Mamici de zmeurici de iulie-august 2009 (12)

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns micaalsa spune:

Citat:
citat din mesajul lui bibuga

micaalsa-cunosc si eu feelingul de varza dupa noptile nedormite,
timp de apr.2 ani,dar dupa s-a cumintit si doarme ff bine,doar atunci
se mai agita cind e bolnav sau ia antibiotice cu continut de aspartam!
din pacate aceasta substanta f nociva este prezenta si la anumite ab-ce...
si trebuia sa descopar...

bibuga11+ mama lui luca-thomas 4a.10 l.

Nu stiu nimic despre aspartam. Ma poti lamuri? Si in afara de antibiotice, ce altceva mai contine? Ca nu am inteles ce ai vrut sa zici prin ab-ce ...

JUCARII PENTRU COPII CUMINTI ... SI NU NUMAI

www.bijuterii-fantezie.ro/" target="_blank">BIJUTERII FANTEZIE

Bubulina mishelina

Anamaria lui Iulia (23.03.2006) si 11+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Moniland spune:

Ioana, imi doream ca de data asta sa tina 9 luni. E groaznic, mai ales ca mai trebuie sa treci prin calvarul FIV-ului ca sa ai copilasul. Dar esti o fata puternica si tot vei reusi. Du-te totusi marti la programarea cu dr. Pup tauroaica visatoare

cu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Moniland spune:

Si eu ma trezesc noapte si nu mai pot dormi cateva ore. Dar sunt fericita ca e asa. Sunt bucuroasa ca am greturi si-mi creste burta. Cand ma gandesc la Ioana, draga de ea, mai bine asa cu toate simptomele si neplacerile din sarcina .

cu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bibuga spune:

micaalsa-ma refeream la antibiotice (ab-ce),adica ultima data nu intelegeam de ce doarme asa agitat asa ca am citit prospectul si asa am aflat de aspartam despre care mai citisem cum ca e o substanta cancerigena.cum o doza de ab nu a fost de ajuns am mai completat cu alta care de data asta(fiind fabricat in 2008)nu mai continea aspartam,de la aceeasi firma si avind aceelasi nume ?!si simptomele de agitatie au disparut ca prin minune!

ce mai contine aspartam?n-am cercetat f mult-stiu doar de pepsi si cola fara zahar,aici aspartamul indeplineste rolul de indulcire.in tarile occidentale a devenit substanta interzisa.

nb

bibuga11+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sandy_2008 spune:

"As vrea sa ma adaugati si pe mine pe lista de zmeurici de august 2009

DN 21.05.1983 UM 03.10.2008 DPN 17.08.2009

sunt un pic cam speriata ca inca nu am fost la nici un control si nu stiu la ce doctor sa ma duc...dar sper ca e totul bine ca ma simt f bine inafara de faptul ca sunt obosita mai mereu"
Alinax, si eu sunt tot cam in aceeasi situatie. de maine intru in a zecea saptamana si inca nu am gasit un doctor...mi-a recomandat-o cieva pe dr Simionescu de la Filantropia dar la numarul pe care il am nu raspunde nimeni...
Tu la ce medic te-ai gandit? poate imi dai vreo sugestie...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sandy_2008 spune:

Din pacate medicul mi-a zis sa nu mananc fructe din astea din import pentru ca nu sunt 100% naturale. Zicea ca au nu stiu ce substante in ele, care sunt alergeni, ca sa tina cat mai mult. Adevarul e ca am o groaza de fructe acasa si nu le tin la frigider si arata excelent. Asa ca tind sa-l cred pe medic.

Grishca, la ce fructe te referi? mai toate sunt din import...eu ma chinui sa manac in fiecare zi kivi, banane si portocale...ma gandeam ca am nevoie de fructe...in afara de fructele astea mai raman doar merele de pe la noi...ce fructe sunt recomandate?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monica2008 spune:

ioana imi pare tare rausuntem alaturi de tine si incearca sa iti faci curaj.bun venit noilor burtici.fetelor pe mine ma cam doare burtica jos sub buric,nu tare asa cand ma aplec sau cand ma apas,e normal?maine ma duc sa imi cumpar si eu haine de graviduta ca ma strang pantaloni in talie,azi am mers cu nasturele descheiat si cu o bluzita mai lunga.13+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns matcha-oana spune:

ioana imi pare nespus de rau ,fi tare,capul sus nu te lasa batuta

buna dimineata fetelor,azi sunt tare binedispusa ,m-am trezit fara greturi,chiar nu stiu de ce,dar e foarte bine,sa pot manca pe nesaturate,fara sa dau la ratele,hi hi hi.

in ultimul timp visez foarte urat,si oare au vreo semnificatie visele mele,sau ar fi bine s anu m astresez cu ele.

o zi buna va doresc fetele si fara greturi,multi pupici

+11

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Motana spune:

matcha-oana, astept si eu ziua in care sa ma culc fara greturi, ca la mine asa sunt, in fiecare seara, nu dimineata. Sa stii ca am si eu vise ciudate, la modul ca mereu ma cert cu cineva sau ceva de genul, pentru ca sunt foarte agitata si desi dorm destule ore, nu ma trezesc super odihnita. Or fi hormonii, bata-i vina!

Spor la munca pentru cele care incep deja serviciul!

13+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Grishca spune:

sandy_2008 problema cu fructele o am eu acum ca am urticarie, si e sezonul asta in care nu se gasesc fructe fara conservanti. in mod obisnuit as manca absolut orice fruct acum , mai ales ca mie imi plac foarte mult fructele.

m-am trezit iar plina de bure pe tot corpul, desi ma culcasem doar cu 2-3.acum am si pe pleoape.azi am in program vizite la dermatologi.sper sa fie bine.
10+

Mergi la inceput