Puiuti de randunici 2008! (180)
Raspunsuri - Pagina 8
cami33 spune:
Neata!
Eu sunt in butoi rau de tot.
Bubul meu este in greva foamei, cel putin lapte nu vrea DELOC
Ma invinuiesc ca nu am insistat mai mult cu sanul, ca l-am lasat sa renunte asa usor. In primele 2 zile a acceptat formula dimineata (NAN) dar dupa aceea nu a mai vrut. Nu stiu ce sa mai fac cu el, am ajuns sa-i dau laptele cu cereale de seara in somn, ca sa fiu sigura ca le mananca macar pe alea.
Sunt supalata...
Cami, mami de Maria Alexandra(02.05.2002) si de Luca Razvan(28.03.2008)
pozici
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=7276c5de26b00cac7f8895&skin" target="_blank">distractie cu bubu
cami33 spune:
FELICITARI, SOVI SI CLODUTE!!! Sa va dea Dumnezeu bebei sanatosi, frumosi si norocosi!!!
Cami, mami de Maria Alexandra(02.05.2002) si de Luca Razvan(28.03.2008)
pozici
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=7276c5de26b00cac7f8895&skin" target="_blank">distractie cu bubu
tuchita spune:
Cami, hai ma, o avea si el o perioada! Seb are periodic faze de nemancare, ce-i drept nu la lapte, dar el nu mai suge de la 3 luni, deci a uitat cum e!
Nu mai fi supi, da-i in somn si asta e!
Clau, nu stiu de ce se trezeste noaptea...ii e dor de mine, uneori ii e frig ca nu vrea sa stea invelita, se baga langa mine si se incalzeste!
Alteori face pipi....de-astea, prosteli!
Catalina, mami de Ilinca (5.07.2005) si Sebastian(30.01.2008)
mimonix spune:
Hehe, m-am trezit, am citit si va zic asa:
Bitzulica Craciunica ce palariuta de revelion si ce costumas roz ...dar vad ca Bitza e mai tare ca mine, a mazgalit si peretii
Bubu bine ca ai pus reteta ca ala e tortul lui Vladutz de 1 an
Blankar felicitari pt ridicare
Simo felicitari pt dintoi si multam pt reteta de tort
Nicol m-ai inebunit cu pataniile voastre, cu drumurile nocturne si pup eu fata care a cazut pe podea Am cautat pozele voastre, ai mai pus cumva aseara altele si nu lead eu sau am inbunit de tot?
Butucica ma lasi...ziceam ca ai uitat de emoticonul ala zbarlit dar tu nimic...eu un lucru pot sa spun: cine pleaca la plimbare... Si uite ca si Rebe e de de acord
Miha cum nu ma mir eu ca ti-a disparut biroul? Pai la locatia in care se afla ma mir ca n-a disparut tot sediul Si nu te baga la concurenta cu Mimonel ca morsenii sunt mai molcomi asa si n-are Luca nicio sansa Iar psihologul agramat se adreseaza unui segment anume, care intelege ce scrie el
Tuchi ma bucur ca e mai bine Sebul stralucitor si ca n-ar fi vorba decat de o prapadta de viroza
Olgu buna ea si noaptea gri, decat neagra...de ce nu incerci si Eurespal ?
Luny o fi fost rapita la discoteca?
Kya eu te inteleg f bine cu geanta , ca doar i-am scris mosului geanta de piele sa-mi aduca Si asa s-a enervat mosu' de nu pot sa-ti spun si a facut un mare compromis ca sa impace si capra si varza dar din pacate "capra" n-a fost multumita 100% (cica piele ecologica , brrr) Las ca stiu eu un loc cu genti si un loc cu cardul Nu vine acusica Sf Valentin?
Simona,mamica de Teo (15 ani) siVlad Alexandru (18.02.2008)
www.onetruemedia.com/shared?p=56509686d3840dd2953529&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Vladut si Teo
poze
tuchita spune:
Tot citesc de scune de masina....greu la deal cu boii mici!
La Ili am un scaun Evenflo, ramas de la nepoata din Canada, abia acum imi dau seama cat e de misto!
mi se face rau cand vad filme cu simulari de accidente, cum fac copiii in scaunele alea!Brr....
tuchita spune:
mimo, sa te uiti in pozele Bubulinei dupa tortul masinuta! acolo sa vezi arta si precizie! Asta trenulet pare asa de simplu pe langa ala!
mimonix spune:
Tuchi scaunul nostru a costat 4 mil
Naty mereu o sa vrea Iulia numai pe unde nu e voie GRABITI MUTAREA ca in curand n-o sa mai aiba fata loc !
Clodute capu'sus!
Cami hai ma, mai sunt faze d-astea si le trece...eu i-am pus cereale in lapte cand n-a mai vrut si a inceput sa bea din nou...o masura-doua sa-i schimbe gustul ca cerealele sunt mai aromate
Ma arunc in barca lu Tuchi si Clodute, ma apuc de gatit
Simona,mamica de Teo (15 ani) siVlad Alexandru (18.02.2008)
www.onetruemedia.com/shared?p=56509686d3840dd2953529&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Vladut si Teo
poze
numeioana spune:
Woooow, nu pot sa cred!!! Avem primele gravidute!! Si doua odata!!! Sa aveti sarcini usoare, Clodute, Sovi si bebei sanatosi! Si eu sunt sigura ca va fi bine pentru amandoua, nu va mai faceti atatea griji!!
Ioana si David, cel mai scump martisor
Mergi cu incredere in directia visurilor tale. Traieste viata pe care ti-ai imaginat-o.
mihatp spune:
Nicol, fetele cu 2 copii sunt in masura sa raspunda, dar auzisem de etapa asta in care cel/cea mare il imita pe bb mic (vor suzeta, ganguresc etc).
Vad ca au inceput raspunsurile...
Gudinde la ora aia lucrai?!
Giani
Ma bag si eu la a doua cafea azi, ca mi-ati facut pofta.
Mamica de berbecut-Luca
9 aprilie 2008
Viata in 3 + La 8 luni a venit Mos Craciun
Luca creste
Miha scade
natynic spune:
Pai Mimo, eu as grabi mutarea da' de sarbatori zugravii nu au lucrat, arata apartamentul nostru cel nou ca dupa bombardament
Mihatp, la faza cu furatul no comment, zau!
Blanka,
Cuscra,
Ma duc o fuga pana in Carrefour. Al meu cand nu are chef de pazit Iulia o pune "la inchisoare" in tarc si asta mica protesteaza ingrozitor. Ma rog, s-or descurca ei o ora.
Naty
mamica Iuliei Elena-esenta tare in sticluta mica (30.01.2008)
DA-I DOAMNE MINUNII MELE SANATATE, MINTE SI NOROC!