Mamici de zmeurici de iulie-august 2009 (12)
Raspunsuri - Pagina 12
adrianafedorca spune:
salutare si de la noi
azi l-am dus pe Cezar la bunici si deja ne topim de dorul lui sper sa treaca mai repede saptamana sa-l luam acasa in we
eu ma simt mai bine, cred ca mi-e trecut raceala, azi nu mi-a mai curs nasul asa rau, mi-a trecut si durerea de cap, greturile sunt siele din ce in ce mai putine in timpul zlei dar seara ca de obicei ma apuca si ma molesesc de parca m-a lovit tramvaiu', de mancat nu pot mare lucru
miercuri incep serviciul si sa fac cerere sa trec la program de 6 ore pt ca nu ma vad in stare sa mai satu 3 ore dar 8 ...nu stiu cum o sa fac ca nu pot sta pe scaun mai mult de 10-15 minute
mai e cineva care si-a redus programul la 6 ore?
maine fac 14 saptamani deci intru in trim 2...yupyyy...nu-mi vine sa cred ce repede au trecut saptamanile...acusi trece iarna vine primavara si vara si gata vin zmeureii 
Adriana mamica de Cezarica
(23 aprilie2005) si minunea din burtica
13+
it's a girl !!!
"Faptul ca ai un pian nu te face pianist, dar nasterea unui copil sigur te va face parinte." Michael Levine
"A muri inseamna de fapt a te muta intr-o stea." Octavian Paler
adrianafedorca spune:
rallu ma bucur ca totul e bine si cu tine si cu zmeurica din burtica, ti-au zis ce e?
monica2008 vad eu bine un carucior albastru??? sa inteleg ca ti-au zis ca e baietel
, sa va traiasca , la ce nume v-ati gandit?
fetelor voua v-au masurat arterele uterine la eco de trim 1 ???
am si eu un stres...mie dr Iosup mi-a zis ca sunt marite si stiu ca nu e prea bine....as vrea sa stiu daca voua v-au masurat si daca da ce valori aveati 
13+
it's a girl !!!
"Faptul ca ai un pian nu te face pianist, dar nasterea unui copil sigur te va face parinte." Michael Levine
elenada spune:
Adriana eu as vrea sa imi reduc programul. Deocamdata stau acasa in pat dar ma gandeam pe viitor sa ma mai duc si la munca daca e totul ok.
Ai idee cum se procedeaza?
elena
+10 

***CAMPANIA NOASTRA *** www.petitieonline.ro/petitie-p28651051.html" target="_blank">PETITIA NOASTRA - semneaza si tu!!
adrianafedorca spune:
elenada nu stiu exact cum se procedeaza, probabil se face o cerere , miercuri cand incep serviciul o sa le intreb pe fetele de la resurse umane de la mine sa vad ce trebuie sa fac
pe topicul 'probleme legislative" am gasit si un model de cerere , uite aici
http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=108622
13+
it's a girl !!!
anne-marry spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui mcrissa anne-marry imi era dor de voi.te pup si multi pupici lui teodor ![]() Doamne ajuta sa fim bine! Bulina mea Cristina, graviduta fericita 14+Fericiti cei ce plâng, caci aceia se vor mângâia |
cristina multumim pt cuvintele tale. chiar m-au uns la inima
nu am intrat de acasa pt ca ne-am plimbat si in rest am dormit..si efectiv nu am simtit nevoia sa intru...am vrut sa dorm cat am pututu de mult. azi am mai citit de la servici, dar cand mai aveam vreo pagina si tb sa va scriu si eu, s-a luat curentul pana am plecat de la servici. acasa era cam frig, si m-am bagat in pat...acum, k am terminat cu pus masa, facut pachete si pregatiti hainute pt maine... am intrat putin.
am cumparat pe 30 dec prima pereche de pantaloni de graviduta...aici sunt la 150 lei . destul de mult pt veniturile mele si pt piata valcii ...dar... asta este. si burtica a crescut. sunt eu mai plinuta de felul meu ..dar burtica deja ia avant. va dati seama..eu deja aveam burta .. si acum, plus ce a mai crescu uterul ...si au ...crescut.....toate........
greturi puternice nu am mai avu de vreo 3 sapt..cam asa... dar ma mai pomenesc cu cate o senzatie de voma de la te miri ce si pofte ... din cand in cand.
sanii ma dor insa. nu non stop ca la inceput..dar mai mereu..insa imi dau si pauza ...
acum plec sa il culc pe teodor ca maine merge la gradi, si ne rugam de el sa se trezeasca. sper sa reusesc sa intru maine de la servici. k suntem acum in probe sa dea drumul la centrala .. k abea acum au bagat-o si pana acum am dardait de frig.
va pupicim si .. ne vedem maine.
si pt ioana: imi apre fffff ffffff fffffff rau. dar nu iti pierde speranta. eu am o vorba care spune: speranta moare ultima.

anne-marry mamica lui
teodor alexandru si
14NICIODATA SA NU SPUI NICIODATA
elenada spune:
Multumesc frumos Adriana
elena
+10 

***CAMPANIA NOASTRA *** www.petitieonline.ro/petitie-p28651051.html" target="_blank">PETITIA NOASTRA - semneaza si tu!!
Alinax spune:
Va multumesc mult de tot pentru primire si m-am bucurat cand m-am vazut acolo pe listuta :)
sandy_2008 eu am primit doua recomandari una la Dr. Lemnete de la Polizu si cealalta la Dr. Alexandru Anca de la spitalul Universitar...eu nu sunt din Bucuresti si am fost si plecata din tara 2 ani asa ca nu prea stiu unde sa ma duc...sper ca nu e prea tarziu ca nu am facut analizele pana acum
Vroiam sa va mai intreb ceva...voi faceti exercitii fizice...aerobic. alergat sau bicicleta? ca nu stiu ce sa fac...mi-e frica sa nu fac vreo greseala
"nu..nu ne mai jucam pentru ca imbatranim ci imbatranim pentru ca nu ne mai jucam"
Nix spune:
La multi ani mamici! 
Am fost si noi azi la eco, desi fuseseram abia acum 2 saptamani, dar daca tot eram pe acolo, hai sa mai bagam un oki la bb.
Nu a vrut sa ne arate ce e, eu tot cred ca e baiat, dar ramane sa vedem mai incolo. Si in rest toate sunt bune si frumoase.. i se vedea o ureche si nasul!
Inimioara nu-i mai bate asa repede (avea 169bpm acu 2 sapt, acum 154) ceea ce e normal. Dadea din picioare, isi incolacise cordonul printre picioare.. din lipsa de altceva cu care sa se joace probabil.
Rezultatele de la bitest inca nu erau gata. Voi, cele care ati facut, presupun ca nu ati avut nici un fel de surprize?! Eu am un feeling ca e totul ok, acum doar mai astept confirmarea.
Eu maine sper sa reiau miscarea.. un dans, un aerobic, un fitball ceva.. ca m-am lenevit saptamanile astea de vacanta si trebuie sa ne mentinem in forma. Eu deja am pus pe mine vreo 2.5kg, si le invidiez pe fetele care spun ca inca nu au pus macar un kg!!! Sper doar sa nu ma fac cat china pana in iulie.
Va doresc bebei sanatosi si vioi si voi sa va simtiti excelent!
12+
bibuga spune:
alinaxobisnuiesti sa faci sport de obicei??
eu am tratat sarcina anterioara f lejer,adica sarcina nu boala si m-am suit pe bicicleta vara(eram in luna II),am trecut si de un mic delut si m-am intors fericita...asta pina am inceput sa singerez rosu aprins,cred ca atunci mi s-a scurtat si colul de la efort...repede am terminat cu sportul.am tras o sperietura zdravana...am inceput cu gimnastica pt gravide din luna V,dar asta se poate incepe din prima luna...si inot se rec.din luna IV.deci "sporturi" blande,care nu te epuizeaza...
bibuga
11+
Alinax spune:
da...eu sunt o fire sportiva dar m-am cam ingrasat acum 3kg si mi-e cam frica sa nu ma ingras super tare...dar oricum pana la urma importanta e sanatatea bebelusului
ma gandeam sa-mi fac un abonament la aerobic si cum inca nu am fost la doctor nu stiu ce sa fac...e mai bine poate sa astept pana ma duc la control si vad ce zice doctorul?
"nu..nu ne mai jucam pentru ca imbatranim ci imbatranim pentru ca nu ne mai jucam"