Mamici de zmeurici de iulie-august 2009 (12)
Raspunsuri - Pagina 3
Grishca spune:
Precizez ca am aprox 10 saptamani de sarcina.
<object width="120" height="180"><param name="movie" value="http://babystrology.com/tickers/baby-ticker-glass.swf?parent=Grishca&year=2009&month=8&day=3&babycount=1"></param><param name="wmode" value="transparent"></param><embed src="http://babystrology.com/tickers/baby-ticker-glass.swf?parent=Grishca&year=2009&month=8&day=3&babycount=1" type="application/x-shockwave-flash" wmode="transparent" width="120" height="180"></embed></object>
mcrissa spune:
fetelor m-a lovit rau insomnia.m-am bagat in pat dupa miezul noptii si acum deja nu mai pot dormi.bantui ca stafiasi imi e si foarte cald.
Doamne ajuta sa fim bine!
Bulina mea
Cristina, graviduta fericita 14+
Fericiti cei ce plâng, caci aceia se vor mângâia
adrianafedorca spune:
neata si de la noi
noi ieri n-am am vut net si tare rau a fost fara , am profitat si am stat numai in pat la TV, e bine si in pat dar la un moment dat ma dureau toate alea plus ca m-am procopsit cu o durere decap de nu mai pot...asta pt ca la calculator si la TV tb sa port ochelari si mi-e lene sa-i pun tot timpul
si eu de miercuri incep serviciul si n-am nici un chef, pt ca nu ma simt asa de bine, o sa incerc sa mai iau si medicale si o sa incerc sa-mi reduc timpul de munca la 6 ore, pt ca nu ma vad in stare sa mai stau 8 ore pe scaun in fata calculatorului
greturile au mai trecut si la mine dar nu de tot...inca mai sunt, inca nu pot manca mare lucru...dar kg s-au pus , eu deja am vreo 4kg in plus...mi-e groaza...sper sa nu iau mai mult de 20 ca la Cezar pt ca tare greu se dau jos, asa ca bucurati-va daca nu va ingrasati, minunat ar fi daca la final aveti maxim 12-15 kg se duc imediat
Grishca eu am niste bubite pe spate si tare ma mamnaca , sunt ca niste cosri mici se usuca si atunci ma mananca cela mai tare, dar nu m-am agitat asa tare ca am avut si la prima sarcina, in timp au trecut si nu m-am dat cu nimic, n-am tinut nici regim, dr m-a trimis la dermatolog dar n-am ajuns,probabil daca se intindeau peset tot ma duceam , dr mi-a spus ca-s de al sarcina, tie unde ti-au aparut?
Adriana mamica de Cezarica (23 aprilie2005) si minunea din burtica 13+
it's a girl !!!
"Faptul ca ai un pian nu te face pianist, dar nasterea unui copil sigur te va face parinte." Michael Levine
"A muri inseamna de fapt a te muta intr-o stea." Octavian Paler
adrianafedorca spune:
fetele cu listuta imi treceti si mie un carucior roz in listuta???
sper sa ramna fetta pana la final
it's a girl !!!
"Faptul ca ai un pian nu te face pianist, dar nasterea unui copil sigur te va face parinte." Michael Levine
blanca000 spune:
Neata zi eu..
De unde ma plangeam ca nici o greata, tocmai am vomitat...cred ca ia placut lui BB in deplasare la munte si cand am revenit acasa a inceput sa ma sacaie . I-am zis sotului..hai inapoi la munte ca BB pare a fi plimbaret .
Eu chiar nu stiu cu ce sa ma mai imbrac si incalt, cu tocuri nu mai vreau si nu mai pot, pantalonii mei sunt majoritatea cu lungimea corespunzatoare pt toc, blugii ma strang...acum m-am salvat cu cizme, colanti si pulovere mai lungi dar nici din alea nu am multe sa le tot schimb.Si de luni la servici si chiar devine o problema...ufff ca nici haine de gravida nu mi-am luat inca caci nu e deocamdata cazul, dar nici hainele mele nu imi vin ca altadata....voi cum va descurcati?
11+
Bubi mic poze
Nunta noastra 2004
matcha-oana spune:
fetele ,pe voi va doare capul?eu de cateva zile ma doare de mor,dar numai fruntea zici ca am un bolovan in cap asa de greu il simt.voi ce face-ti cand va doare capul?leacuri babesti ceva de genul?
+11
adrianafedorca spune:
blanca000 eu mi-am luat niste blugii de gravi din aia cu banda peste burtica, sunt tare mandra de ei, sunt cam largi dar mai mici nu am gasit, vezi ca prin mall-uri sunt reduceri mari si la haine de gravide, au si pantaloni mai eleganti si blugi si tot felul de bluzite
matcha-oana si eu am o durere de cap de 2 zile pt ca am stat la TV si la calculator mai mult fara ochelari acum mi-am pus ochelarii si deja ma simt mai bine
pastilute sau leacuri babesti nu stiu , poate sa iesi un pic afara sa te plimbi la aer curat su chiar vreua sa iesim un pic mai tarziu chiar daca e un ger de crapa pietrele dar nu mai pot nici in casa sper sa te lase durerea de cap
it's a girl !!!
adrianaady spune:
Buna fetelor! Stiu ca nu ma incadrez n perioada voastra, eu am abia 5 sapt dar totusi poate ma puteti ajuta cu un sfat...
Din nefericire ieri am avut parte de cteva ore oribile, desi am stat in casa toata ziua si nu am facut nimic, spre seara am observat o pata maronie-rosie cam cit jumatate de deget. Si erau si ceva dureri, intepaturi,unele ca la ciclu. M-am pus in pat si ma rugam la d-zeu sa nu imi ia minunea....Ce era mai rau e faptul ca nu aveam pe cine sa sun, sa intreb, ca doctor ma refer, i=am dat un sms lui Dr T , dar degeaba. Asa ca din cite citisem pe aici l-am trimis pe sotul meu la farmacie sa cumpere utrogestan si magne B6, plus inca un test de sarcina. Testul a iesit tot pozitiv, nu era liniuta la fel de rosie ca cea de control, dar era evidenta. Mi-am bagat doua ovule de utrogestan, am luat un magne B6 si am stat linistita in pat. Pe parcursul seri au mai fost mici scurgeri asa rosiatice, nu ca cele de la ciclu, dar erau. Azi vad ca dureri nu mai sunt deloc, putina scurgere rosiatica mai este....Nu stiu ce sa mai fac, ce depinde de mine. O sa stau linistita azi in pat, si o sa ma rog sa fie totul bine.
Maine dim ma duc sa fac analiza la sange, si dupa amiaza m=as duce la cabinet la dr T. Voi stiti fetelor cind il gasesc maine la cabinet?
micaalsa spune:
Alinax, bine-ai venit, sarcina usoara. Te-am adaugat pe listuta.
Adriana, am pus si primul carucior roz in listuta . Poate te-ai gandit si la un nume
mcrissa, insomnii am si eu. De obicei, daca ma trezesc noaptea la Iulia, nu mai pot sa adorm la loc. Asa ca atunci e ora mea de vizionat filme S-ar zice ca asa cum ti-e tie somnul in sarcina, asa va fi si al bebe-ului. Cu Iulia s-a adeverit, ca doarme ff rau, se trezeste inca noaptea. Eu am tot sperat ca macar bb2 va fi mai somnoros ... si inca mai sper
JUCARII PENTRU COPII CUMINTI ... SI NU NUMAI
www.bijuterii-fantezie.ro/" target="_blank">BIJUTERII FANTEZIE
Bubulina mishelina
Anamaria lui Iulia (23.03.2006) si 11+
blanca000 spune:
Adrianaady din cate stiu sangerarile la inceput de sarcina nu sunt ceva iesit din comun, la fel si durerile gen menstruatie...totusi e bine ca sangerarea sa nu fie rosu aprins si durerile sa fie atroce. De ce nu ii dai un telefon lui Tutunaru (presupun ca el e)daca deja l-ai ales ca medic, caci stiu ca raspunde la telefoane. Sau daca tot nu te linistesti mergi la spital la camera de garda la un control.
Urmareste scurgerea si nu sta asa daca devine mai abundenta...
Oricum, nu te nelinisti caci il agiti pe BB iar el trebuie acum sa se prinda bine acolo in uter, deci stai linisitia cat mai in pat si urmareste sangerarea.....asa zic eu.
Bafta
11+
Bubi mic poze
Nunta noastra 2004