Puiuti de randunici 2008! (180)

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns luny spune:

Cum spuneam, am fost in Salsa..cam frustrant ptr mine ca ma luau la dans oamenii aia si nu mai stiu nimic...atmosfera super, altfel, se danseaza in doi si e tare fain!asa ca am stat mai mult la un suc si am ascultat muzica, iar sormea era dansata intr-una cred ca o sa mai merg, si m-as baga si la ceva lectii de salsa/bachata
si ptr cine intreba, Liviu stia ca merg, la ora 2 eram acasa! si intre timp, Mufulica s-a trezit de vreo 2 orio scurt, si l-a culcat mama la loc..apoi inca de vreo 2 ori pana la 8..rezonabil! si poze n-am facut, ca era prea aglomerat si m-a enervat, dar data viitoare cand voi merge intr-o alta locatie de gen, o sa o filmez pe sorella in actiune si va arat! dupa doar 6 luni de antrenamente, danseaza ff bine!

LUNY, mami de bebe MATEI CRISTIAN - Mufarina Pufarina!(16 martie 2008)

Life is to precious to worry about stupid Shit!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nicol_conte spune:

Neataz si de la mine tot la pranz! Tuchi mai ai d-aia?

Doar ce atipisem si eu aseara si s-a trezit Antonia.I-am dat lapte ca mancare doar 70 ml inainte de culcare si pana antunci doar vreo 100ml la ora 4 dupa masa, si brusc a plesnit-o o tuse si a vomitat tot laptele. Nu mai stiu ce sa fac cu atatea secretii,ziua macar curg siroaie cand sta in fund, dar noaptea se stang in gat si poftim...A stat vreo ora treaza de-a tusit si-a plans deopotriva ,dupa care a adormit nemancata pana la 11 dimineata cand s-a trezit iar intr-o criza de tuse.I-am dat doar 100 de lapte de frica sa nu-l vomite,dar dupa o ora cand am vut sa-i dau nurofenul l-a vomitat si p=ala imbranzit.Acum doarme flamanda

Mami de Antonia(23apr2008) si Alexia(24aug2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Simo27 spune:

a reinceput frichieneala si Sam!toata noapte cand pe-o parte cand pe alta,scancete,miorlauri...si pan aacum m-am chinuit sa il culc,dupa ce mi-a capsat toate degetele-si mi-a lasat urme!Daomne cat il mai chinuie dintii astia!
Nicol,cu David nu am avut probleme legate de aparitia bebelusului Sam,si asta ma gandesc si pt ca si-a dorit ffff mult un frate!de cand s-a nascut a fost extrem de intelegator,gelos cateodata,a fost de nadejde -il puteam si il pot lasa destul timp cu el si are grija sa ii dea jucarii,ii da chiar si ceai,i-a dat si gogoasa,dar zau,daca am de ce sa ma plang de el!e si diferenta de varsta destul de mare,David acum intelege cam tot,dar daca anul trecut cand eram insarcinata vroia 5 frati,acum ,nu mai vrea!imi spune sa mai asteptam,sa mergem macar la mare...saracutu,stie ca voi sta iar in spitale si in pat!e un scump!mereu cand mergem la cumparaturi daca ii luam o jucarie,vrea si pt frate-su!
E f adevarat ca nu mai petrec asa de mult timp doar cu el,dar incerc atunci cand vrea sa ne jucam,sa ma joc cu el,sa nu il refuz!il iau si pe Sam in brate si ne jucam monopoly,ben10,scooby-doo,etc....cand coloreaza la fel.cand e sotu acasa,se ocupa mai mult de David-ca el are acum mare nevoie de tati!si mai o chemam pe Buni,sa ramana cu Sam si mergem impreuna la o pizza,prin oras.de exemplu,astazi o sa mergem la un Parc de distractii!i-am tot promis,si nu am mai ajuns sa il duc!si asta imi spune mereu,ca un repros:"mami,ai promis!"si trebuie sa imi tin promisiunea,nu?
nu cred ca te-am ajutat!eu nu m-am confruntat cu negativisme,cu gelozii!dar,daca David ar fi reactionat mai "rau"sa zic asa,sigur discutam cu el,sa vad cauza!dar,David este mai mare ca Alexia!cred ca tb sa iti petreci mai mult timp cu ea,sa nu mai plangi in fata ei(am vazut ca si David devine extrem de sensibil si irascibil,daca ma vede ca plang-asa ca daca ma apuca plansu,ma feresc de el),sa incerci sa te joci cu ea impreuna cu Antonia,si eventual sa vb ca fetele,sa incerci sa afli ce anume o supara,ce ar vrea sa faceti impreuna,etc....sper sa te ajute ce am scris!din inima pentru inima
Gata,o astept pe Buni si decolam

Simo,mami de DAVID- 3 iulie 2002,si de SAMUEL -1 martie 2008

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Olgutzika spune:

Sovitzel, tu si daca n-ai dormi 3 nopti, ai plange doua zile si ne-ai pune poze dupa, tot frumoasa esti Ai tu chelcashozu' tau, ce vreai? Sa mintim noi ? Iar cu alaptarea..ia decizia care te face sa te simti cel mai bine! Pe tine! Daca decizi intarcarea, sa fii hotarata, si sa vezi ce usor se va desprinde Sash!!! Si sa mai stii ca pe mine una nu ma deranjeaza, dimpotriva, numaratul tau de oi, plansetele de arsuri si tot restul "meniului"

Cami, nu iti mai face mustrari de constiinta, nu a vrut el laptele tau, crezi ca ai de ce sa iti reprosezi ca nu ai insistat cu alaptarea? Ti-au dat fetele diverse ponturi:cereale in el, alt lapte, in somn...Hai, fruntea sus! Uite de la noi, sa treaca supalalea!

Giani , vreau si eu la Andreeeeeei sa ma dau cu sania si eeeeeu Tare frumos e la voi acolo, iti invidiez copilul in ce aer traieste. Si da, si eu as ridica spranceana in locul Rebeccai la vederea Mariei Poate nu vii sambata la intalnire, sa mai salvezi ce se poate

Cata, da, e infiorator filmuletzul ala Fereasca Dumnezeu, eu d-aia tot am propovaduit montarea corecta a scaunelor, utilizarea lor etc.

Send ca l-am inceput de hau mesajul asta, dar s-a trezit plodul intre timp. A dormit 40 de minute

Olga mamica de Ioana-Sofia, 25 feb 2008 - cu www.flickr.com/photos/olguselu/" target="_blank">POZE

Mergi la inceput

Eu sunt varza, ma doare capul de innebunesc,deja nu mai stiu ce sa fac , cat mai dureaza situatia asta.Nici dintii nu ies, nici raceala nu trece.Aaa, am uitat...cand s-a trezit la 11 avea febra 38 cu 8,i-am pus sup novocalmin si i-a scazu la 37 cu 9 dupa o .O fi de la dinti?

Mergi la inceput

Vreau sa multumesc din suflet fetelor care mi-ati raspuns si mi-ati impartasit din experienta voastra cu cei 2 bebei,multumesc si lui Naty care mi-a raspuns desi nu are decat 1 bebelina.
Pe de o parte m-am linistit in sensul ca mai sunt si alti copii care reactioneaza asa(cu mici exceptii, ovcors), dar pe de alta parte tre sa iau masuri serioase in acest sens, ca nu-mi convine deloc situatia.
Tuchi, am salvat linkul ala, sarumana, iar daca imi pica si mie cartea aia in mana, o voi lua cu siguranta.

Fug sa fac cate ceva prin casa acum ca tot doarme pitica

revin

PS. Luny, sa-ti fie de bine iesirea in Salsa.Ma bucur pt tine ca te-ai simtit bine, meriti sa te mai relaxezi si tu din cand in cand

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kitzy spune:

Hola!
Sovi, Clodute felicitari!!!!!!!!!! Ioi, ca asa m-am emotionat cand am citit..si io vreau bb2 ca sigur o sa fie mai cuminte ca Diana torpila, da...inca n-am voie
Fiica asta a mea cred ca renunta incet la laptele praf, inainte topea 210 ml, acuma daca mananca 120 in medie, mai este cand mananca si 180 da cu insistente si cu pauze mari si asa ne chinuim. Cu cerealele nu prea se omoara, in rest mananca mancarea, da laptele inca ii foarte important, dr mi-a zis sa incep sa-i amestec cate un pic cu laptele de vaca, i-am dat o data, a baut da nu mult si a doua zi cand i-am pus un pic mai mult, l-a vomat pe tot, poate si din cauza ca am tot insistat sa pape sa nu si culce cu burta goala, da de atunci nici nu mai insist foarte tare si nici nu i l-am mai amestecat, cred ca i-am facut varza in stomac atunci, nush, poate ii un pic cam devreme pt lapte de vaca, da in ultima instanta din ala o sa-i dau ca numa din branza si iaurt la cat mananca ea, nu-si face necesarul de Ca.

Poze Diana
www.youtube.com/watch?v=L05Y1MeutPA" target="_blank">Montaj Diana
Povestea nasterii

de Diana (24.04.2008)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihatp spune:

tocmai am venit de la med de fam cu Luca. se pare ca e bine, mai rumeg inca, va scriu imdeiat, ca intai vreau sa va dau o veste... habar n-am cat e de adevarata...

cica au intrat vaccinurile platite in schema gratuita, mi-a zis doc. sa nu-l mai cumpar la 1 an, ca-l au ei. ar fi un motiv pentru care nu mai exista in farmacii?
cum aflam?

Mamica de berbecut-Luca
9 aprilie 2008

Viata in 3 + La 8 luni a venit Mos Craciun
Luca creste
Miha scade

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Olgutzika spune:

Miha, intreaba-l in baza carei decizii la Ministerului Sanatatii. Dar nu ar fi trebuit sa apara in presa ceva?!?! Ar fi bine, dar...crezi ca se supara daca il intrebi? Ii spui ca e pentru noi, Toame Necredincioase

Cata, daca nu il gasesti pe Infanrix, de ce nu faci Pentaximul?

Nicol, ce mila imi e de Antonia Eu mai cred ca suferinta Alexiei e accentuata si de faptul ca sta la bunici si nu permanent cu voi....Nu o poti lua, pentru inceput, acasa? Si petrece un pic mai mult timp cu ea? Pune-te in pielea ei, si vezi ce ai simti tu. Si poarta-te cu ea, cum ti-ar placea se poarte cineva cu tine, in atare situatie

Olga mamica de Ioana-Sofia, 25 feb 2008 - cu www.flickr.com/photos/olguselu/" target="_blank">POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns luny spune:

bitza am vazut poze frumoase si Antonia roz, scumpa!
nicol imi pare rau ca ati bifat busitura si voi...dar ma bucur mult ca e bine fata! off..vad ca tot greu v-a fost..
naty vrea pe gresie ptr ca nu e voie si aluneca, ii place sa alunece! la noi asa e si ce nu e voie normal ca e mai interesant...

LUNY, mami de bebe MATEI CRISTIAN - Mufarina Pufarina!(16 martie 2008)

Life is to precious to worry about stupid Shit!

Mergi la inceput