Mamici antistress de ianuarie-februarie 2009 (110)
Raspunsuri - Pagina 12
Alina1976 spune:
Carmen, si pe mine ma manca burtica si mai ales dupa ce am nascut chiar imediat si a doua zi, cred ca de la faptul ca s-a detensionat burtica. Dar a trecut repede, mi-am dat cu o crema hidratanta de la Mustela.
S-a nascut minunea SABINA-MARIA
Mami de printesa
CADIA spune:
Alina, multam de info si sfaturi.

Referitor la anestezia in cazul nasterii prin cezarianaS-a discutat, nu demult acest subiect.
Am reusit sa vorbesc cu varul meu care este medic anestezist in Paris,si mi-a spus asa: cea mai indicata anestezie este rahi, in cazul in care cezariana este programata, iar in cazul in care se mege pe nastere naturala, dar totusi, aceasta nu este posibila (din varii motive) si se ia hotararea pe loc de cezariana, atunci se face epidurala.
Pe mine m-a interesat subiectul pentru ca bebelina mea e cam mare, si desi as vrea sa nasc natural este posibil sa nu pot.Asa ca am vrut sa ma informez.
36+cu
CLARA
Selene_Bunny spune:
Fetelor, eu va cert pentru 200 - 300 de RON dati asistentelor... Ce Dumnezeu e cu tarifele astea pentru spitalele de stat??? Mie mi-e ciuda ca la infirmiera care mi-a facut toaleta de doua ori n-am apucat sa-i dau nimic, pentru ca nu am mai intalnit-o... Cat despre plutonul de asistente si infirmiere de la lauze si copii, n-am dat nimic, pentru ca nu aveai cum sa dai, nu apucai, efectiv, la cat de des se schimbau, mama soare...
Am dat 600 de RON la doctorita, pentru toate serviciile (controale prenatale, monitorizari, echografii, asistat la nastere, cusut) si 50 de RON moasei. In rest, nimic!
Daria Nandini s-a nascut in data de 18 decembrie 2008, la ora 16.44.
Am adus pe lume o minune!
cami_antonia spune:
alina 1976 incercasem si cu cafea si cu cva dulce si tot nimic .... de aceea eram putin ingrijorata ... si faza e ca dupa ce v-am zis voua ca misca abia acum s-a mai simtit o data ... iar astia pe net zic ceva de 10 miscari la 2 ore .... voi ce ziceti??? se respecta??? la mine nu ... in zilele in care bebe nu are chef se doar simte doar de cateva ori pe zi si nu la ore ...
selene nici eu nu arunc cu banii dar vreau sa fiu pregatita pentru orice eventualitate .... si consider ca fiecare da cat are ....
34+
ANTONIA IOANA
AMR 6 SAPT

Camelia
Carmen_Marieta spune:

Am primit mesaj de la Delia, s-a trezit , inca nu a vazut baiatul, dar i-au spus ca e bine, si ca are 3.600 g. 

Poze ..
http://bd.lilypie.com/W4rsp3.png
33+
Matei
Doamne ajuta-ne sa ne creasca mari si sanatosi bb-ii.
bebelusi spune:
Delia a nascut. Bebe are 3600, nici nu se asteptau sa aiba asa de mult. Se simte bine, abia s-a trezit si asteapta sa ii aduca bebele.
34
Vlad Mihai
AMR 6 saptamani 
"Cel mai mare dar primit de o femeie in viata este acela ca poate da nastere"
CADIA spune:
Carmen, bebelusi, multumim de vesti.
Carmen, ai PM
Delia, sa traiasca puiutzul si refacere usoara.

36+cu
CLARA
crisspy spune:
Alina1976 mersi de raspuns
, cred ca zilele astea dau o fuga pana la Euroclinic, lucrez in zona Rosetti asa ca dupa munca imi iau husbandul si mergem sa vedem si noi despre ce e vorba. Iti zic dupa.
Cadia daca gasesti halat inaintea mea, da' sa fie din ala mai fluffy asa, please sa-mi zici si mie ca eu incep munca si nu prea mai am timp de umblat.
La fel cu camasile de nopate, fetele unele mai vesele nu se gasesc? Viorella mersi de pont cu pijamaua, ma gandeam eu ca nu e la fel de comod ca si cu camasa de noapte.
Alinuk, mersi de sugestie, eu chiar imi doresc sa alaptez si o sa incerc pe cat posibil sa nu renunt usor. Inca ma mai documentez despre pompe daca sa fie manuala sau eletrica, insa spre Avent inclinam si eu.
Felicitari Delia, sa-ti creasca mare baietzelul!!!! 

Crisspy
33+ sapt
Razvan Andrei
AMR 7 SAPTAMANI

crysyana spune:
multumesc pentru primire tuturor
nici eu nu pot sa dorm decat pe o parte si pe partea stanga si pe cea dreapta ....daca stau sa ma gandesc poate chiar mai mult pe cea dreapta (stiu ca nu este recomandat, dar numai asa pot cateodata). in rest dorm binisor sa zicem, nu am somnul agitat, poate doar visez mai mult decat de obicei
eu inca nu sunt decisa cum o sa nasc ... as vrea prin nastere normala, insa doctorul zice sa facem cezariana (asa mi-a zis inca din trimestrul II)...
bebele meu este destul de activ ... se spune ca in ultimele saptamani nu ar trebui sa fie asa ca nu prea mai are loc, insa mie mi se pare ca e din ce in ce mai agitat, ma tot loveste, cateodata il simt cum se rasuceste cu totul...
am si eu o intrebare: de maine vreau sa intru in prenatal. cu ce imi da medicul de familie ma duc doar la locul de munca? sau mai trebuie si alte formalitati?
pupici tuturor si felicitari proaspetelor mamici, sa aveti bebei sanatosi si cumintei
34
Porumbita spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui CADIA Alina, multam de info si sfaturi. ![]() ![]() ![]() Referitor la anestezia in cazul nasterii prin cezarianaS-a discutat, nu demult acest subiect. Am reusit sa vorbesc cu varul meu care este medic anestezist in Paris,si mi-a spus asa: cea mai indicata anestezie este rahi, in cazul in care cezariana este programata, iar in cazul in care se mege pe nastere naturala, dar totusi, aceasta nu este posibila (din varii motive) si se ia hotararea pe loc de cezariana, atunci se face epidurala. Pe mine m-a interesat subiectul pentru ca bebelina mea e cam mare, si desi as vrea sa nasc natural este posibil sa nu pot.Asa ca am vrut sa ma informez. 36+cu CLARA |
dar ce explicatie ti-a dat?
ca eu din ce am citit epidurala e mai buna si nu te resimti asa rau de ea, plus ca lasa cateterul si pot sa iti dea calmante si dupa (in caz de cezariana)