Mamici de zmeurici de iulie-august 2009 (12)
Raspunsuri - Pagina 5
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/andreea_1979/andreea_1979.jpg)
andreea_1979 spune:
Buna seara la toate gravidutzele ! [black]Ayda m[/ nu iti face griji , nu ai infectie urinara si eu merg la toaleta de 50 ori pe zi (ma rog e o cifra aleatorie ) am facut prima data sumarul de urina , apoi urocultura , care a iesit negativa . Nu-ti face griji apasa bebe pe vezica si de aceea mergem asa des la toaleta ! Grischa referitor la urticarie incearaca cu produsul FIRST de la FOREVER LIVING PRODUCT te va ajuta mult , se foloseste prin tamponarea pielii cu spray-ul respectiv ! Si consuma multe lamai si portocale , au vitamina C si ajuta impotriva urticariei ! FIRST ajuta si pentru nasul infundat este naturist si nu are contraindicatii ! Pe mine in ultima vreme ma doare capul ! Pe voi va doare , pentru ca ma gandesc ca poate am racit ! Am mai citit ca poate sa dora si de la tensiunea mica . Scapam noi si de toate aceste simptome neplacute ! Vapup pe toate ! 11+
![Mergi la inceput Mergi la inceput](icon_go_up.gif)
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/necunoscut.jpg)
Motana spune:
Ioana imi pare rau, of of, prsimtirile s-au adeverit din pacate. pentru tine si iti suntem alaturi.
12+
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/blanca000/blanca000.jpg)
blanca000 spune:
Ioana suntem langa tine asa cum putem...gandeste-te ca si maine este o zi...si mergem mai departe
11+
Bubi mic poze
Nunta noastra 2004
![](images/user_woman.png)
theea spune:
Ioana imi pare sincer rau si iti suntem alaturi cum putem.
Pt durerile de cap tatal meu imi punea tot timpul cand eram mica un cartof taiat felii si imi trecea durerea .Sper sa va fi fost de folos.
cezara
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/necunoscut.jpg)
Motana spune:
micaalsa, de ce are probleme fetita ta cu somnul? Adica de ce se trezeste noaptea, viseaza urat sau de ce? Eu imi amintesc ca de mica nu imi placea sa dorm singura deloc (mama ma adormea) si cand ma trezeam noaptea si nu era langa mine, desi dormeam cu sora, ma lua asa o anxietate, ma bagam sub plapuma si numai prostii imi veneau in minte, ce vazusem pe la tv sau morti sau de astea. Ma rugam sa adorm cat mai repede.
Am mai auzit si eu asta ca asa cum esti tu in sarcina asa e si copilul, o prietena f. sclifosita la mancare mi-a recomandat sa mananc orice (permis) ca ea fiind asa toata sarcina i-a iesit si fata la fel de acuma la 2 ani nu mai stie ce sa ii mai dea de mancare ca sa ii placa.
Eu nu ma zbat prea tare cu durerile de cap, simt asa o presiune dar de la raceala cred, insa acum vreo cateva zile eram in bucatarie faceam saratele si de-odata simt asa ca un lesin de nu mai puteam sta in picioare si o nevoie sa ma duc la baie de abia abia am ajuns. Apoi eram toata ametita, fara vlaga asa de i-am zis sotului sa imi aduca ceva dulce si mi-am revenit. Nu stiu de la ce si asa de-odata, stiu ca mai scade tensiunea asa brusc in sarcina dar in rest nu am idee. Analizele le am bune, deci nu stiu de la ce a fost, dar bine ca eram acasa si nu pe strada sau pe undeva in public ca nu stiu ce faceam.
12+
Grishca spune:
Ioana imi pare tare rau
Sa ai curaj, putere si speranta sa treci cat mai repede si cat mai usor peste acesta incercare...10+
micaalsa spune:
Ioana, imi pare sincer rau de zmeurica ta . Curaj, fa-ti analizele asa cum ai spus si sa vii curand cu vesti bune
.
JUCARII PENTRU COPII CUMINTI ... SI NU NUMAI
www.bijuterii-fantezie.ro/" target="_blank">BIJUTERII FANTEZIE Bubulina mishelina
Anamaria lui
Iulia (23.03.2006) si
11+
micaalsa spune:
Motana, chiar n-am idee ce-a fost cu somnul ei. Doctorii spun ca asa-s unii copii, ca isi revin. Au fost care mi-au prescris fenobarbital si alte minuni, dar sincer prefer sa ma trezesc la ea decat sa o indop cu asa ceva. Acum intr-adevar e mult mai bine, doar odata se mai trezeste la laptic si adoarme singura la loc.
Nu cred ca e vorba de vreo frica, ea doarme singura in camera ei de la 9 luni si niciodata nu a vrut in dormitor la noi. Chiar din contra, plange ca vrea in patul ei de printese . E o fire curajoasa si niciodata n-am infricat-o cu nimic, chiar nu stie de bau bau si alte minuni. Cine stie ... E greu, dar asta sa fie cel mai rau lucru
www.bijuterii-fantezie.ro/" target="_blank">BIJUTERII FANTEZIE Bubulina mishelina
Anamaria lui
Iulia (23.03.2006) si
11+
micaalsa spune:
ely_cta, bine-ai venit. Sarcina usoara si bb sanatos. Te-am adaugat pe listuta.
Anamaria lui
Iulia (23.03.2006) si
11+