Mamici antistress de ianuarie-februarie 2009 (110)
Raspunsuri - Pagina 5
Carmen_Marieta spune:
Fetelor o sa tin cont de sfaturile voastre..![]()
I-am transmis un SMS Deliei, imediat ce am vesti va scriu.. Tuchi nu a lasat nr de tel. la nimeni?
Poze ..
http://bd.lilypie.com/W4rsp3.png
33+
Matei
Doamne ajuta-ne sa ne creasca mari si sanatosi bb-ii.
CADIA spune:
Pentru crisspy si fetele cu domiciliul in sect.6
http://www.protectiacopilului6.ro/document.php?doc=49#trusou_nou_nascuti
Aici gasiti si actele necesare pentru alocatie stat (200 ron lunar).
Mai am o nelamurire:
Vad ca se pomeneste de o alocatie de nou-nascut in cuantum de 213 ron.Voi stiti ceva de ea?
36+cu
CLARA
miereamara spune:
Szmonic 
Tuchi 
Delia 
Aresa, normal ca bebe poate lua numele tatalui chiar dc parintii nu sunt casatoriti. Cel putin aici asa este, la noi bebe va purta ambele nume de familie (pt ca asa am hotarat noi).
Crisspoliss nu am luat castor oil pana acum, parca nu as vrea safortez lucrurile chiar asa. Sa vedem ce spune medicul miercuri.
Iris, Daiopri ne bucuram ca ne mai dati si noua vesti 
Crysyana, bine ai venit!
www.flickr.com/photos/14984866@N07/" target="_blank"> Photo Album
www.eklipsse.net/gallery/" target="_blank">FineArt gallery
Aidan
cami_antonia spune:
hei fetele
nimeni nu stie inca nimic de burticile noastre care trebuiau sa nasca astazi???? ma mira ca nimeni nu a dat nici un sms ....
eu sunt iar putin ingrijorata ca bebe nu a miscat deloc pe ziua de azi pana la ora asta .... si daca o mai tine asa voi trage o tura pana la urgente la eco sa o vedem .... voua vi s-a intamplat sa nu o simtiti cateva ore bune???? mie mi se mai intampla dar in dimineata asta pauza de masa .... liniste ....
venerata multumesc pt raspuns ... va trebui si eu sa gasesc un medic pe care sa il pot suna la orice ora pt bebele meu ....
cadia prietena mea o usca pe bebelina cu foehnul dupa fiecare baita pe tot corpul si in capusor .... mi s-a parut ok .... dar acum fiecare face cum crede ca e mai bine....
34+
ANTONIA IOANA
AMR 6 SAPT

Camelia
miereamara spune:
Eu am dormit bustean si noaptea asta
. Ma suna familionul din tara in disperare, ce faci, nu nasti? de parca eu programez lucrurile astea sa se intample cand vreau eu.
Porumbita in ceea ce priveste vaccinurile, m-am documentat un pic, schema de aici cred ca e un pic diferita, unele nu am sa i le fac (polio), dar intii voi avea o discutie mai aprofundata cu medicul pediatru si dupa aceea voi lua o decizie finala.
www.flickr.com/photos/14984866@N07/" target="_blank"> Photo Album
www.eklipsse.net/gallery/" target="_blank">FineArt gallery
Aidan
Leditia spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui CADIA Pentru crisspy si fetele cu domiciliul in sect.6 http://www.protectiacopilului6.ro/document.php?doc=49#trusou_nou_nascuti Aici gasiti si actele necesare pentru alocatie stat (200 ron lunar). Mai am o nelamurire: Vad ca se pomeneste de o alocatie de nou-nascut in cuantum de 213 ron.Voi stiti ceva de ea? 36+cu CLARA |
Sunt 4 chestii pt care trebuie sa depuneti acte.
-pt trusou
-pt prima de nastere
-alocatie bb
-CIC(dupa postnatal)
Acum,trebuie sa va interesati ce acte si unde se depun,ca e posibil sa difere de la oras la oras.
Pt.a scoate certificatul de nastere al lui David am dus asa
-certif constatator din spital
-certif de casatorie(copie+orig)
-CI parinti(copie+orig)
Noua din spital ni s-au dat 2 fise,cu care vom merge la medicul de familie.Una ref la mine,alta la bb..plus un carnet de vaccinuri(2 i le-au facut in spital).Acolo scrie si ce vaccinuri se fac si cand.
POZE CU NOI
de David Christian
roxanaz spune:
la multi ani dragele mele!! sa aveti un an nou plin de bucurii si impliniri!!
felicitari Dark pentru Lachlan (si multumesc Patricia ptr sms-urile prompte
) si Ira pentru micuta Liza!!! sa fiti sanatosi si sa le aduceti numai bucurii parintilior vostri!!
Szmonic, Claudia, Delia tinem pumnii sa fie totul usor si bine! 
nu am reusit sa citesc decat cele 5 pagini din capitolul acesta dar ma pun eu la punct in curand cu ultimele intamplari ![]()
sper ca ati petrecut bine si ca sunteti ok
multi pupici tuturor!!!
justme25 spune:
Hello, hello! Am vazut ca au mai nascut cateva fatuci; felicitari noilor mamici si sa auzim numai de bine de cele care au nascut azi!
Selene si fatuca mea a facut niste bubite la "pasa", dar nu pentru ca nu o schimb destul de des (o schimb la 3-4 ore, inainte sa ii dau papica) ci din cauza uleiului cu care am masat-o dupa baie. Pana sa ii dau cu Johnson Baby Oil nu a avut nici pe naiba, am dat-o cu asta..pac..s-a umplut de bubite..am trecut inapoi pe pudra si slava domnului au inceput sa dispara bubitele. Dar ma cam speriasem! Cu plansul cred ca e o chestie de genul "da si mie atentie". A mea face exact la fel
Dar m-am obisnuit. Eu stii cum fac? Ma asigur ca e mancata, schimbata si ca nu o doare nimic; dupa plans (care de fapt e o mataiala) imi dau seama ca de fapt nu are nimic, o asez langa mine in patuc si o las sa planga, timp in care mai ii spun cate ceva. Face de doua trei ori asa si pe urma se uita iar in ochii mei, ii mai dau un pic de tot tatica in gurita si doarme ca un prunc pe urma. Cu oboseala eu stau relativ bine. Am inceput sa fac si treaba prin casa, gatit alea alea..deci cred ca ma pot declara refacuta
Recunosc insa ca noaptea mi-e o mare lene sa stau sa alaptez, dar cand o vad cat de scumpica e si cum cauta ea tatica in disperare, ma topesc toata si imi trece lenea..hai ca am vorbit o gramada!Mai ma pastrez si pentru alta data
Leditia spune:
Am uitat,dupa baie nu-l usuc cu nik,il tin in prosop cu gluga in brate in timp ce papa..Eu ii pun caciulita,asa am fost sfatuita de med pediatru...e subtire rau,dar o luna a zis sa-l tin asa.
Eu sunt tare suparata ca n-am apa calda si cadura de 3 zile.Oricum la noi caldura de la CET e egala cu 0,platim degeaba si folosim caloriferul electric.(ceea ce e pagubos pt noi sa platim caldura in 2 parti..)insa lipsa apei calde pe timp de iarna e de toata jalea...:((,asta ma enerveaza cel mai tare..
POZE CU NOI
de David Christian
cami_antonia spune:
mire felicitari ptr somnic .... nu le-ai zis rudelor sa aibe rabdare ca baieteii vin chiar la timp????
si eu azi am dormit pana la 12 de nu-mi venea a crede .... am recuperat ce am pierdut de sarbatori ....
just ce bine ca ne mai dai vesti .... ma bucur ca esti bine si tu si bebe .... va 
... sa ne mai dai vesti ...
fetele care ati nascut la spital de stat cat marunt va trebuit pt asistente ca suma aproximativa?????
34+
ANTONIA IOANA
AMR 6 SAPT

Camelia