Tudor- 10.08.2005 38+ am tot ce am visat![]() Delu Prichindelu' Prichinduta |
Binee ca ma luminasi!!!
Deci pt asta erau gaurelele??? Avem si noi doua costumase de-astea si nu pricepeam ce-s cu gaurile
. Vezi daca inca n-am pus copilul in scaun sau in carut? Pana una alta intra frigul pe acolo...
dobreclaudia spune:
multumesc pentru raspunsuri
Am gasit ceva interesant scris de o mamica:
Fetelor care aveti nevoie de Infacol, eu am comandat si am si primit zilele trecute din Anglia, de la o farmacie online, la pretul de supermarket plus taxe postale minime, si care livreaza in Romania. A venit pachetelul intr-o saptamana incluzand Craciunul, deci in mod normal ar face mai putin. Pun aici linkul, transmiteti si altora, nu de alta dar m-am saturat de nenorocitii care aduc in Romania si il vand la 50-70-100 RON profitand de necazul bietilor parinti! In plus, la bebeii mei Infacolul chiar a functionat, chiar daca nu le-a eliminat total crizele de colici, am observat ca fac mult mai multe partzuri fara efort, ii ajuta sa elimine gazele mai bine... si crizele de colici sunt mai scurte si mai rare. In plus le mai dau si ceai de fenicul.
Linkul cu pricina: http://www.chemistdirect.co.uk/
36 frumoasa mea bebelina
clau
BillyBilly spune:
Hai Tuchi!!!

Hai Szmonic !!!

Hai Delia !!!

Sa nasteti usor fetelor si sa va refaceti repede!!
Felicitari mamicii Ira!!! Sa-ti traiasca bebe Lizuca si sa va bucurati de ea! Refacere usoara!
dobreclaudia spune:
In completare tot pentru cumpararea de Inflacol:
pe prima pagina a siteului, sus de tot este o casuta cu "Search". Acolo introduci "Infacol" si iti da produsul cu pretul etc. Apoi dai click pe "Buy now" si completezi ce iti cere mai departe. Trebuie sa te inregistrezi ca si client. Eu am platit cu card Mastercard in lei, mi-a luat echivalentul in GBP la cursul bancii mele (ING). Ca sa renteze cu taxa de transport, sfatul meu e sa comanzi mai multe sticlute. Eu am comandat 4. O sticluta la 1 copil tine cam 10 zile.
clau
Alina1976 spune:
Crisspy, da cred ca ma simt mai bine azi 
Poti sa vizitezi oricand EC, mai exact et.3 la maternitate si poate o sa-ti dea voie sa vezi si et.4 unde sunt salile de nastere. Poate o sa nasti in sala 1 ca mine ![]()
O sa fi foarte incantata, o sa vezi...astept comentarii dupa.![]()
CADIA, bebelusul cand e asa mic nu se usuca cu feonul ci se sterge cu prosopul apoi se pune o caciulita de interior, subtire, doar pentru o mica perioada pana se usuca bine perisorul.
Aalina, ma gandesc asa cum zici tu insa cand ele se vor duce amandoua la discoteca si o sa vb despre baieti...iar ai tai vor juca fotbal cu tatal lor...NOI o sa fim batrane 
...mai bine ma gandesc mai aproape..sa zicem cand o sa mearga amandoua la gradi..e bine asa?![]()
Ledi, te inteleg perfect! Si Sabina mea sta cate o ora la san, dupa care tot nu se satura, si incerc sa-i dau bibe pe care il refuza si cu greu o fac sa-l accepte intr-un final. SI uite asa dureaza masa si cate 2 ore de simt ca innebunesc. Apoi adoarme dar nu mai mult de 3 ore (doar noaptea ce am mai prins si 5 ore!!! ma mir cum). Trebuie sa mai avem rabdare...prima luna e cea mai grea, apoi o sa vezi ca lucrurile se mai aseaza si copilul isi formeaza un program, program pe care il poti directiona si tu un pic ca sa fie bine pentru toata lumea.
CADIA, Crisspy, se declara in sect. unde s-a nascut. De exemplu de la Euroclinic mi-au dat o hartie unde sa ne ducem sa o declaram si anume pe B-dul Maresal Averescu (deci in sect.1).
Cei de la EC sunt foarte grijulii si iti explica tot ce vrei sa stii, iti dau toate documentele de care ai nevoie si adresa exacta cu nr. de tel de unde sa declari copilul.
S-a nascut minunea SABINA-MARIA
Mami de printesa
Selene_Bunny spune:
crisspy, atunci... spor la studiat!
Eu caruciorul l-am primit cadou, pe la 36 de saptamani, asa...
aresa, n-ai pentru ce, sa rezolvati repede!
Selene_Bunny spune:
CADIA, dau mai departe pupicii. ![]()
Maine ma duc sa-mi iau postnatalul si o duc si pe fata, sa ii vada doctorita curutul... Ca prea rosie si plina de bubite e, saracutza... Sa vad cum o imbrac... Si mergem cu taxiul, ca nu e nimeni cu masina pe acasa... Eh, ne-om descurca... Mama singura mi-a trebuit, acu' imi da Dumnezeu, incaltea sa ma satur...
Da' nu-i bai, sanatoase sa fim...