Mamici de zmeurici de iulie-august 2009 (12)

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Rallu spune:

Neata fetele,

Am aparut si eu.
Ce sa spun, ma simt exact ca inainte: scurgerile au disparut de tot, hartia e perfect curata, dureri nu am decat vagi senzatii de jena pe laturile uterului care apar mai ales la schimbarea pozitiei, etc.
Nu vad nici o diferenta.

Au revenit durerile de cap (intermitente), dorm prost (dar asta e si de la griji), ma deranjeaza mirosurile puternice, etc.
Daca n-as sti ce-am patit as zice ca nu s-a intamplat nimic.

Totusi grijile nu-mi dau pace si evident ca i-am tampit pe toti.
Vor nu vor trebuie sa ma asculte ca altfel fac urat .

Vroiam sa va intreb, voua vi se intareste burtica?
Cateodata se face bolovan (mai ales cand vreau la wc dar nu numai) si alteori e mai moale.
Evident, ca orice pacient care se respecta n-am fost atenta la detalii inainte si acum ca l-am observat nu stiu daca era si anterior sau nu.

Sper din tot sufletul ca daca mama s-a recuperat asa de repede si bine si bebe sa fie ok.

Oricum, eu sunt o super zmucita, daca m-ati cunoaste ati zice ca n-ati vazut in viata voastra asa uragan. Una din poreclele mele era Taz...va cam inchipuiti de ce .
Partial si din cauza asta am patit-o.
In zilele astea am facut un super efort sa stau cat mai linistita astfel incat barbata-miu a zis ca, daca trecem cu bine peste hop, imi da un premiu...asa...numai pt. cumintenie.

"Nu conteaza ce ti se intampla in viata ci conteaza cum reactionezi la tot ceea ce ti se intampla."

Atat e de mare burtica14+
Asa arat eu acum

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns elenada spune:

Mcrissa eu maine ma duc la control la Elias pe la 10:30. Si mie mi-ar place sa ne intalnim. Eu de cand cu sangerarea am fost saptamanal la el la control.

Eu aveam o pereche de blugi mai elastici si mai largi in talie care acum sunt minunati desi vad ca se tot strang pe mine. Prea mult nu o sa imi mai vina nici aia. Noroc ca nu sunt activa si ca stau numai in casa asa ca nu trebuie sa ies prea des din casa. Pe 10 ian pleaca prietena mea in austria si am rugat-o sa ii cumpere si mie o pereche de blugi de gravidute de la H&M ca au lucruri frumoase pt gravidute.

Pupici

elena +9

***CAMPANIA NOASTRA *** www.petitieonline.ro/petitie-p28651051.html" target="_blank">PETITIA NOASTRA - semneaza si tu!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Grishca spune:

Neata!

Acum am ca niste blande mari de cativa centimetri pe tot corpul. In special mi-au aparut pe brate, picioare, burta.Din cate stiu arata exact ca acelea de urticarie alergica. Stiti vreun medic dermatolog, care sa stie cateva lucruri si despre diagnosticul si tratamentul in sarcina? Stiu ca sunt multe probleme ale pielii specifice in sarcina.

Eu chiar ma bucuram ca nu am niciun simptom de sarcina. Nici acum nu am simptome clasice.

Rallu , si eu am uneori la fel burta.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Alina spune:

Citat:
citat din mesajul lui mcrissa

Alina vad ca stai in Germania, ai incercat la C&A sa cauti haine de gravi?eu cand am fost in Germania am vazut niste haine tare frumoase la ei, dar nu am indraznit sa cumpar dinainte.acum nu mai am cum sa ajung acolo ca tare mi-as mai lua cate ceva.

Doamne ajuta sa fim bine!

Bulina mea

Cristina, graviduta fericita 14+
Fericiti cei ce plâng, caci aceia se vor mângâia

Cristina,
La C&A nu am ajuns ieri.Defapt am fost intr-un complex comercial(Riem Arcade pt cine cunoste München-ul)si magazinul lor este mai mic,au fff putine haine de gravide.Ajuns pe saptamina viitoare in centru si sigur ma aleg cu ceva.
Am fost la H&M tot aici si erau ceva hainute.M-am uitat in special la pantaloni dar erau oribil croiti si nici nu aveau 34.Ori erau fff largi ori strimti pe picior si luuungi,ori eu am 1,64 si nici tocuri nu o sa mai port.Erau in schimb pantaloni negri din material cu ceva elastic,aia se aranjeaza tare bine pe corp dar am 2 perechi de la prima sarcina.Erau multi si redusi de la 30-40 euro la 9 euro insa trebuie probati.
Cu salopetele la sarcina trecuta am cautat,am comandat pe net si nimic nu mi s-a potrivit,erau toate largi.Ori eu sunt pt haine de gravida mai asezate pe burtica,pe solduri,nu-mi plac cele gen sac.

Micalsaasta cu somnul in sarcina vizavi de somnul bebelului la mine,cel putin,nu s-a potrivit.In prima sarcina am dormit mult la inceput dar apoi extrem de prost,ca acum.Fiica-mea a dormit de la 2,5 luni toata noaptea,nu va zic pe la 8 luni dormea de la 22 pina la 7 cind minca si se culaca la loc pina la 11-12,dormeam si eu bine,aveam timp de toate,era minunat.Are aproape 7 ani si niciodata nu am avut probleme cu somnul,nu stiu cind au iesit maselele si nici cu cosmarurile nu am avut treburi.

Bun venit noilor gravidute,sarcini usoare si la termen!

Alina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns micaalsa spune:

Alina, super asa. Nici in visele mele cele mai frumoase n-as putea sa cred ca s-ar intampla si la mine. La inceput mi-a fost tare tare greu, pana la aproape 2 ani mi s-a trezit din ora-n ora. Eram varza, nu ma puteam aduna ziua. Mai venea mama cate-o saptamana la mine si atunci dormeam incontinuu, nu mai puteam. Acum s-a mai linistit, se trezeste doar odata.
Tare mi-as dori in bebe cu un somn mai linistit ... dar la urma urmei sanatos sa fie, ca trec toate. La noi au trecut 3 ani aproape si nu-mi vine sa cred.

JUCARII PENTRU COPII CUMINTI ... SI NU NUMAI

www.bijuterii-fantezie.ro/" target="_blank">BIJUTERII FANTEZIE

Bubulina mishelina

Anamaria lui Iulia (23.03.2006) si 11+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adrianaady spune:

Blanca multumesc frumos pt raspuns. Vad ca deocamdata nu mai curge nimic, si nu a fost rosu aprins. Nici durerile nu au fost f mari. Deocamdata m-am linstit, stau cumintica in pat si ma rog sa fie totul bine. Maine ma duc la dr T la cabinet, pina atunci mai bag ovule de utrogestan diseara....Tu la ce dr esti?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ioanatugs spune:

Din pacate, azi noapte s-a dus zmeurica mea...a fost cumplit...
va rog sa ma stergeti din listuta...
Va doresc sarcini usoare, la termen si va multumesc pentru incurajarile voastre frumoase.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ely_cta spune:

Buna seara burtici.Va rog sa ma treceti si pe mine pe lista voastra.Datele mele sunt: DN 12.02.1979,UM 17.11.08,DPN 22.08.2009.Sper ca am trimis bine mesajul,sunt noua si nu prea ma descurc.Sunt un pic cam trista,deoarece am racit foarte tare,de doua zile stau in casa,tusesc,imi curge nasul si am facut si temperatura.Nu mai rezistam fara sa iau ceva,asa ca a fost sotul meu la farmacie si i-a dat Oscillococcinum si sirop de tuse Stodal.Sunt homeopate si scrie ca pot sa le iau in timpul sarcinii.Dar parca stau un pic cu inima stransa.Voi ati luat ceva,in cazul in care ati fost racite?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ayda_m spune:

Ioana, cum? nu poate fi adevarat! De ce?...imi pare ff rau...de ce se intampla toate astea??

Ayda 12+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Rallu spune:

Ioana, imi pare rau.
Esti sigura, ai sangerat, ai confirmarea doctorului?

"Nu conteaza ce ti se intampla in viata ci conteaza cum reactionezi la tot ceea ce ti se intampla."

Atat e de mare burtica14+
Asa arat eu acum

Mergi la inceput