Puiuti de randunici 2008! (180)

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns bitza037 spune:

hai Mimo ca rad pe aici singura.Te referi la inscriptia cu "BONNE ANNEE!"???? nu am mazgalit peretii ci mi-a adus-o sora mea din Franta si sunt niste litere gelatinoase gen jeleuri puse intre doua tiple transparente.ELe in mod normal ar fi trebuit scoase de aoclo si lipite pe pereti dar eu am vrut ca sa le pot pune si anii urmatori.

uite ti-am facut o poza ca sa vezi mai bine

http://www.flickr.com/photos/21646834@N06/3165525131/

IRINA
Mami fericita si implinita de Antonia
sufletel

www.flickr.com/photos/21646834@N06/" target="_blank">poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bubu05 spune:

'Neata randunele!

N-am apucat sa vad ce ati ciripit, doar ce scria Nicol aseara de fete. Vlad nu s-a comportat asa, ca un bebe, cum zici tu...doar se mai pune in patru labe si merg de-a busilea impreuna, dar nu sa-l imite, ci sa-l ajute. Aaa, cateodata se pune in brate la mine si se preface ca plange ca un bebe, iar cand il alaptam pe Stef trebuia neaparat sa-l iau si pe el in brate, el se preface ca suge si apoi trebuia sa-l bat pe spate sa ragaie, ca Stef. Dar atat...nu stiu ce sfat sa-ti dau...poate doar sa faceti voi doua "chestii" de fete mari...Alexia parca merge si la gradi, nu? uite, vezi, daca n-am trecut prin asta nu stiu ce sa zic...

Stef a dormit super de tot...la noi e una buna, una rea . Bineinteles ca aseara a adormit in brate la randunoi, dar fara leganat, ca altfel si doua ore cred ca urla singur in pat . Zic si eu ca poate o sa-i treaca si ii facem cat de cat pe plac...cica se trezise pe la 3 sa bea apa, eu nu l-am auzit , cred ca afost randunoiul pe faza si apoi s-a trezit la 8 jumate, a baut lapticul si apoi s-a dus la joaca cu randunoiul si eu am dormit ca o Duamna pana la 9 jumate Si faza tare, apoi a plecat sotul la nani si am ramas eu cu Stef si l-am pus in scaunul de masa sa-mi fac si eu ceva de papa si el a adormit acolo . L-am dus in pat si a facut nani pana la 11

Acum i-am facut avocado, mar si para si a lins un castronel intreg.

Oana, mami fericita de Eric-Stefan (18 aprilie 2008)
si Vlad-Ionut (2 ianuarie 2005)

Bubu mic
Bubu mare
www.onetruemedia.com/shared?p=774cd5d8b8e87294224ee2&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Filmulete
Poze
www.bucataras.ro/" target="_blank">Bucataras

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mimonix spune:

Citat:
citat din mesajul lui bitza037

hai Mimo ca rad pe aici singura.Te referi la inscriptia cu "BONNE ANNEE!"???? nu am mazgalit peretii ci mi-a adus-o sora mea din Franta si sunt niste litere gelatinoase gen jeleuri puse intre doua tiple transparente.ELe in mod normal ar fi trebuit scoase de aoclo si lipite pe pereti dar eu am vrut ca sa le pot pune si anii urmatori.

uite ti-am facut o poza ca sa vezi mai bine

http://www.flickr.com/photos/21646834@N06/3165525131/

IRINA
Mami fericita si implinita de Antonia
sufletel

www.flickr.com/photos/21646834@N06/" target="_blank">poze

Ahaaa Am crezut ca te apuci de zugravit

Simona,mamica de Teo (15 ani) siVlad Alexandru (18.02.2008)
www.onetruemedia.com/shared?p=56509686d3840dd2953529&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Vladut si Teo
poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sovietica spune:

neatza!

Multumesc fetelor care ne-au mai felicitat intre timp

Mihu, ce surpriza mi-ai facut cu primul mesaj auzi la mine, abia vad monitorul de sanii aia mariti

ei, acum s-a schimbat kalimera cu sanii, ca sunt crunt de flescaiti, nici un fel de tensiune in ei, pot sa ii rasucesc intre ei, am impresia ca laptele tocmai a secat aproape de tot, si pt prima data sash s-a enervat ca nu iesea mai deloc lapte dimineata. Azi tre sa iau o decizie daca sa las asa sau sa incerc sa stimulez productia.

Clodute, succese cu greata :) eu doar am ameteli si caltzi in cap

Naty, ziceai ca ai vrea rapoarte despre noi, mie mi-ar fi teama sa nu plictisesc fetele cu rapoatele prea dese, caci as fi foarte offtopic. Dar promit sa va zic cand i-oi auzi inima prima data si ii voi vedea putza la eco
A, si poate primul boraciu, dar la ala s-ar putea sa asteptati mult si bine, ca data trecuta n-am dat la ratze niciodata.

Violeta, n-am cazut chiar sub masa, dar pana in 200 ml de vin rosu, sec si bun tot trageam!
si daca zici ca tremura chilotii de frica de bb2, da-i jos ca exact ei stau in calea aparitiei lui bb2

Tuchi, n-am link cu pensiunea, inca nu si-au facut prezentare pe net, nici nu stiu ce preturi au, ca Omu a platit la comun, 1400 euro parca, 5 nopti, vo 10 camere cred, fara masa, dar cu bucatarie complet utilata. Moama ce vanzare au facut la ikea!

Blanka, hai ca iti pastram un loc la odisee! Ma bucur ca v-ati mai relaxat si voi.

Acum, intrucat gustarea de la prima ora s-a mistuit demult, ma duc pe la bucatarie sa vad ce mai mesteresc. aproape vad cele 20+ kile care rad in pumni de dupa coltz. si mai aveam doar 3 kile de dat jos!

asa aratam eu in luna a 9-a intr-o dimineata http://good-times.webshots.com/photo/2945664750102206853gzXxfx

(\/) pozici
(='.'=) nasterea lui Sasha, 17.04.08
(")_(") www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=5a33b72a1a20de458aef69&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">MONTAJE
Eu nu strivesc corola de minuni a lumii /căci eu iubesc
si flori, si ochi, si buze, si morminte.

Mergi la inceput

Nicol am uitat sa-ti spun parerea mea despre faza cu fetele...noi avem niste prieteni cu doi copii...o fetita de 6 si un baietel de 3...ziceam eu ca mi-au devastat casa dupa Craciun dupa modelul de la Simo Noi am botezat baietelul si deci TREBUIE sa ne intalnim din cand in cand Ei bine, fetita era un ingeras pana sa apara ala mic...dupa care, a inceput sa faca exact cum spui tu ...se prostea, se maimutarea, cerea atentie...la fiecare miscare gresita a celui mic, atragea zgomotos atentia...eu sunt convinsa ca astea au fost niste semnale pe care parintii trebuiau sa le ia mai in serios...habar n-am insa ce trebuiau exact sa faca, stii tu vorba aia "e usor sa dai 100 la fundul altuia " Cert e ca ala mic a fost permanent intaratat, a crescut f obraznic si incapatanat, cea mare nu mai e de mult "un inger" , taticul petrece f mult timp la servici si mama e "transparenta" de la o vreme ....Eu as fi pus bata pe ei imediat, dar deh...nu-i la fel cand sunt ai tai asa ca nu-i judec prea aspru . Atat zic, ai grija....mai taie-i elanul, mai da-i responsabilitati mici-mici ca sa se simta sora mai mare si mai cu autoritate, habar n-am...sau vorbeste chiar cu un psiholog, de ce nu?

www.onetruemedia.com/shared?p=56509686d3840dd2953529&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Vladut si Teo
poze

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui sovietica

neatza!

asa aratam eu in luna a 9-a intr-o dimineata http://good-times.webshots.com/photo/2945664750102206853gzXxfx

(\/) pozici
(")_(") www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=5a33b72a1a20de458aef69&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">MONTAJE

Ma, erai tu rujata? Erai Intre noi fie vorba aratai FFF BINE , mie-mi place

poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bubu05 spune:

revin cu scrisorica:

Bravo Andrutza, ce fata mare! De-acum sa te tii mamico, cu cocoasa !
Ce dragut, Mihule, ai gasit mesajul lui Sovi! Fata verde, lasa ca o sa slabesti tu dupa ce o sa mai ai inca un printisor , ma vezi pe mine, da??? moamaaa, ce modesta sunt

Kya, felicitari si Zanei pt. mersul de-o manuta, bravo, bravo! Noi mergem doar de doua manute, suntem mai putulosi !

Clodute…imi pare rau ca ai greturi, mami…nu stiu ce sa zic, eu n-am avut la nici o sarcina

Am admirat-o si eu pe Bitzulina mica, ce scumpa e cu sorcova!

Sa stiti ca Stefu meu n-a cazut din pat pana acum !

Naty, va pregatiti de turta fetei? A, noi inchidem usa la camera ca sa nu se duca Stef pe hol, pe gresie.

Cami, imi pare rau ca bubu mic nu vrea laptic…ai incercat mai multe feluri? Sau din canita cu cioc, cum zicea Luny

Mimo, o sa mai pun si celelalte torturi ale lui Vladut, de la 1 an, 2 si 3. La 1 an am facut un tort de mere, sa poata gusta si el , nu era cine stie ce, apoi la 2 ani am facut masinuta si la 3 ani fata de ursulet

Lunyyy, salsa, salsa

Oana, mami fericita de Eric-Stefan (18 aprilie 2008)
si Vlad-Ionut (2 ianuarie 2005)

Bubu mic
Bubu mare
www.onetruemedia.com/shared?p=774cd5d8b8e87294224ee2&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Filmulete
Poze
www.bucataras.ro/" target="_blank">Bucataras

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sovietica spune:

Citat:
citat din mesajul lui mimonix

Citat:
citat din mesajul lui sovietica

neatza!

Ma, erai tu rujata? Erai Intre noi fie vorba aratai FFF BINE , mie-mi place

da numai intre noi fie vorba, ca daca mai zici si altuia, o sa se uite chioras la tine! :))

(\/) pozici

Mergi la inceput

Slaba miscarea pe ramurica
Ma framanta si pe mine o intrebare :
UNDE SUNT ARIEL, URSULEATA, CRISTINA GOJI si nu in ultimul rand LIANA?
Hai doua intrebari, daca se poate
CAND PLEACA MUSAFIRII LU' GECKO?
USH,USH!!!!
Stie cineva sa-mi raspunda, pls pls pls !
Sovi...rusinica! Aratai f bine si intre EI fie vorba E bine asa?

poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns luny spune:

neatza la pranz, am debarcat acasa, am tras un pui de somn cu Mufy, acum sunt mai fresh..vaaai, ati scris aproiape 2 capitole de aseara..

LUNY, mami de bebe MATEI CRISTIAN - Mufarina Pufarina!(16 martie 2008)

Life is to precious to worry about stupid Shit!

Mergi la inceput