Mamici antistress de ianuarie-februarie 2009 (110)

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Carmen_Marieta spune:

Fetelor pe voi va dor oasele bazinului?? eu am niste dureri... cred ca ma latesc toata

Pana la urma o sa cumpar Sanosan, ca vad ca de la Jhonson chiar eu am facut niste bubite , am un ulei din ala cu levantica, si m-am dat la dus dimineata, iar acum sub sani sunt toata iritata, si burta ma mananca de mor.

Poze ..
http://bd.lilypie.com/W4rsp3.png

33+ Matei
Doamne ajuta-ne sa ne creasca mari si sanatosi bb-ii.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Selene_Bunny spune:

Pfuai, fetelor, ati vazut ce de gemeni la odiseea de martie-aprilie?

Carmen, eu i-am luat lotiune "head to toes" (din cap pana-n picioare) de la Nivea, poate o fi mai buna...

Daria Nandini s-a nascut in data de 18 decembrie 2008, la ora 16.44.

Am adus pe lume o minune!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns viorella spune:

buna fetelor,
in sfarsit am reusit sa mai intru si eu pe forum.acum sunt ocupata cu lucrarea de licenta.sper s-o termin saptamana asta sau pana nasc.
Crispy eu nu prea iti recomand pijamale.camasa e mult mai usor de "ridicat in sus" decat pantalonii de pijama(pe langa asta ar trebui sa ai destule pijamale de schimb pentru c-o sa te patezi destul de des).eu zic sa mai cauti.
eu am primit 2 camasi de la mama(luate dintr-un magazin no name) cu deschizatura in dreptul sanilor si un halat subtirel de la cumnata-mea,din bumbac,gen camasa de noapte cu nasturi de sus pana jos (de la etam).pe langa astea mi-am luat si un halat mai gros,in caz c-o sa-mi fie frig,pe hol.

Am vazut ca deja au inceput sa apara si bebeii de ianuarie felicitari tuturor mamicilor!

38+CRINA MARIA

Mergi la inceput

Cami ce bine ca a miscat bebelina.
Referitor la bani, eu o sa iau bacnote de 1 ron, 5 ron, si 10 ron.. si o sa dau in functie de serviciile oferite de asistenta... chiar nu vreau sa arunc cu banii daca nu este nevoie, prefer sa-i cheltuiesc pt bb.

Selene bafta maine la dr.

Poze ..

33+ Matei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Alina1976 spune:

Iris, stiu cum e senzatia asta de sfarsit de sarcina...eu de Craciun eram si ma simteam ca o balena esuata ...si mai eram si nervoasa si agitata, nimic nu-mi convenea, de dormit dormeam execrabil, de mancat nu-mi ardea...ca nu stiam cand ma apuca si nu vroiam sa ma duc cu stomacul plin la spital...dar mai ai un pic de rabdare, momentul e fff aproape si dupa....STII ca azi ma apucase o nostalgie dupa burtica mea?! ...mi-era dor de privirile blande si zambitoare ale oamenilor care imi priveau burtica, de atentiile tututor, de grija celor din jur...UF...cred ca mai fac unul peste 3 ani, doar i-am promis sotului ca nu-l las fara un baiat!

Cami, a miscat intre timp bebe? Daca nu, ia ceva dulce si aseaza-te pe o parte si stai un pic linistita. Oricum la varsta asta a sarcinii nu mai face miscari asa puternice.

JUST, imi place sa aud ce spui, te simt foarte optimista si plina de voie buna. M-ai facut si pe mine sa vad mai roz situatia. Ma bucur ca sunteti bine.

Tec, noi ne stim...nu-i asa? Stiu ca ati fost foarte stresati cu problema cu lichidul..dar acum mai ai putin si scapi, important este sa fi mereu monitorizata. Merci de complimente . Sabina este bine, papa, creste...si se face mare. Mai asteptam vesti de la tine.

S-a nascut minunea SABINA-MARIA

Mami de printesa

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui Carmen_Marieta

Referitor la bani, eu o sa iau bacnote de 1 ron, 5 ron, si 10 ron.. si o sa dau in functie de serviciile oferite de asistenta... chiar nu vreau sa arunc cu banii daca nu este nevoie, prefer sa-i cheltuiesc pt bb.

Poze ..

33+ Matei

buna idee.chiar la asta ma gandeam si eu saptamana asta.sa-mi schimb "maruntis" pt spital.ce idiotenie!!!!!!!!!
asta e,traim in romania!
cam cat credeti ca ne-ar trebui? eu ma gandeam la vreo 200-300 ron,plus banii pt dr si anestezist.voi?

38+CRINA MARIA

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui viorella

Citat:

Poze ..

33+ Matei

buna idee.chiar la asta ma gandeam si eu saptamana asta.sa-mi schimb "maruntis" pt spital.ce idiotenie!!!!!!!!!
asta e,traim in romania!
cam cat credeti ca ne-ar trebui? eu ma gandeam la vreo 200-300 ron,plus banii pt dr si anestezist.voi?

38+CRINA MARIA

Cam 200-300 Ron iau si eu....

Poze ..

33+ Matei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alinuk spune:

Citat:
citat din mesajul lui crisspy

oricum pompa m-am hotarat sa-mi iau dupa nastere, sa vad daca am ce sa mulg, ca daca nu o sa am nu vreau sa dau nishte bani de pomana.

Crisspy 33+ sapt Razvan Andrei

AMR 7 SAPTAMANI

eu cred ca nu exsita mamica fara laptik.. ci fara rabdarea necesara sau informatia necesara aplicarii unor tehnici asa incat acest laptik sa vina

pompa este unul din lucrurile la care eu NU as renunta ...la incalzitor as putea sa renunt (incalzesc la BM pe pearagaz), la sterilizator de asemenea (sterilizarea o pot face cu solutie la rece si oricum doar pana pe la 3 luni...asa am facut si la Teo), la fel si la umidificator pot sa renunt (pun pe calorifer un vas cu apica)

in Cora este Avent manuala cu pana in 200ron (mai are si 2 biberoane si ceva accesorii de rezerva)

• daca e prea mult laptik se foloseste pt detensionarea sanilor

• daca e putin se foloseste pt stimulare

in ceea ce priveste prod cosmetice pt bb, recomand Sanosan (si acum folosesc la Teo)

Alinuk, Teo si minunea mica
nasterea - una dintre minunile lumii
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=4b43ab1fe6e90f0fd2caa0" target="_blank">fericire, implinire..un an de Teo!
www.flickr.com/photos/13087113@N06/" target="_blank"> franturi de viata
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=2ad52edce530b33f65f3b1&skin_id=0&utm_source=otm&utm_medium=email" target="_blank">spicuiri de botez
...................................................
Nimic nu-i intamplator!
...................................................

Mergi la inceput

Citat:

Fetelor pe voi va dor oasele bazinului?? eu am niste dureri... cred ca ma latesc toata

Pana la urma o sa cumpar Sanosan, ca vad ca de la Jhonson chiar eu am facut niste bubite , am un ulei din ala cu levantica, si m-am dat la dus dimineata, iar acum sub sani sunt toata iritata, si burta ma mananca de mor.

Poze ..

33+ Matei

sunt foarte bune produsele de la sanosan.mie mi le-au recomandat cateva prietene care au bebei si au fost foarte multumite.poti sa le iei si din supermarketuri.sunt mai ieftine decat in farmacii.eu am gasit in cora si i-au luat toata gama(gel+sampon,crema,pudra,ulei).
de la johnson am auzit si eu ca fac bubite.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Alina1976 spune:

Ciufik, cate evenimente!! LA MULTI ANI pentru prima saptamana din viata lui bebe si sa va traiasca!! Si felicitari pentru buricel!
Ce bine ca doarme...e super! Bravo. Ma bucur ca esti bine.

Cami, am vazut ca a miscat bebelina pana am citit eu tot ce ati scris BRAVO!

S-a nascut minunea SABINA-MARIA

Mami de printesa

Mergi la inceput