Mamici antistress de ianuarie-februarie 2009 (110)

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns aresa spune:

Multumesc Carmen!!..mi-ai luat o piatra!!..mai avem acum doar un hop(sa pacalim ,din nou,nenii de la aeroport) si gata suntem scapati si ajunsi acasa!!

va pup 36+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CADIA spune:

crysyana, bine ai venit!
Mai spune-ne cate ceva despre tine.

Iris, e suuper cu mami langa tine, asa-i?
Ce mai face Francesca? E nerabdatoare sa-si intalneasca surioara?

Cami, a miscat pustoaica?Eu am zile cand face gimnastica in burtica, si zile in care abia daca se simte.Se maresc bebeii acum si nu prea mai au loc.

Ledi,

36+cu CLARA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lisa79 spune:

buna dimineata!
am intrat savad daca au aparut licurici noi,dar inca nu...mai asteptam
cami,si a mea fata e o puturoasa de mama focului. cand doarme,nimic nu o poate trezi,iar cadn se misca...ma doare de mor,ca ajunge prin locuri ciudate si nu pot sa stau pe scaun asa de tare doare. ma plimb prin casa,poate poate adoarme
miere,eu am sa ii fac de aici certificat de nastere romnesc(plus ca automat,voi fiind cetateni romani va primi alocatia de 2 mil pe luna,nu e vorba de bani) ci de faptul ca e mult mai usor aici sa ii rezolvi actele(intra pe consulatul de la chicago pt mai multe informatii). unul din ex ar fi: daca emrgi in Romania cu bb,el fiind cetatean strain,poti sta o perioada de 3 luni max,dar daca are cetatenie romana...poti sta cat vor muschii tai
andre,frumos cosmonautul,asa ceva am si eu,dar pe verde deschis
ledi,cred ca tu ziceai ca nu ai caldura, cum se poate asa ceva??? am inteles ca in Cta e o problema cu apa si caldura iarna,dar chir asa,e anul 2009. si stiu de la ai mei ca e scumpa tare caldura iarna,noroc ca la voi nu e exagerat de frig.
v-am zis eu ca voi fi o mama denaturata! na,voi va ganditi si va imaginati la cum va fi,ca evti merge in oarc,fotbal,etc...iar eu ma gandesc la cat demult o ne schimbe vaita mie si la cristi si ca nu vom mai avea timp de noi.egoism cred ca se numeste!
declar inca o noapte dormita tare prost,nu mai conteaza,maine intram la termensi mergem si la eco

36S+sa fii alaturi de noi pana ne nastem sanatoase!
AMR 4 sapt pana sa o cunoastem pe Ana Teodora

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crisspy spune:

Cadia acolo intrasem si eu sa caut toate formularele necesare. Am vazut ca poti sa le iei de la ei pe site. O sa le downloadez si eu sa fie deja completate pentru cand o fi cazul.

Din cate inteleg eu trebuie sa luam asa: alocatia de stat - 200 ron, trusou pt nou nascuti - 150 ron si alocatie pt nou nascuti - 213 ron.

Mie o sa-mi trebuiasca si negatia accea de la sectorul 1 prin care sa dovedesc ca nu am solicitat alocatia de la sector 1.

Vad ca toate va plangeti de cosmeticele Johnson, eu tocmai din alea am luat . Mi-a spus cineva ca sunt bune si am zis sa incerc si eu.

Nici o veste de la fetele care trebuiau sa nasca azi, spre sa fie totul bine si numai de fericire sa fi uitat de noi

Crisspy 33+ sapt Razvan Andrei

AMR 7 SAPTAMANI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lisa79 spune:

bun venit noilor fete
si eu tot JOhnson am,dar am inteles ca astea de aici cica sunt mai de calitate. o sa vedem.

36S+sa fii alaturi de noi pana ne nastem sanatoase!
AMR 4 sapt pana sa o cunoastem pe Ana Teodora

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cami_antonia spune:

carmen eu am luat MUSTELA din Sensiblue ... sunt mai scumpe dar pe astea le-am preferat .... dar am inteles ca la giulesti e ok SANOSAN ... eu voi lua in schimb pt spital pt spalat nivea mic ... sa o pregatesc pt

mamicilor nu vrea nimeni sa imi zica si mie o suma aproximativa pe care sa o pregatesc pt asistente????

mi-a dat doar un mic sut bebelina ... oare e de ajuns de azi dimineata????raspundeti-mi si mieeeeeeeeee

34+ANTONIA IOANA
AMR 6 SAPT

Camelia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Oxigen spune:

Eu am 38+ si desi e mai mare bb ma rupe cat se misca.E activa mai toata ziua si noaptea cum ma duc la pipi se trezeste si ea.Eu zic sa-ti suni dr. luni sau sa faci un drum pana la el.Asta ca sa stai tu linistita.

Nu mai am rabdareeeee, vreau sa nasc. Toti zic ca-s nebuna.Pana acum am tot stat cu tratament si stat numai in pat ca sa ajung la termenul de 37 sapt si acum nu mai da semne. Sa vedeti ce o sa zicem noi "nerabdatoarele" dupa aceea ... ce bine statea ea in burtica.

Andreea, mami lui Alex 11 ani si Maria Teodora 38+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aresa spune:

Citat:
citat din mesajul lui cami_antonia

carmen eu am luat MUSTELA din Sensiblue ... sunt mai scumpe dar pe astea le-am preferat .... dar am inteles ca la giulesti e ok SANOSAN ... eu voi lua in schimb pt spital pt spalat nivea mic ... sa o pregatesc pt

mamicilor nu vrea nimeni sa imi zica si mie o suma aproximativa pe care sa o pregatesc pt asistente????

mi-a dat doar un mic sut bebelina ... oare e de ajuns de azi dimineata????raspundeti-mi si mieeeeeeeeee

34+ANTONIA IOANA
AMR 6 SAPT

Camelia

Cami prietena mea urmeaza sa nasca la Giulesti (DPN 5 februarie) si ea mi-a zis ca a pregatit 2-3mil. pentru asistente!!
sper ca am fost de folos!!

36+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cami_antonia spune:

fetele, e nu stiu ce s-a intamplat cu mesajul meu ... a ramas suspendat .... intre timp am vazut ca tec, cadia si lisa mi-au raspuns .... mercic fetele .... mai am ceva rabdare sa vedem ce si cum ....

hai ca de la delia am primit ceva .... dar tuchi si szmonic??? putem sa comunicam cumva cu ele????

fetele dar de dalma mai stie cineva ceva???? ca nici tata de daria nu a mai scris de mult ceva !!!!

34+ANTONIA IOANA
AMR 6 SAPT

Camelia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CADIA spune:

Andre_ea, super dragut costumasul(saculetul), am vrut si eu sa-l cumpar din Cora, dar mi-am dat peste mana ca am vreo 3 primite si mai imi ia si nasa.

Naty, sanatate Ioanei.Bine ca ai scapat de grijile cu lohiile.

Carmen, eu le-am luat pe toate de la Sanosan

Tec, bine ai venit

Crisspy, asa este, o sa avem nevoie si de acea negatie.Nu mai fi suparata ca poate piticului tau ii va merge bine cu Johnson.

36+cu CLARA

Mergi la inceput