Mamici de zmeurici de iulie-august 2009 (12)

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Grishca spune:

Din cate stiu eu visele au legatura cu viata noastra de zi cu zi, atat cea exterioara cat si cea interioara. asa ca e bine ca macar inainte de a adormi sa facem lucruri care stim ca ne fac placere sau sa ne gandim la lucruri placute.
10+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adrianafedorca spune:

ioana imi pare tare rau, suntem alaturi de tine si ne vom ruga ca Doamne Doamne sa-ti dea cat mai repede alt bebe in burtica, sa nu te lasi

Adriana mamica de Cezarica (23 aprilie2005) si minunea din burtica 13+
it's a girl !!!

"Faptul ca ai un pian nu te face pianist, dar nasterea unui copil sigur te va face parinte." Michael Levine
"A muri inseamna de fapt a te muta intr-o stea." Octavian Paler

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adrianafedorca spune:

noi aseara am iesit putin sa ne plimbam am ajuns si prin mall , mi-a facut tare bine iesirea, dar acum parca-mi curge mai tare nasul, imi trecuse si durerea de cap acum iar o am ....o fi de la raceala? sau pt ca miercuri incep serviciul?

ieri dupa plimbare ma durea burtica de muream e clar mai mult de 1 ora nu pot merge...la voi tt asa e??? eu dupa vreo ora de colindat simt ca ma apasa ceva jos si se intareste si burtica.

gatul mi-a mai trecut mai simt asa o usoara jena, dar acum curge nasul si se infunda

cat priveste somnul lui Cezar...in timpul sarcinii a fost tare nasol, ma culcam la 9 si la 3-4 eram in picioare si asa a fost toata sarcina, eram zombie toata ziua, Cezar in schimb de la 2 luni a dormit toata noaptea, a fost cel mai cuminte bebelus din cate am auzit, nici nu stiam ca am bebe mic, n-a avut colici, dormea imediat cum papa, a fost tare bine cu el, acum a inceput sa mai faca figuri la pranz cateodata nu doarme ca nu poate, asa zice el, dar daca adoarme rupe patul vreo 3 ore
sper si la bebe 2 sa fie la fel, sa fie sanatoasa si mancacioasa

it's a girl !!!

"Faptul ca ai un pian nu te face pianist, dar nasterea unui copil sigur te va face parinte." Michael Levine

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alinutza78 spune:

Buna zmeurici

Este prima data cand intru anul asta...asa ca La Multi Ani, multa sanatate, fericire, nasteri usoare si bebei sanatosi si voiosi!!

Eu am avut un sfarsit de an agitat, in sensul ca am fost in vizite mai tot timpul...toata lumea a aflat ca sunt graviduta si a vrut sa ma vada inainte de a pleca inapoi la Bucuresti. Si in concluzie, am avut un program de genul ca adormeam la 1 noaptea si la 6,30 eram in picioare....asa ca acum sunt cam varza...
M-am simtit foarte bine...ca de obicei de altfel...parca nici nu as fi graviduta..nu tu dureri de burtica, nu greturi si varsaturi...ce sa mai zic de dimensiunea burticii...eu sunt plinuta bine si am burtica de la natura (asta ca sa fiu o delicata)...asa ca voi astepta mult pana o sa fac distinctia intre burta de sarcina si burta de grasime...Rallu te invidiez sincer ptr burtica ta frumoasa

Rallu sa ai grija cu burtica...ai tras o sperietura grozava, dar ai sa vezi ca totul va fi bine

Bun venit noilor zmeurici: alinax si ely_cta

Multa sanatate zmeuricilor racite...

...si vad ca toata lumea nu mai poate de energie si spor la munca...asa ca va doresc multa energie la joburi...ganditi-va ca anul asta lucram doar jumatate....barbata-miu rade de mine si spune ca traiesc pe alta lume de cred ca cealalta jumatate plec in vacanta...o sa avem full job cu

Alinutza 8+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns micaalsa spune:

bibuga, mersi mult de lamuriri. Chiar o sa urmaresc lucrul asta. oricum noi cola si pepsi nu consumam ... antibiotice intr-adevar a luat multe iulia cand a fost micuta. Abia acum ce si-a revenit, si pot sa zic ca de 1 an n-am mai avut probleme de sanatate majore.

JUCARII PENTRU COPII CUMINTI ... SI NU NUMAI

www.bijuterii-fantezie.ro/" target="_blank">BIJUTERII FANTEZIE

Bubulina mishelina

Anamaria lui Iulia (23.03.2006) si 11+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sandy_2008 spune:

Neata!
Puteti sa imi spune-ti ce fel de analize / ecografii ati facut in primele 11 saptamani de sarcina?

Eu am reusit sa ma programez abia pe 13 ian la dr Simionescu, saptamana viitoare cand o sa intru in a 11-a saptamana, si pana acum am facut o singura ecografie transvaginala. plus analize de sange si urina, un papanicolau si recoltari de nu stiu ce...
Imi este teama sa nu fi trecut termenul pentru vreo analiza anume care trebuia facuta pana acum...
Multumesc
Bye Bye

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anne-marry spune:

Citat:
citat din mesajul lui adrianafedorca

fetele cu listuta imi treceti si mie un carucior roz in listuta???

sper sa ramna fetta pana la final

it's a girl !!!

felicitari .... nu mai am rabdare sa imi zica si mie ce este. m-as duce maine la echo ...dar...mai astept..ce sa fac...

anne-marry mamica lui teodor alexandru si 14

NICIODATA SA NU SPUI NICIODATA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anne-marry spune:

Citat:
citat din mesajul lui adrianafedorca

fetele cu listuta imi treceti si mie un carucior roz in listuta???

sper sa ramna fetta pana la final

it's a girl !!!

felicitari .... nu mai am rabdare sa imi zica si mie ce este. m-as duce maine la echo ...dar...mai astept..ce sa fac...

anne-marry mamica lui teodor alexandru si 14

NICIODATA SA NU SPUI NICIODATA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Rallu spune:

Neataaaaaa,

Am venit si noi de la spital.
Suntem bine, sanatosi, ne bate inimioara, ne-a crescut diametrul capului de la 2,4 cm la 3 cm, deci evoluam in continuare.
Deja dam dovada de un temperament iesit din comun pt. ca facusem amandoua manutele pumni si ne luptam cat puteam cu soda ecografica care apasa pe burtica.
Din cauza asta s-a si micsorat sedinta foto pt. ca doamna doctor a zis ca din moment ce am vazut ca totul e bine si evolueaza, n-are rost sa-l stresam inutil (parea foarte hotarat sa boxeze cu burtica pana era lasat in pace).
Hematomul s-a micsorat de la 1,8 cm la 0,8 cm, placenta s-a lipit la loc pe portiunea recuperata...deci e spre bine, sangerarile au disparut si atata timp cat nu mai apar cica o sa fie bine.
Aaaa...si mamica tre sa stea mai potolita ca cica cu asa mamica sarita de pe fix o sa iasa un bebe pe masura.

Ce mai...suntem fericiti si speram sa nu mai repetam figura din ajunul Anului Nou.

"Nu conteaza ce ti se intampla in viata ci conteaza cum reactionezi la tot ceea ce ti se intampla."

Atat e de mare burtica14+
Asa arat eu acum

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alynakiss spune:

neata si la multi ani pe 2009
Rallu felicitari pt bebicul tau energic
eu abia astept sa ma duc sa-l vad pe peste 2 saptamani si parca mai e o vesnicie pana atunci, sper ca dl doctor imi va putea spune macar pe ghicite ce minune astept
pop pe toate si o zi cat mai usoara celor care au inceput ca si mine azi munca

13+

Mergi la inceput