Mamici antistress de ianuarie-februarie 2009 (110)

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns aresa spune:

Multam Miere!!!sper sa fie asa ca stii cum sunt la noi lucrurile cand e vorba de hartogaraie...'suca'!!
Si noi ne gandisem la ambele nume ,dar am realizat ca ar fi prea lung ...tatal cu obarsia in Olanda e Kroes ...eu de la noi ,dar cu ceva sange maghiar Varga...apoi bebelul cu Victor Cristian...Eram cumva prea lungi!!Va fi un adevarat dezastru pentru al meu cu declaratul si cu tot tambalaul aferent intrucat nu vorbeste romana deloc!!Probabil bunica va fi pe baricade si de asta data!!

va pup pe toate si ma intorc la zugraveala

aresa36+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andre_ea spune:

Am reusit sa fac poze la costumas, dar acum am constatat ca nu-s f. reusite. Dar va faceti o idee. Haios e ca partea de jos se poate scoate si se poate folosi ca o gecuta.
Am pozat si costumasul de la sora mea ca si ala arata bine.
http://good-times.webshots.com/album/569503787JUcztz

Andreea, mami de Tudor- 10.08.2005 38+ am tot ce am visat

Delu Prichindelu'
Prichinduta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miereamara spune:

Andreea e f.dragut costumasul, ca o bombonica
Aresa sa inteleg ca si voi vreti sa declarati copilul in Romania, sa aiba cetatenie romana?
Eu as vrea sa fac chestia asta, sa ii scot certificat romanesc numai ca eu nu mai am domiciliul in Ro, am predat buletinul cand am emigrat, iar tatal copilului are buletinul expirat....cred ca o sa avem de tras mult de tot cu asta.

www.flickr.com/photos/14984866@N07/" target="_blank"> Photo Album

www.eklipsse.net/gallery/" target="_blank">FineArt gallery

Aidan

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aresa spune:

Citat:
citat din mesajul lui miereamara

Andreea e f.dragut costumasul, ca o bombonica
Aresa sa inteleg ca si voi vreti sa declarati copilul in Romania, sa aiba cetatenie romana?
Eu as vrea sa fac chestia asta, sa ii scot certificat romanesc numai ca eu nu mai am domiciliul in Ro, am predat buletinul cand am emigrat, iar tatal copilului are buletinul expirat....cred ca o sa avem de tras mult de tot cu asta.

www.flickr.com/photos/14984866@N07/" target="_blank"> Photo Album

www.eklipsse.net/gallery/" target="_blank">FineArt gallery

Aidan

Miere Noi locuim partial in Turcia unde avem unul din birouri iar eu o sa nasc in Romania(cel putin sper sa nu se intample nimic pana miercuri cand zburam spre casa).Dar tatal isi doreste tare mult un mic Kroes(si-n acte nu numa-n fapt ) asa ca de aici dilema.Auzisem ca in Bucuresti,dar nu la toate oficiile de Stare Civila,daca parintii nu-s casatoriti ..numele tatalui apare pe certificatul de nastere,dar nu da si numele mormolocului!!Ma interesez mai mult saptamana viitoare cand voi fi acasa!!sa speram ca va fi bine!!

de data asta chiar fug la zugraveala!!

36+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Naty spune:

Citat:
citat din mesajul lui CADIA

Fetelor care va pricepeti, am si eu o nedumerire:

Dupa ce-l spalam pe bebe pe cap, il uscam cu feonul sau cu prosopul si-i punem caciulita in cap???

Poate mamicile de fetite sa-mi spuna cum procedeaza, ca parul creste...si mi se pare ciudat sa-i pui caciulita pe parul umed.

Multumesc frumos

36+cu CLARA

Eu pe Ioana o uscam cu prosopul, ca avea par putin si i puneam caciulita pentru vreo 30 minute dupa.
Nadia are par mult, o usuc cu feonul (ii place tare ) si nu ii mai pun caciula ca e e bine uscata.

Raluca, mamica printeselor Ioana - Alexandra (10.10.2004) si Nadia - Ana (29.12.2008)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Naty spune:

szmonic

Noi dam din una in alta - mi-au venit in sfarsit lohiile mai ca lumea, dar acum ma doare burtica tare, am contractii. Insa cel mai nasol e ca Ioana a facut indigestie, a vomat de 3 ori pana acum + un scaun diareic .

Azi noapte nu prea am dormit din cauza de colici.

Raluca, mamica printeselor Ioana - Alexandra (10.10.2004) si Nadia - Ana (29.12.2008)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bebelusi spune:

Mesaj de la Delia: "M-am internat de dimineata, dar nu mi-a mai provocat nasterea, Dupa control dr mi-a recomandat cezariana, iar acum asteptam anestezistul. Nu stiu exact la ce ora va fi, dar va fi sigur azi. Sper ca tzuki si szmonic sunt bine. Va anunt cand ma trezesc."

34 Vlad Mihai

AMR 6 saptamani

"Cel mai mare dar primit de o femeie in viata este acela ca poate da nastere"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Carmen_Marieta spune:

Off Naty cand ne bucuram ca e mai bine... sanatate multa Ioanei, iti doresc sa scapi de dureri iar Nadia sa nu mai aiba colici.

Just ma bucur sa aud ca sunteti bine, inainte de Jhonson cu ce ai uns bebelina?

Fetele care ati cumparat cosmeticale pt bb ce marca ati cumparat??? am inteles ca mai calitative ar fi: Sanosan, Nivea...

Roxana mi se facuse dor de tine.
Aresa eu stiu ca in Romania, daca parintii nu sunt casatoriti si tatal recunoaste copilul, atunci copilul poarta numele tatalui.
Eu am o verisoara care s-a casatorit cand copilul avea 4 ani, si de la nastere a purtat numai numele tatalui.

Poze ..
http://bd.lilypie.com/W4rsp3.png

33+ Matei
Doamne ajuta-ne sa ne creasca mari si sanatosi bb-ii.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Eseea spune:

FEtelor am si eu o intrebare, va rog, pt cele care sunteti la dr Herghelegiu : ce parere are despre recoltarea de celule stem? stiu ca e un dr f bun, as vrea sa stiu si parerea lui.

Bily, vreau si eu, te rog, un pm cand ai timp, cu preturi recente de la Filantropia.

Mami de fetita si de baietel 28+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tec spune:

buna,sunt si eu mai noua pe aici,o viitoare mamica DPN 28.01.2009 eu mai mult v-am citit si am invatat lucruri interesante dar acum m-am hotarat sa va scriu.
ALINA1976 am vazut pozele din spital cu tine si fetita ta este scumpa foc sa fie sanatoasa si cuminte .
CAMI ANTONIA nu intra in panica si mie mi se intampla sa nu o simt toata ziua si seara sa o simt.Mie mi s-a spus ca am putin lichid amniotic si probabil din cauza asta imi misca mai putin.Am zile cand misca mai mult am zile cand imi misca mai putin.Inainte ma speriam si eu, dar am incercat sa ma obisnuiesc cu aceasta situatie.Intr-o zi nu am simtit-o deloc, seara m-am dus la spital si era bine.
Sper sa fie bine pentru toate mamicile si bebelusii.

Mergi la inceput