Mamici antistress de ianuarie-februarie 2009 (110)
Raspunsuri - Pagina 8
CADIA spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui cami_antonia fetele, e nu stiu ce s-a intamplat cu mesajul meu ... a ramas suspendat .... intre timp am vazut ca tec, cadia si lisa mi-au raspuns .... mercic fetele .... mai am ceva rabdare sa vedem ce si cum .... hai ca de la delia am primit ceva .... dar tuchi si szmonic??? putem sa comunicam cumva cu ele???? fetele dar de dalma mai stie cineva ceva???? ca nici tata de daria nu a mai scris de mult ceva !!!! 34+ ANTONIA IOANA![]() AMR 6 SAPT![]() ![]() Camelia |
Si eu ma gandeam zilele trecute la Dalma si Daria.Ce bine ar fi daca ne-ar mai da vreo veste.
36+cu
CLARA
lisa79 spune:
eu citesc subiectul cu vaccine!ooof alte grija mai fetelor
.
cami,eu am vazut la doctor cum o trezeste,ia misca-i funduletul un pic sa vezi ce face. si o bucata de cioco ajuta.
eu de mai mananc si cioco...nu mai dorm pana nasc,asa ca ma rabd
, sau...poate cand doarme ea![]()
36S+
sa fii alaturi de noi pana ne nastem sanatoase!
AMR 4 sapt pana sa o cunoastem pe Ana Teodora
Ciufik spune:
hello, girls!
Intru si eu rpd ca vreau sa ma duc sa imi fac baie si sa ma pensez, ca de cand s-a nascut Andrei nu am apucat sa ma pensez, de spalat - da
.
De la 12 pana la 17 am avut program continuu de schimbat, alaptat, plimbat prn casa, doar-doar o adormi, s-a calmat acum in sfarsit.
In rest e destul de cuminte, noi il trezim din 3 in 3h, ca sa pape, ca are putin icter si e mai somnoros..dar acum deja s-a obisnuit si se trezeste singur, inainte sa sune ceasul
.
Ieri am facut 1 SAPTAMANA!!!! A venit preotul si i-a citit o rugaciune ca sa ii puem spune pe nume chia dc nu e inca botezat si mi-a citit si mie.
La intrebarile care s-au pus;
- cosmetice Sanosan (gel de dus si ulei);
- il usuc la par cu prosopul si pe urma maxim 30 min caciulita.
Noi avem in fundic (anus) niste rani usoare, fapt care ne-a detrminat sa-l spalam cu apa calduta la fiecare schm de scutec si dam cu bepanten/galbenele. O fi bine?
A, ne-a cazut buricul!

tuchi, szmonic si delia! NASTERE USOARA!
Multumesc pt raspunsurle primite
.
Miere -
pt tine. am o presimitire
.
Andreea si Andrei
CADIA spune:
Roxana, bine ca ne-ai mai dat de veste, ca ne era dor de tine.
Aryiiiiiaaaaa, unde esti???
Chiar te-ai suparat pe noi, ca n-ai mai intrat (stiu eu de cand)?
Sper ca esti OK, si mai da-ne cate un semn.
Bee, parca n-ai zis prezent azi, ce-i cu tine?
36+cu
CLARA
CADIA spune:
| citat din mesajul lui Ciufik hello, girls! Intru si eu rpd ca vreau sa ma duc sa imi fac baie si sa ma pensez, ca de cand s-a nascut Andrei nu am apucat sa ma pensez, de spalat - da De la 12 pana la 17 am avut program continuu de schimbat, alaptat, plimbat prn casa, doar-doar o adormi, s-a calmat acum in sfarsit. In rest e destul de cuminte, noi il trezim din 3 in 3h, ca sa pape, ca are putin icter si e mai somnoros..dar acum deja s-a obisnuit si se trezeste singur, inainte sa sune ceasul Ieri am facut 1 SAPTAMANA!!!! A venit preotul si i-a citit o rugaciune ca sa ii puem spune pe nume chia dc nu e inca botezat si mi-a citit si mie. La intrebarile care s-au pus; - cosmetice Sanosan (gel de dus si ulei); - il usuc la par cu prosopul si pe urma maxim 30 min caciulita. Noi avem in fundic (anus) niste rani usoare, fapt care ne-a detrminat sa-l spalam cu apa calduta la fiecare schm de scutec si dam cu bepanten/galbenele. O fi bine? A, ne-a cazut buricul! ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() tuchi, szmonic si delia! NASTERE USOARA! Multumesc pt raspunsurle primite .Miere - pt tine. am o presimitireAndreea si Andrei |
Eu stiu (din experienta altora, sa zicem

36+cu
CLARA
Tutu85 spune:
LISA, nu-mi este rau in adevaratul sens al cuvantului, adica nu sunt bolnava, dar am reactiile astea la sarcina care ma omoara. Cobor din pat doar la toaleta, ma dor toate cele de la lipsa de miscare, am arsuri cumplite zi si noapte ( abia reusesc sa dorm ), nu-mi permit sa mananc prea multe pentru ca-mi arde esofagul, am contractii destul de puternice si ma intreb daca o sa-mi dau seama cand incepe travaliul, tremur ca o leguma si am niste palpitatii cumplite de la Gynipral, mai e si un pic de depresie pentru ca nu ma pot misca, ies din casa doar la medic si atunci cu masina. Ce sa mai zic?! Nu depun niciun efort dar sunt epuizata de la toate starile astea.
Noroc cu bebe care ma loveste si ma intinde in toate directiile! Asa imi amintesc de ce trec prin toate astea si cat de mult mi-am dorit sa raman insarcinata. Posibilitatea sa nasc exista oricand, asa ca s-ar putea sa ti-o iau inainte.
Nasterea o sa fie naturala ca aici nu se face epidurala.
Succes tuturor fetelor care nasc astazi!
Intreba cineva de numele copilului ... poate sa ia numele tatalui chiar daca parintii nu sunt casatoriti.
dobreclaudia spune:
TOT NU MI-A RASPUNS NIMENI: CUM MAI DORMITI, ADICA PE SPATE INTR-O PARTE? E ADEVARAT CA PE DREAPTA NU ESTE RECOMNADAT?
36 frumoasa mea bebelina
clau
crisspy spune:
eu dorm si pe stanga si pe dreapta. eu stiam ca pe spate nu e recomandat.
cum o fi bine? 
Crisspy
33+ sapt
Razvan Andrei
AMR 7 SAPTAMANI

Ciufik spune:
Cadia
l-as tine gol, dar e ianuarie si mi-e frica sa nu raceasca. Incerc sa-l spal si sa-l usuc cat mai bine, sa dau cu crema si sa sper ca o sa treaca.
Claudia, e recomandat sa dormi pe partea stanga. hai ca mai e putin si o sa dormi pe burta
. Bucura-te de burtica, mie deja mi-e dor de ea.
Andreea si Andrei
CADIA spune:
| citat din mesajul lui crisspy eu dorm si pe stanga si pe dreapta. eu stiam ca pe spate nu e recomandat. cum o fi bine? ![]() Crisspy 33+ sapt Razvan Andrei![]() AMR 7 SAPTAMANI![]() ![]() |
Eu stiu ca pe partea stanga e bine. Pe dreapta, mai dorm cand ma lasa pitica, ca nu prea este deacord.Dar eu ma trezesc cateodata si pe spate....mama denaturata ce sunt

36+cu
CLARA