Mamici de zmeurici de iulie-august 2009 (12)

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns mcrissa spune:

rallu ma bucur mult ca sunteti bine.ar fi bine sa stai mai linistita, dar stiu ca e greu cand esti obisnuita sa fii activa.eu ieri cred ca am stat jumatate de zi in oras si cand am ajuns acasa am adormit blana.
d'abia astept sa ajung si eu din nou la ecograf ca sa-l mai vad pe bebe, ca sunt putin ingrijoarata ca mi-a trecut brusc greata.dar sanii sunt beton, burtica creste.
sandy nu a trecut termenul pentru investigatii, analize.primul care are un termen este dublul test care se face pana la 14 saptamani, deci te incadrezi.
anne-marry imi era dor de voi.te pup si multi pupici lui teodor
motana mie mi-au trecut greturile fix in ziua in care am facut 14 saptamani, dar acum imi e dor de ele, ca macar stiam ca e bebe bine cu ele.

Doamne ajuta sa fim bine!

Bulina mea

Cristina, graviduta fericita 14+
Fericiti cei ce plâng, caci aceia se vor mângâia

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui bibuga

mcrissa-bb te incalzeste

aha, deci bebe era sobita meadaca pana acum aveam in camera 22-23 de grade, acum am scazut la 20-21 ca altfel mor de cald in tricou.in schimb cand ies afara sunt cea mai friguroasa.

Bulina mea

Mergi la inceput

ioana imi pare foarte raumulta putere sa o iei de la capat si in 2009 sa iti ti in brate puiul mult dorit.Doamne ajuta!

Bulina mea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns hera01 spune:

neata burtici

am si eu o dilema, de vreo 2/3 zile parca s-au mai inmuiat sanii , sunt la fel de plini parca dar nu mai au din fermitatea pe care au avut-o ?
Acum nu-mi este frica ca o sa-mi ajunga la genunchi dar ca totul este ok si este normal si nu ceva rau prevestitor.
Suna cunoscut ?

13+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Moniland spune:

Rallu, si ce carucior sa-ti punem? Ce bine ca totul e ok. Cand te mai duci?
hera, eu am perioada cand ma dor sanii si cand nu ma dor deloc.

Bafta fetelor la eco!!!!

cu

Mergi la inceput

hera si eu am aceeasi dilema.ai mei sunt plini si fermi, dar durerosi nu mai sunt ca inainte, decat noaptea.dar acum m-am hotarat sa sun dr-ul s amerg la o ecografie sa nu mai stau in dilema, sa ma stresez.iti dau de stire cand ma intorc de la dr.

Bulina mea

Mergi la inceput

am vorbit acum cu dr-ul si joi la 10 mergem la eco.parca mai e asa de mult pana atunci.

Bulina mea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andreea c spune:

La Multi Ani!
Va doresc tuturor sarcini usoare si bebei sanatosi si la termen. Sa va bucurati de aceasta perioada minunata si sa traiti din plin fiecare etapa a sarcinii.
Grishca eu am avut o eruptie de genul acesta din cauza unei creme contra vergeturilor. Dupa ce am nascut am uitat incidentul si am folosit si la Radu un produs din aceeasi gama si a patit si el la fel.

Eu am in continuare probleme cu scurgerile maronii cu tot utrogestanul . Le pun pe seama efortului pe care il fac ridicandu-l pe Radu in brate. Incerc pe cat posibil sa nu ii ridic, dar sunt momente cand sunt singura cu el si trebuie sa-l spal sau plange si nu am ce face. Aseara iar am avut o repriza dupa o pauza de vreo doua saptamani.

Andreea 12+ si Radu Stefan (12.07.2007)

nunta noastra 2 iulie 2005

Mergi la inceput

andreea e greu cu un copilas mic sa nu-l iei in brate.eu spuneam ca vreau sa-l fac repede pe bebe2, dar acum ca ma gandesc mai bine, poate trebuie sa astept putin intre bebei, ca eu si asa sangerez la cel mai mic efort.m-am uitat la poze si e frumos rau Raducu tau (Andu).sa-i faci o surioara sau un fratior tot asa

Bulina mea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bibuga spune:

mcrissa-felicitari!ai intrat in trimestrul II,abia astept si eu sa trec peste 13 sapt,mi-e cam frica de boli in special de rube-ruje-etc desi asa stiu ca le-am bifat pe toate cind eram copila,oricum nici de raceli nu am nevoie si boy-ul meu transporta acasa multe din gradi...

nu-ti fa probleme cu sanii,pina cuptorasul da caldura totul e super ok.oricum majoritatea femeilor dupa 12-14 sapt scapa de greata ,asta pt ca organismul face pace cu hormonii de schimbare...la unele e mai nasol,poate dura pe tot parcursul sarcinii,asa ca bucura-te,at trecut intr-o noua faza.e faza cea mai faina

si ai auzit cum boxeaza copilasii la bucuria noastra de a-i vedea la eco...

felicitari tuturor care sinteti in sapt 14!(ne impingem si noi din spate )

bibuga 11+

Mergi la inceput